Kedi Forumları

Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

gri yavru arıyorum -
1, 1,5 aydan büyük olmayan, gri renkte yavru arıyorum. sokak kedileri tercihimdir.

gri yavru arıyorum -
1, 1,5 aydan büyük olmayan, gri renkte yavru arıyorum. sokak kedileri tercihimdir.

iran kedisi bulunur.. -
beyaz yavru.350 🔒 Üyelere Özel çizgi 3 tane.ilgilenenlerin maillerini bekliyorum

beyaz iran kedisi var almak isteyenlere.. -
yavru iran kedisi beyaz 40 günlük.2 aylık olunca verilcek.350 ytl

beyaz iran kedisi var almak isteyenlere.. -
yavru iran kedisi beyaz 40 günlük.2 aylık olunca verilcek.350 ytl

Merhabalar -
Rengi fark etmez yawru yada yaşı fazla büyük olmayan bir iran kedisi arıyorum en iyi şekilde bakılcağından emin olabilirsiniz ilgilenenlere duyrulur

Merhabalar -
Rengi fark etmez yawru yada yaşı fazla büyük olmayan bir iran kedisi arıyorum en iyi şekilde bakılcağından emin olabilirsiniz ilgilenenlere duyrulur

Merhabalar -

Merhabalar -

Merhabalar -

Merhabalar -

Merhabalar -

Merhabalar -

SİYAM KEDİSİ ARIYORUM (BURSA)lütfennnnnn -
ücretsiz yavru siyam kedisi istiyorum.kedi bakımında tecrübeliyim.ailemle yaşıyorum kendime arkadaşlık etmesi için arıyorum.yakın şehirlerdende olabilir ulaşımı kendim sağlayabilirim sorun değil.ulaşmak için 🔒 Üyelere Özel mail atabilirsiniz.teşekkürler

SATILIK İRAN HİMALAYAN MELEZLERİ -
3 YAVRUM VAR BİRİ SİYAH DİĞER İKİSİ İSYAH SARI BEYAZ KARŞIMI OLMAKLA BİRLİKTE HENÜZ 2 AYLIK BİLE DEĞİLLER KURU MAMA VE TUVALET ALIŞKANLŞIĞI EDİNDİLER ANKARADA İKAMET ETMEKTEYİM 250 YTL İSTİYORUM AMA FİYATTA ANLAŞILIR 🔒 Üyelere Özel

bursa/6aylık/dişi/beyaz/iran kedisi -
bursada 6aylık safkan beyaz dişi iran kedisine acilen iyi bir aile aranıyor. iletişim 🔒 Üyelere Özel

bursada 6aylık safkan beyaz dişi iran kedisine acilen iyi bir aile aranıyor. iletişim 🔒 Üyelere Özel

Acil acil acil!!!!!!!!!!!!!!!!! -
merhaba ben istanbulda yaşıyorum.Arkadaşlar ben istanbuldan 5 gün içerisinde çok acil yavru kedi arıyorum.bakıcak kimsesi vericek kimsesi olmayanlar, yada cevresinde yavru kedi bulan ve bakamıycak olan arkadaslarımız varsa mutlaka bana ulaşsın.Fakat kedi siyah hariç her turlü renk olabilir.Eğer o aradığım kediyi bulursam çok çok çok iyi bakılacaktır.Her şekilde sorumluluğunu üstleniyorum.Lütfen bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşın bekliyorum.

yavru siyam arıyorum -
eşim yavru siyam kendisi diye ağlıyor acil siaym kedisi istiyorum. 🔒 Üyelere Özel istanbuldayım