Rengi fark etmez yawru yada yaşı fazla büyük olmayan bir iran kedisi arıyorum en iyi şekilde bakılcağından emin olabilirsiniz ilgilenenlere duyrulur
🔒 Üyelere Özel
iran dğeil ama inanın çok munis çok tatlı . evden atılmış:(
ona yuvanızı açarmısınız
MERHABA İRAN KEDİSİ OLMASA DA SAHİPLENİLMEYİ BEKLEYEN YAWRU KEDİCİKLER VAR.
🔒 Üyelere Özel --->BEYAZ DİŞİ 2.5 AYLIK
🔒 Üyelere Özel --->2.5 AYLIK DİŞİ
🔒 Üyelere Özel --->ANNE 1 YAŞ ALTI
🔒 Üyelere Özel adresinden de ı,ulaşabilirsiniz.🔒 Üyelere Özel hangi şehirde olduğunuzu da yazarsanız sewinirim.
Benim 5 yasında dunyalar sekeri bir iran kedim var, resmini dun anasayfaya ekledim, beyaz-gri renkli, yeşil gözlü, çok sevimli, çok güzel, ilgilenecek olursanız, mail adresinizi yazın size mail atayım resimlerini. esgin_bahar@yahoo.🔒 Üyelere Özel İstanbulda oturuyorum.
Merhaba,
daha önce de yazdım fakat güncellenmediğinden size ulaşmıyor mesajım sanıyorum.Mail adresinizi yazmadığınızdan size burası dışında ulaşma imkanım yok.
5 yaşında, erkek bir iran kedim var dünyalar güzeli,ondan ayrılmak zorundayım. İlgilenirseniz detaylar ve resimleri için adresim: esgin_bahar@yahoo.🔒 Üyelere Özel
Hangi şehirdesiniz? Bende çok güzel bir iran kedisi var, vermeye kıyamıyorum gerçekten çoooook güzel...
Bana 🔒 Üyelere Özel ten ulaşabilirsiniz.
Selam bende ;İran kedisi Arıyorum çok iyi Sekılde bakarım bana Güvenebilirsiniz Resimlerini Gorebilirmiyim kedilerinizin 🔒 Üyelere Özel
ücretsiz, ank-bahçelievler,dişi 2minik 5aylık kedilerim var bahçede baktığım,onlara yuva arıyorum,ilgilenenlere foto yollayabilirim 🔒 Üyelere Özel