Slmlar...
Iran kedisi weya chinchilla ariyorum pet shoplar`in talep ettigi yuksek fiyatlari aklim almadigi icin buraya basvurmayi uygun gordum...Ona karsi sorumluluk hissedebilecegim ve bana arkadas olacak bi kedi istiyorum.Ama dedigim sekilde bi turlu sahip olamiyorum.Forumdan yardimci olabilicek arkadaslarimiz warsa cok mutlu olucam.Kedicigin ilgiye we sevgiye doyacagindan emin olabilirsiniz:)Yardimci olabilicek arkadaslar messenger adresimden ulasirlarsa mutlu olurum.
msn:🔒 Üyelere Özel
Simdiden tesekkurler =)
Slmlar...
Iran kedisi weya chinchilla ariyorum pet shoplar`in talep ettigi yuksek fiyatlari aklim almadigi icin buraya basvurmayi uygun gordum...Ona karsi sorumluluk hissedebilecegim ve bana arkadas olacak bi kedi istiyorum.Ama dedigim sekilde bi turlu sahip olamiyorum.Forumdan yardimci olabilicek arkadaslarimiz warsa cok mutlu olucam.Kedicigin ilgiye we sevgiye doyacagindan emin olabilirsiniz:)Yardimci olabilicek arkadaslar messenger adresimden ulasirlarsa mutlu olurum.
Simdiden tesekkurler =)
Slmlar...
Simdiden tesekkurler =)
Slmlar...
Simdiden tesekkurler =)
Slmlar...
Simdiden tesekkurler =)
Yavru (3 ay civarı) siyam kedisi almak istiyorum. Erkek tercihim, ücret ödeyebilirim.. Daha önce bu cins besledim..
Vermek/satmak isteyenler lütfen doğrudan 🔒 Üyelere Özel`a yazın..
sevgiler..
kendimi bildim bileli her zaman bir kedim vardı. kedi bakımı konusunda tecrübeliyim. evimde bir tekir kedim var. birde uzun beyaz tüylü (iran, himalayan, birman) cinsi çok önemli degil ama beyaz ve uzun tüylü 2 aylık civarında bir bebeiş arıyorum.. bebişlerine gerçekten iyi bakacak, onu sevgiyle saracak bir kucak arayanlar mail adresimden bana ulaşabilirler.. bebişinizi verdiğinizde gözünüz arkada kalmasın istiyorsanız..
🔒 Üyelere Özel
kendimi bildim bileli her zaman bir kedim vardı. kedi bakımı konusunda tecrübeliyim. evimde bir tekir kedim var. birde uzun beyaz tüylü (iran, himalayan, birman) cinsi çok önemli degil ama beyaz ve uzun tüylü 2 aylık civarında bir bebeiş arıyorum.. bebişlerine gerçekten iyi bakacak, onu sevgiyle saracak bir kucak arayanlar mail adresimden bana ulaşabilirler.. bebişinizi verdiğinizde gözünüz arkada kalmasın istiyorsanız..
🔒 Üyelere Özel
ücretsiz veya uygun fiyata verebilecek yavru mavi gözlü siyamı olan varsa onu en iyi şekilde sürekli olarak ağırlayacağız.
kayıt yaptıracağımız veterinerimiz de hazır, her şeyi hazırladık ancak kedimiz eksik :)
🔒 Üyelere Özel
2.5 aylıklar 1 iran kedim var, çok şirin.1 tekir kedim var,çok oyuncu.3 kara kedim var, 3üde cana çok yakın.Hepsi de kendini
sevdirmeyi çok seviyor.Eğer sizi severlerse yanınızdan ayrılmazlar.
tel:0312 282 93 51
Merhaba arkadaşlar ;
Hollandada yaşayan bir akrabam 5 yasindaki cocuklari icin 3 aylık civari yavru van kedisi ariyor.
satmak/vermek isteyen varsa lütfen benimle irtibata gecermi?
🔒 Üyelere Özel mail adresim.Ayrica disari cikis proseduru nasil oluyor bilen varmi
Merhaba arkadaşlar;
Hollandada bulunan bir akrabam 5 yasindaki cocuklari icin 3 aylık falan Van kedisi sahip olmak istiyor.
Yalnız yurtdisina gidis proseduru nedir? Ve satmak ya da / vermek isteyen varsa benimle kontak kurabilirmi?
🔒 Üyelere Özel
merhaba. 1 yasındaki erkek ankara kedime yine kendi yaslarında disi ankara kedisi arıyorum. oglumu cok seviyorum ve bir de kızım olsun istiyorum. verebileceklere simdiden tesekkürler. 🔒 Üyelere Özel dan bana ulasabilirsiniz. izmir`deyim
beyaz uzun tüylü yavru van kedisi istiyorum aslında çok uzun zamandır bi kedim olsun istiyorum ama annemi ikna edemedim veee şimdi 1 aylık evliyim eşim de bende hemen bi kedimiz olsun istiyoruz onunla çok iyi ilgileneceğimizden şüpheniz olmasın yepyeni kurulan bu aileye beyaz bi lokum istiyoruz bana yardım edicek olan var mıııı???????? 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel esma