Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
gri yavru arıyorum
1, 1,5 aydan büyük olmayan, gri renkte yavru arıyorum. sokak kedileri tercihimdir.
merhaba hangi şehirde olduğunuzu yazmamışsınız ama ben ankarada yım evde iki kedi ve bir köpeğimiz var oyuzden yeni bir can`a malesef yerimiz yok. bu gün işyerimin önünde köpeklerden kurtardığım duman rengi iki aylık dombili bir erkek bebek var ankaradaysanız iletişime geçersek sevinirim
mail adresinizi yazarmisiniz..
SAHİBİNİ ARAYAN 3-4 AYLIK DİŞİ GRİ-BEYAZ Bİ KEDİCİĞİMİZ VAR.(istanbulda)[email protected]
merhaba, istanbulda oturuyorum. [email protected] mail adresim.
adresim [email protected]. istanbulda oturuyorum.
merhaba benim su anda bakmakta olduğum cook guzel yüzlü uzun tuylu bir aylık tekir bir kedim var. Ben onu gece karanlıkta caddenin ortasından aldım.Almasam arabalar üzerinden gececekti.İnanın cok seker.Ben hayvanları cok severim. Ama kedilerin güzel yüzlü ve sevimli olanını daha cok severim. Evde maalesef tutamayacagım bir papağanım var ve bu durumdan hiç hosnut degil.ilgilenirseniz lutsen mesaj atınız. iyi günler Ayse [email protected]
selam çok tatlı 6 tane yavrumu yavru kedilerimiz var sokak kedisinden doğdu ama çok tatlılar ilgilenirsen [email protected] yada 0312 340 46 87 0542 822 33 52
meraba ben dun çok tatlı gri tuylu yeşil gozlu bir yavru kedi buldum cok tatlı evde kedim oldugu için alamıyorum çok kıskanç ikisini ayrı tutmakta zorlanıyorum acılen haber verirsniz sevinirim [email protected]
Merhaba , Aradığınız kediyi bulabildiniz mi ? Geçenlerde sokakta zor durumda kalmış ve erkek bir Chartreux kedicik buldum. Herhalde birisi attı. Çok tatlı bir grisi olduğundan adını "Fümer" koydum. Gözleri koyu bal rengi . Kürküyle müthiş bir uyum sağlıyor. Görünce çok beğeneceğinize eminim. Neredeyse bir ay önce ilan vermişsiniz .Hala bulamadıysanız 0212 621 65 23 veya 0555 711 44 08 ten bizi arayabilirsiniz. Fatih ` te oturuyoruz.