Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
Şirin Kız ACİLL!!
merhabalar arkadaşlar veteriner kliniğimize yine bir yawru kedi geldi.. 2 aylık siyah beyaz çok oyuncu sevimli bi kız.aile içine uygun çocuklarla anlaşabilceini düşünüyorum serseri arsız bişe değil.parazit tedavisini yaptık.daha aşılarına başlamadık.bu bebeği şu soğukta sokağa bırakmak istemiyoruz.bizim kliniğimize hafif ishal diye gelmişti.şimdi iyileşti.eğer görmek isteyen olursa [email protected] adresine mail atın msn adresinizide yazın size videosunu atayım(maille gitmiyor malesef msnden atabilirim) çok şeker matrak bişe ya.fotoğraf çektim ama kıpır kıpır iyi çıkmadı.size videosunu atacağım.hadi bakalım bekliyorum maillerinizi...
arkadaşlar mailleriniz gelio ama istanbul içi vermek istiyoruz. biz istanbul acıbademdeyiz hadi [email protected] bekliyoruz..
arkadaşlar hadi ama istanbul içi vericez bu bebeği bugüne kadar koyduğum ilanlardaki tüm kedileri sahiplendirdim.ve herkes memnun kaldı birinden bile şikayet gelmedi.gerçekten evinize dost canlısı ömür boyu yaşayacağınız bir bebek istiyorsanız tavsiye edebilceğim bir kedi bu.kaloriferin üzerine yatıp kuşları seyretmeye bayılıyo.hadi maillerinizi belkiyorum [email protected]
arkadaşlar kediyi verdik.ilgilenenlere teşekkür ederiz..