ACİLL Tüm aşıları tam, Biricik kedime aile arıyorum
Kedimizin adı Rıfkı, aslında ailemizin bir ferdi gibi ama malesef ailemin yanına taşınıyorum. Annem kedilerden çok korkar bu nedenle kedimi istemiyor. :(( Bende gözüm arkada kalmayacak bir aile arıyorum. Tüm aşıları tamamdır. Ameliyatınıda yaptırdık ( Kısırlaştırıldı ) Şuan 1 yaşında çok oyuncu vede çok sevimli. Koltugunuza uzandıgınızda, koynunuza usulca sızıverir. Yok böyle bir tat yaa. Sonuç olarak mecburiyetten veriyorum oğlumu. Alan kişide eminim çok sevecek
İrtibat bilgileri Tel : 🔒 Üyelere Özel
email : 🔒 Üyelere Özel
kedinizin cinsi nedir ? ,tırmalama veya ısırma gibi huyları var mı?,hangi marka mamaya alıştırdınız?
ayrıca hangi ilde oturuyorsunuz?
Merhabalar
Kedimin hiçbir tırmalama vede ısırma ve başka kötü alışkanlığı yoktur. Sen hareketliysen hemen oyun oynar seninle sen uzanmış dinleniyorsan rahatsız etmeden gelir girer koynuna :) Karakteri olan bir kedi :)
Mamada marka seçmez ama, ben whiskas kuru mama veriyorum, seviyor. Hem marka bir mama, hemde piyasaya göre fiyatıda iyi.
Cinsini açıkcası bilmiyorum. Veterinerde sahipsiz yavru kediler oldugunu ögrendim, gidip bir tane ben evlat edindim :) hiç sormadım cinsini Siyah beyaz bir kedi dilerseniz resimlerini mail atabilirim.
Tüm aşıları var, Karnesinde mevcut yapılan aşıları.
İstanbul`dayım umarım sizde İstanbul`da yada yakın bir yerde oturuyorsunuzdur.
bende istanbulda ümraniyede oturuyorum bir sorum daha olacak kedinizin yanında taşıma kabı vs. eşyaları verecek miainiz ve aylık ortalama masrafı ne kadara mal oluyor?
ve ayrıca ben öğrenciyim sabah 9 da evden çıkıyorum ve akşam 18:30 da evde oluyorum kediniz evde tek kalmaya alışık mı?
mail adresin 🔒 Üyelere Özel resimleri bekiyorum ve ayrıca benim babamı ikna etmem gerekiyor nasıl yapabilirim kıl tüy olur iyor çok tüy döküyormu kediniz??
ikna etme yönteminiz var mı??
1. Taşıma kabı yok ama kapalı kumlugu su ve yamak kabı mevcut (Hepsini vericem)
2. Aylık masrafı 1 paket mama (ortalama 15.00 TL) vede 1 paket kum ( Kristalse kum 1 ay dayanır ama diger kumlar daha az dayanır. Kumların fiyatı 5 ile 10 TL arasında değişiyor ) yani aylık 20 ile 30 TL arası bir masrafı var.
3. Evde tek kalma olayındada kedimiz alışkın bende çalışıyorum. sabah 8:00 akşam 19:00 arası tek kalıyor. Çevreye her hangi bir rehatsızlık vermiyor. Bazen hafta sonları İstanbul dışına çıktığımda, yemeğini suyunu bolca verip, 2 gün tek kalabiliyor. Ev sahibimize özellikle soruyorum çok ses yapıyormu diye (ev sahibi üst katımda oturuyor) hiç sesini duymadığını söylüyor. Ama eve geldiğinizde an az 10 dk onu sevmeniz lazım, çünkü çok özlüyor, zaten kendini size zorlan sendirir merek etmeyin :)
4. Kıl tüy olayına gelince öncesinde hiç tüy dökmüyordu ama son 1-2 aydır döküyor. Mevsimsel olabilir bilmiyorum, açıkçaçı veterinere gidip sormadım.
5. Babanızı ikna olayına gelince bilemiycem... Babanızı tanımıyorum ama sorumluluk almanın önemini anlatıp, bu sorumluluğu alabileceginizi söylerseniz belki faydası olur.
Benimde size bir sorum var. Siz öğrenci olduğunuzu söylediniz. İleride öğreniminiz bitince kedimi ne yapacaksınız yanınızda götüre bilecekmisiniz. ???