Kedi Forumları

Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Dişi, yavru bir kedi istiyorum/Ankara -
1-1,5 aylık yavru, dişi bir kedi edinmek istiyorum. Daha önce bir kedi beslemedim ama çok seviyorum. Evim musait. Eşim de musade ediyor. En iyi şartlarda bakabileceğimi düşünüyorum. İllaki yavru aramamın sebebi evimde 2 su kaplumbağam var ve biraz daha büyük olursa birçok veteriner hekime sorduğuma göre zarar verme riski çok yüksek olurmuş. Fakat yavru olursa çok çabuk alışırmış. Eve alışkın olması ve tuvalet eğitiminin olması önemli. İllaki cins olmasa da yüzü tatlı bir kedicik olabilir. Resimlerini görmem gerebilir ama gönderemezseniz eşimle kediyi görmeye gelebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

van kedisi arıyorum/ist -
merhaba arkadaşlar.ben bir van kedisi istiyorum.ama siyamda olabilir.öncelikle van kedisi istiyorum.olurda kedinizi sokağa bırakmak istemiyorsanız.onun için iyi bir aile edinmek istiyorsanız kedinize benimle görüşün.kedinize cok iyi bakıcağıma emin olabilirsiniz.bana ulaşmak için; msn yada e-mail=🔒 Üyelere Özel

Dişi, yavru kedi edinmek sitiyorum/Ankara -
Dişi, 1-1,5 aylık bir yavru kedi edinmek istiyorum. Daha önce bir kedi beslemedim ama çok seviyorum. Evim de musait. En iyi şartlarda bakabileceğime inanıyorum. İlla ki yavru istememin nedeni evimde 2 su kaplumbağam var ve 1,5 aylıktan büyük olursa onlara zarar verme riski çok yüksek. Tuvalet alışkanlığı olan, eve alışkın, mümkünse veteriner kontrolünden geçmiş, cins olması şart değil ama uzun tüylü, şirin suratlı bir kedi tercihimdir.

YAVRUCUK KEDİCİK ARIYORUM -
MERHABA BİR HAYVANSEVER DOST OLARAK ÜCRETSİZ YAVRU KEDİ ARIYORUM.İSTANBUL OLMASI TERCİHİMDİR. YENİ DOĞMUŞ OLANLAR İLK TERCİHİMDİR. BANA 🔒 Üyelere Özel ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

iran kedisi arayan bir kedisevip bu zamana kadar sahip olamamış biri -
hayvanları çok seviyorum.bahçemde 2 adat köpeğim var.ancak evimde birde kedi beslemeyi çok istiyorum.ve iran kedisi çok hoşuma gidiyor.bu yüzden bana alışablecek kadar küçük bir iran kedisi arıyorum.adresim 🔒 Üyelere Özel tel no 🔒 Üyelere Özel kendim bandırmadayım.

iran kedisi arayan bir kedisevip bu zamana kadar sahip olamamış biri -
hayvanları çok seviyorum.bahçemde 2 adat köpeğim var.ancak evimde birde kedi beslemeyi çok istiyorum.ve iran kedisi çok hoşuma gidiyor.bu yüzden bana alışablecek kadar küçük bir iran kedisi arıyorum.adresim 🔒 Üyelere Özel tel no 🔒 Üyelere Özel kendim bandırmadayım.

İstanbul/kedi arıyorum!!! -
istanbulda oturuyorum ve kedi arıyorum.van kedisi veya siyam olabilir.yavru kedi benim için daha iyi olur.olurda van kedisi veya siyam kedisi vermek isterseniz.kedinize mükemmel bi aile secicek siniz daha öncede kedi beslediğimiz için evde bir cok sey biliyorum.bana ulaşmak için: msn ve e-mail adresim=🔒 Üyelere Özel tel=🔒 Üyelere Özel

istanbulda oturuyorum ve kedi arıyorum.van kedisi veya siyam olabilir.yavru kedi benim için daha iyi olur.olurda van kedisi veya siyam kedisi vermek isterseniz.kedinize mükemmel bi aile secicek siniz daha öncede kedi beslediğimiz için evde bir cok sey biliyorum.bana ulaşmak için: msn ve e-mail adresim=🔒 Üyelere Özel tel=🔒 Üyelere Özel

siyam hakkında bilgi/izmir -
merhaba, tecrübeli arkadaşlardan siyam hakkında bilgi rica ediyorum. eşimle bugünlerde bir yavru sahiplenmek istiyoruz ama siyamlar hakkında hiç bilgimiz yok. >en ideal yavrular kaç haftalık iken sahiplenilmeli >dişi mi daha makbul erkek mi? >fiyat aralıkları >karakterleri vs.vs. eminim burada beni aydınlatabilecek düzeyde uzman arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel saygılar

siyam arıyoruz..izmir -
merhaba, biz hayvan sever bir çift olarak sıcak yuvamızı paylaşabileceğimiz siyam yavrusu arıyoruz. izmirde ikamet etmekteyiz. bu konuda yardımcı olabileceklerin 🔒 Üyelere Özel adresinden tarafıma ulaşmalarını rica ederim.

Ankarada Minik Kedi Arıyorum -
Merhaba, Ankara civarlarında minik bir kedi alıp büyütmek istiyorum... Daha önceden kedi arkadaşlarım oldu şimdi balıklarımla dost olacak 1 aylık en fazla 2 aylık bir kedi almak istiyorum... 🔒 Üyelere Özel msn den ulaşabilirsiniz..

Ankarada Minik Kedi Arıyorum -
Merhaba, Ankara civarlarında minik bir kedi alıp büyütmek istiyorum... Daha önceden kedi arkadaşlarım oldu şimdi balıklarımla dost olacak 1 aylık en fazla 2 aylık bir kedi almak istiyorum... 🔒 Üyelere Özel msn den ulaşabilirsiniz..

iran kedisi arıyorum -
merhaba, yavru bir iran kedim olsun istiyorum. bana ulaşabilirseniz sevinirim. izmirde yaşıyorum. ismim esra 0.533.5922848

iran kedisi arıyorum -
merhaba, yavru bir iran kedim olsun istiyorum. bana ulaşabilirseniz sevinirim. izmirde yaşıyorum. ismim esra 0.533.5922848

Şirin Kız ACİLL!! -
merhabalar arkadaşlar veteriner kliniğimize yine bir yawru kedi geldi.. 2 aylık siyah beyaz çok oyuncu sevimli bi kız.aile içine uygun çocuklarla anlaşabilceini düşünüyorum serseri arsız bişe değil.parazit tedavisini yaptık.daha aşılarına başlamadık.bu bebeği şu soğukta sokağa bırakmak istemiyoruz.bizim kliniğimize hafif ishal diye gelmişti.şimdi iyileşti.eğer görmek isteyen olursa 🔒 Üyelere Özel adresine mail atın msn adresinizide yazın size videosunu atayım(maille gitmiyor malesef msnden atabilirim) çok şeker matrak bişe ya.fotoğraf çektim ama kıpır kıpır iyi çıkmadı.size videosunu atacağım.hadi bakalım bekliyorum maillerinizi...

Şirin Kız ACİLL!! -
merhabalar arkadaşlar veteriner kliniğimize yine bir yawru kedi geldi.. 2 aylık siyah beyaz çok oyuncu sevimli bi kız.aile içine uygun çocuklarla anlaşabilceini düşünüyorum serseri arsız bişe değil.parazit tedavisini yaptık.daha aşılarına başlamadık.bu bebeği şu soğukta sokağa bırakmak istemiyoruz.bizim kliniğimize hafif ishal diye gelmişti.şimdi iyileşti.eğer görmek isteyen olursa 🔒 Üyelere Özel adresine mail atın msn adresinizide yazın size videosunu atayım(maille gitmiyor malesef msnden atabilirim) çok şeker matrak bişe ya.fotoğraf çektim ama kıpır kıpır iyi çıkmadı.size videosunu atacağım.hadi bakalım bekliyorum maillerinizi...

Şirin Kız ACİLL!! -

Şirin Kız ACİLL!! -