Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

İstanbul/kedi arıyorum!!!

istanbulda oturuyorum ve kedi arıyorum.van kedisi veya siyam olabilir.yavru kedi benim için daha iyi olur.olurda van kedisi veya siyam kedisi vermek isterseniz.kedinize mükemmel bi aile secicek siniz daha öncede kedi beslediğimiz için evde bir cok sey biliyorum.bana ulaşmak için: msn ve e-mail [email protected] tel=0537 504 32 86

img

batu_han

18 yıl 3 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

-Adı ŞANSLI...7 yaşında erkek ve kısırlaştırılmış...tuvalet eğitimi var..cins değil...ama öyle kişilikliki anlatamam gerçekten yaşamak lazım onu...yüzü çok güzeldir.bakışları, iri kocaman yeşil ve anlamlı gözleri vardır..uysaldır.. O benim herşeyim ..çocuğum,prensim,sevgilim,aşkım,güzel gözlüm...hiç sokağa çıkmamış.ev kedisi .aşılı,karnesi var... Onu vermek istememin nedeni bir kalp ameliyatı geçirdim ve enfeksiyon kapmamam gerekiyor...... :=(( Ben İstanbul da yaşıyoum...Şanslı şu an İstanbul daki evimde..Aradabir ablam yemeği ve suyu için uğruyor... ben ailemin yanında, Ankara da ameliyat oldum... ailemleyim şimdi..fakat evime döndüğümde ŞANSLI benim için tehlikeliymiş....o kadar üzülüyorumkiiii... onu vermek zorunda olacağım için ama sağlığım da elvermiyor onunla olmaya...etrafımda kedi sever kimseyi bulamadımmm...ne acıki.. :=( Şanslı, sevgi ve ilgiye çok alışık çünkü o benim çocuğum gibidir.kucağıma alıp kıçını pış pışlarım ..gelip ayak ucumda yatar hep...illaki bana dokunacak....hep konuşurum onunla tabiki o da benimle konuşur....akşamları mutlaka beni kapıda sevgiyle karşılar. çook sevecendir.kedi değil tam bir arkadaştır. Şu anda bile bu yazıyı yazarken, gözyaşlarıma engel olamıyorum inanın..dile kolay 7 yıl..anne çocuk gibiyiz onunla... Şimdi ben ŞANSLI ya, çooooookkk güvenebileceğim,ona sevgiyle bakabilecek birini arıyorummm..Çünkü o kadar vicdan yapıyorumki bu durumu :=(( benim eve gelme sebebimdi Şanslıı... :=(( İlgilenirseniz beni arayın lütfenn... 0533 660 55 25 Fikriye.

merhaba adım sema benim tekir bir kızım var aşıları tama uysal temiz ve bakımlı hamileliğim nedeniyle eşim istemiyor. gerekirse masraflarını karşılarım sizden ona sadece bir ev vermenizi istiyorum ve olum yada olumsuz bana cevap yazmanızı rica ederim saygılar

img

emaggucnar

17 yıl 11 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhana ben Kamil ben 4 tane kediye bakıyorum 3 aylıklar ama cins değiller cok sevimliler 2 erkek 2 dişi tuvalet terbiyeleri vardır ilgilenirseniz [email protected]

img

chronos

17 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ