Ücretsiz Kedi Verenler

ACİLL Tüm aşıları tam, Biricik kedime aile arıyorum
Kedimizin adı Rıfkı, aslında ailemizin bir ferdi gibi ama malesef ailemin yanına taşınıyorum. Annem kedilerden çok korkar bu nedenle kedimi istemiyor. :(( Bende gözüm arkada kalmayacak bir aile arıyorum. Tüm aşıları tamamdır. Ameliyatınıda yaptırdık ( Kısırlaştırıldı ) Şuan 1 yaşında çok oyuncu vede çok sevimli. Koltugunuza uzandıgınızda, koynunuza usulca sızıverir. Yok böyle bir tat yaa. Sonuç olarak mecburiyetten veriyorum oğlumu. Alan kişide eminim çok sevecek

whiskas kuru mama? Ben hiç tavsiye etmezdim doğrusu...

hayırlı olsun Rıfkı inşallah mutlu olur çok sevindim :)))

Teşekkür ederim :) lionelmessi İnşallah

:.(( Sanırım benim kedim bahtsız yeni ailesinde sağlık problemleri yaşanmış (alerjik) bu nedenle yeniden aile arıyoruz :((

alan ailede hasta diye geri mi veriyor tedavisini yaptırsınlar bu çok ayıp birşey pazardan teknosadan televizyon mu alıyorsun allahım ya :((

Kedimin herhangi bir hastalığı yook. Alan arkadaşımızın annesi rahatsızlanmış, alerjisi varmış kedilere karşı :(( Aslında çok iyi insanlar ama rıfkıma bakamıyacaklarmış :((

öncelikle pardon :) keşke babam izin verseydide ben alsaydım ne güzel tırmalama yok bişey yok çok iyi huylu bir kedi keşke...

Yanıtlamak için giriş yapın