Kanatlı Kümes Hayvanları

Kınalı keklik yumurtası isteyenler
her kim isterse bu başlık altına isim ve adreslerinizi yazın her hafta yazılan sırayla 2 kişiye kargo bedeli bana ait olmak üzere 12 şer keklik yumurtası hediye ediyorum. seneye de altın, sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarını bedelsiz dağıtacağım.

merhaba Fatih Öztürk 🔒 Üyelere Özel  çınarlı mah. incili sok. no:20 Maşukiye  Kartepe/Kocaeli ilginiz için şimdiden teşekkür ederim...

mediko yazdı :
her kim isterse bu başlık altına isim ve adreslerinizi yazın her hafta yazılan sırayla 2 kişiye kargo bedeli bana ait olmak üzere 12 şer keklik yumurtası hediye ediyorum. seneye de altın, sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarını bedelsiz dağıtacağım.

şimdiden teşekkürler.

Mehmet Kadir AKBULUT Cebrail Mh. Cengiz Cd. No:33 Antakya Hatay 🔒 Üyelere Özel

Tabiye Mh. Narlı Sk. No:23/2  Erdemli/MERSİN   🔒 Üyelere Özel kınalı keklik veya yumurtası gönderirseniz sevinirim.. Teşekkürler....

mediko yazdı :

Yanıtlamak için giriş yapın