Kedi Forumları

Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

chinchilla-iran kedisi yada van kedisi edinmek istiyoruz arkadaşlar duyrulur.ANKARA -
Merhaba arkadaşlar çok acil chinchilla-iran kedisi yada van kedisi yavrularından birtane evlat edinmek istiyoruz eşimle birlikte günlerdir arıyoruz lakin ya ücretli veriyorlar yada bir pürüz çıkıyor bana bu konuda yardım eden olursa sevinirim.Saygılarımla 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

yavru veya 1 yasında iran chincilla,himalayan arıyorum!-ANK -
yavru veya 1-1,5 yasında arıyorum ama yavru olursa daha cok sevinirim numaram 🔒 Üyelere Özel mailim 🔒 Üyelere Özel

minik piişşi benle mutlu olucak(!) -
meraba...cok acil en fazla 3 aylık kedi arıyorum istanbul kadıköye ykn bi yerlerdeyseniz beyaz olması tercihim yavru şirin arkdş canlısı bi kediniz varsa böyle bi sahibi kaçırmasın derim msn:🔒 Üyelere Özel

Siyam Yavrusu arıyorum -
7 yıl beslediğim siyam kırması kedimi kaybettim.onun yerini kesinlikle tutamaz ama yeni bir kedi istiyorum. diş olması tercih sebebmdir.mugla bodrum`da yaşıyorum.Evimiz bahceli.kedimiz cok mutlu yasayacak bana 🔒 Üyelere Özel msn adresinden ulasabilirsiniz.

İran Kedisi Arıyorum -
arkadaşlar yiğenmin doğum günü için çok acele iran kedisi arıyorum. İran kedimiz vardı ancak kayboldu. ne kadar ilan versekte bir ses soluk çıkmadı ve bundan dolayı yiğenim çok üzgün. Kedisini vermek isteyenler lüfen benimle irtibata geçsinler. Küçük olması bizim için daha iyi. 🔒 Üyelere Özel

İran Kedisi Arıyorum -
arkadaşlar yiğenmin doğum günü için çok acele iran kedisi arıyorum. İran kedimiz vardı ancak kayboldu. ne kadar ilan versekte bir ses soluk çıkmadı ve bundan dolayı yiğenim çok üzgün. Kedisini vermek isteyenler lüfen benimle irtibata geçsinler. Küçük olması bizim için daha iyi. 🔒 Üyelere Özel

İran Kedisi Arıyorum -

İran Kedisi Arıyorum -

chinchilla-iran kedisi beslemeyi düşünüyormusunuz? -
merhaba benim 3.5 aylık iran kedim var.krem-koyu krem rengi var.cooook güzel gormeniz gerek.kedimi vermeyi düşünüyorum.kedimin karma asıları ve kist asıları yapıldı.ası karnesi mevcut.tuvalet allıskanlıgı kazanmıstır.mama ayırt etmiyor.ee tabi maddi tarafıda var 🔒 Üyelere Özel

merhaba benim 3.5 aylık iran kedim var.krem-koyu krem rengi var.cooook güzel gormeniz gerek.kedimi vermeyi düşünüyorum.kedimin karma asıları ve kist asıları yapıldı.ası karnesi mevcut.tuvalet allıskanlıgı kazanmıstır.mama ayırt etmiyor.ee tabi maddi tarafıda var 🔒 Üyelere Özel

ANKARA ÜCRETSİZ,5AYLIK DİŞİ PİSİCİK -
ARKADAŞIM 5AYLIK ÜÇ RENKLİ DİŞİ PİSİCİĞİNİ VERMEK ZORUNDA,TÜM AŞILARI YAPILMIŞ,PATİSİ DAHA SOKAĞA DEĞMEMİŞ,ÇOK SAĞLIKLI,İSMİ LİLİAN.ONA İYİ BAKACAK VE ASLA SOKAĞA BIRAKMAYACAK BİR AİLE ARIYORUZ,BU GÜZEL KIZLA İLGİLENENLER OLURSA,🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler. SEVGİLER.

Siyam ve İran Dişi Aranıyor -
Siyam ve İran Dişi Aranıyor 6 ayı geçkin kısırlaşmamış Kedi sine bakamıyacak ancak iyi bakılmasını isteyen kedi sahipleri için lütfen iletişim için 🔒 Üyelere Özel

İZMİR/yeni yavru CHINCHILLA ARIYORUZ -
Slm, İzmir içi, yeni yavru chinchila arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel

Silver Egyptian Mau - Mısır Mau`su arıyorum -
Arkadaşlar, Merhaba. Aranıza yeni katıldım. Gümüş benekli Mısır Mau`su aramaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz. Sevgiyle, Cumhur

SIYAM KEDISI ARIYORUM / ANKARA -
SLM ücretsiz veya makul bir ücret karşılığı yavru siyam arıyorum.vermeyi veya satmayı düşünen olursa,cevabınızı acil bekliyorum. sevgi dolu ve sıcak bir ortamda büyüteceğime söz veriyorum.ilgilenenlerin dikkatine !!! msn-mail= 🔒 Üyelere Özel

Ocicat yavrulari var -
Merhaba ben Ingrid. Isvecte kedi yetistiriliciligi ile ugrasiyorum. Ben Turkiyeyi cok seviyorum ve 92`den beri Alanyaya her sene geliyorum. Internetten bu sayfayi görunce cok sevindim. Eger ilgileniyosaniz benim sayfama girip bakabilirsiniz. Ben Ocicat yetistiriyorum. Ocicat Abyssiner ve Siam cinslerinin karisimindan uretilmis degisk bir turdur. Vucudu beneklidir, dogadaki citayi andirir. Daha fazla bilgi edinmek isterseniz benim sayfama girebilirsiniz. Orda isvece ve ingilizceden baska turkcede bilgi vermeye calistim. Asagidaki adrese tiklayabilirsiniz. Turkiyede benim gibi kediler ile ilgilenen ve onlari seven arkadaslarla tanismaktan cok memenun olurum, kedilerimle ilgili sormak istediginiz bir sey olursa bana memnuniyetle mail gönderebilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel

Dişi, yavru bir kedi istiyorum/Ankara -
1-1,5 aylık yavru, dişi bir kedi edinmek istiyorum. Daha önce bir kedi beslemedim ama çok seviyorum. Evim musait. Eşim de musade ediyor. En iyi şartlarda bakabileceğimi düşünüyorum. İllaki yavru aramamın sebebi evimde 2 su kaplumbağam var ve biraz daha büyük olursa birçok veteriner hekime sorduğuma göre zarar verme riski çok yüksek olurmuş. Fakat yavru olursa çok çabuk alışırmış. Eve alışkın olması ve tuvalet eğitiminin olması önemli. İllaki cins olmasa da yüzü tatlı bir kedicik olabilir. Resimlerini görmem gerebilir ama gönderemezseniz eşimle kediyi görmeye gelebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.