Ücretsiz Kedi Verenler

ACİLL Tüm aşıları tam, Biricik kedime aile arıyorum
Kedimizin adı Rıfkı, aslında ailemizin bir ferdi gibi ama malesef ailemin yanına taşınıyorum. Annem kedilerden çok korkar bu nedenle kedimi istemiyor. :(( Bende gözüm arkada kalmayacak bir aile arıyorum. Tüm aşıları tamamdır. Ameliyatınıda yaptırdık ( Kısırlaştırıldı ) Şuan 1 yaşında çok oyuncu vede çok sevimli. Koltugunuza uzandıgınızda, koynunuza usulca sızıverir. Yok böyle bir tat yaa. Sonuç olarak mecburiyetten veriyorum oğlumu. Alan kişide eminim çok sevecek

ben şu anda 7. sınıfa geçtim.liseyide ve üniversiteyide istanbulda okuyacağım o konuda içiniz ferah olsun ama tek engel babamı ikna etmek.benim babam titiz olduğu için kıl tüy olur diyor.tabikide çözümleri var ama anlamak istemiyor.

mail adresim 🔒 Üyelere Özel resimlerini gönderebilir misiniz??

bu arada ben istanbul atakent te oturuyorum sizin veterineriniz ümraniyede mi eğer ümraniyedeyse aşıları ne kadara yaptırıyorsunuz?

Rıfkı`nın bütün aşıları tamam. İleride başka aşı gerekirmi bilmiyorum sorarım veterinere. Ben 25 TL ye yaptırıyorum aşılarını. ( Tek aşı 25 TL )

Rıfkı`nın bütün aşıları tamam. İleride başka aşı gerekirmi bilmiyorum sorarım veterinere. Ben 25 TL ye yaptırıyorum aşılarını. ( Tek aşı 25 TL )

maalesef çok istememe rağmen şu an için babam dolayısıyla almam imkansız ilginiz için çok teşekkürler

:(( Rica ederim İnşallah yakın zamanda Rıfkı`ma bir aile bulurum. Sizinde çevrenizde, isteyen olursa şayet, bana bilgi verirebilir seniz çok sevinirim. İyi Günler

elbette haber veririm

Teşekkür ederim.

Rıfkımız yuvalandı :)) Artık çok güzel bir ailesi oldu :)

Yanıtlamak için giriş yapın