Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
chinchilla-iran kedisi yada van kedisi edinmek istiyoruz arkadaşlar duyrulur.ANKARA
Merhaba arkadaşlar çok acil chinchilla-iran kedisi yada van kedisi yavrularından birtane evlat edinmek istiyoruz eşimle birlikte günlerdir arıyoruz lakin ya ücretli veriyorlar yada bir pürüz çıkıyor bana bu konuda yardım eden olursa sevinirim.Saygılarımla 05054924045 [email protected]
elimde bulunan her türlu aşı ve bakımı yapımılmış olan iran kedimi ücretsiz vericem çok acil olarak iltişime gecerseniz sevinirim şampanya renginde ve dunya tatlısı bir kedi 0 555 372 54 34 bartu izmir den ksk bostanlı
Merhaba ben Veteriner Hekim Nilgül. Evimde beslediğim tüm aşıları ve parazit ilaçlaması tam AB`ye uyumlu mikroçipi takılmış ve uluslararası siteye kaydedilmiş 7 aylık bembeyaz çok uysal ve güzel erkek dünya tatlısı saf kan İran kedimizi sağlık sorunlarımızdan dolayı vermek zorundayız. Kesinlikle hiçbir ücret istemiyorum ve bundan sonraki tüm aşılamalarını parazit ilacı veya gerekli tüm tedavilerinide kendim ücretsiz olarak yapacağım. Sadece çok iyi bakılacağından emin olacağım bir aile arıyorum. Eğer ciddi olarak düşünüyorsanız [email protected] veya 532 3719044 den irtibata geçebiliriz