Kedi Forumları

Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Yavru Ankara Kedisi-Antalya -
Arkadaşlar Antalyadayım,eşimle beraber Yavru Ankara kedisi arıyoruz. Kar beyazı ve tek gözünün mavi olması tercihimiz. Şimdiden bütün aksesuarları hazır. Çok iyi bakılacağından lütfen emin olun çünkü daha önce bir terrier cinsi köpeğimiz vardı ve 13 sene bizimle beraber yaşadı ve maalesef kaybettik. Şimdiden ilgilenenlere teşekkürler...

yavru kedi arıyorum.. -
merhaba kediseverler.. yavru kedinize sıcacık bir yuva arıyorsanız ben burdayım.. gerçek bir hayvanseverim en iyi şekilde bakacağıma emin olabilirisiniz..:) haberlerinizi bekliyorum tkarli@ku.🔒 Üyelere Özel..

yavru kedi arıyorum.. -
merhaba kediseverler.. yavru kedinize sıcacık bir yuva arıyorsanız ben burdayım.. gerçek bir hayvanseverim en iyi şekilde bakacağıma emin olabilirisiniz..:) haberlerinizi bekliyorum tkarli@ku.🔒 Üyelere Özel..

yavru kedi arıyorum.. -

ANK/MİNİK İRANLI BİR DOST ARIYORUM -
merhaba ankda yaşıyorum.minik iran-Chinchilla yada himalayan cinsi kedi arıyorum.sevginin sınırsız oldugu bir yuvada sımsıcak ellerde mutlu yaşayacağına emin olabilirsiniz.

ANK/MİNİK İRANLI BİR DOST ARIYORUM -
merhaba ankda yaşıyorum.minik iran-Chinchilla yada himalayan cinsi kedi arıyorum.sevginin sınırsız oldugu bir yuvada sımsıcak ellerde mutlu yaşayacağına emin olabilirsiniz.

ANKDAN MİNİK İRANLI BİR DOST ARIYORUM -
MERHABA KEDİM EMBOLİ ATMASI SONUCU 3 AY FELÇLİ BİR ŞEKİLDE YAŞIDI.3 AY BOYUNCA BEBEĞİMİZ OLDU.VETERİNERİN ÖTENAZİ YAPALIM DEMESİNE RAGMEN BİZ HİÇBİR ZAMAN KABUL ETMEDİK."YAŞAMA HAKKINI KİMSE KİMSENİN ELİNDEN ALAMAZ"7-8 AY ÖNCE MAALESEF ÖLDÜ. HAYVANLARI ÇOK SEVİYORUZ BEN VE AİLEM.İRAN YADA HİMALAYAN CİNSİ MİNİK BİR DOST ARIYORUZ.SEVGİNİN SINIRSIZ OLDUGU BİR EVDE YAŞAMAKTAN MUTLU OLUCAKTIR.

İran Kedisi Arıyoruz -
İran kedisi arıyoruz, sıcak ve sevgi dolu bir yuvada yaşamasını istediğiniz ve vermek zorunda kaldığınız iran kedinize, sahip çıkmak isteriz. 🔒 Üyelere Özel

İran Kedisi Arıyoruz -
İran kedisi arıyoruz, sıcak ve sevgi dolu bir yuvada yaşamasını istediğiniz ve vermek zorunda kaldığınız iran kedinize, sahip çıkmak isteriz. 🔒 Üyelere Özel

Bir kedim bile yoookk!! -
cinsi ankara , iran , siyam yada van olan (herhangi biri) olan yavru kedi (2-3 ta aylık olabilir) arıyorum. Ancak para veremeyebilirim. (Öğrenciyim). Bakımında çok dikkatli olacağıma emin olabilirsiniz. Lütfen cevap !!! İstanbul-Anadolu yakasında oturuyorum. e-mail: 🔒 Üyelere Özel

5 kişilik ailemize yavru kedi arıyoruz... -
1 yada 2 aylık yavru kedi arıyoruz...verebilecek olanların 🔒 Üyelere Özel adresine mail yada 🔒 Üyelere Özel nolu cep telefonuna mesaj atmalarını rica ederiz...şimdiden teşekkürler...

5 kişilik ailemize yavru kedi arıyoruz... -
1 yada 2 aylık yavru kedi arıyoruz...verebilecek olanların 🔒 Üyelere Özel adresine mail yada 🔒 Üyelere Özel nolu cep telefonuna mesaj atmalarını rica ederiz...şimdiden teşekkürler...

Ailemize Kedi Arıyorum. -
Merhaba. Evde Besleye bileceğim kum eğitimini almış cins yavru kedi arıyorum.. İrtibat: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel İstanbul

Merhaba. Evde Besleye bileceğim kum eğitimini almış cins yavru kedi arıyorum.. İrtibat: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel İstanbul

Siam veya İran Kedisi Arıyorum (Adana-Mersin) -
Siam veya İran kedisi arıyorum.Yardımcı olabilirseniz lutfen: 🔒 Üyelere Özel adresine ulasirsaniz cok mutlu olurum.(adana-mersin)

chinchilla-iran kedisi yada van kedisi edinmek istiyoruz arkadaşlar duyrulur.ANKARA -
Merhaba arkadaşlar çok acil chinchilla-iran kedisi yada van kedisi yavrularından birtane evlat edinmek istiyoruz eşimle birlikte günlerdir arıyoruz lakin ya ücretli veriyorlar yada bir pürüz çıkıyor bana bu konuda yardım eden olursa sevinirim.Saygılarımla 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

chinchilla-iran kedisi yada van kedisi edinmek istiyoruz arkadaşlar duyrulur.ANKARA -
Merhaba arkadaşlar çok acil chinchilla-iran kedisi yada van kedisi yavrularından birtane evlat edinmek istiyoruz eşimle birlikte günlerdir arıyoruz lakin ya ücretli veriyorlar yada bir pürüz çıkıyor bana bu konuda yardım eden olursa sevinirim.Saygılarımla 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel