Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Kınalı keklik yumurtası isteyenler - 11.sayfa

her kim isterse bu başlık altına isim ve adreslerinizi yazın her hafta yazılan sırayla 2 kişiye kargo bedeli bana ait olmak üzere 12 şer keklik yumurtası hediye ediyorum. seneye de altın, sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarını bedelsiz dağıtacağım.

img

mediko

20 yıl 2 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar bizede nasip olurmu ama olursa mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim ali türkyılmaz  261 sokak no  17 buca..izmir

img

aliturkyilmaz

16 yıl 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba mediko

bu yapdığın davranışın çok güzel alah her istediğinizi gönlünüzce versin

facebookunuz yada telefonunuzu verebilirimisiniz konuşalım bana burdan atabilirsiniz 

[email protected]

img

teri

12 yıl 11 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm. böyle bir sey yaptığınız için teşekkür ederim.hep kuluçka makinama keklik yumurtası koymak isterdim bulamadım gönderirseniz çak memnun kalırım.adresim runguçpaşa mah. 121 sok. no:3 karacabey/BURSA tel 05464557477

mediko yazdı :
her kim isterse bu başlık altına isim ve adreslerinizi yazın her hafta yazılan sırayla 2 kişiye kargo bedeli bana ait olmak üzere 12 şer keklik yumurtası hediye ediyorum. seneye de altın, sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarını bedelsiz dağıtacağım.

img

hakan1982

12 yıl 9 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

keklik yumartasından istiyorum. mehmet güler D-400 KARAYOLU ÜZERİ KUMARLI MAH HASTANE CD N:1 TOPRAKKALE OSMANİYE

mediko yazdı :

img

venatto

12 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ne sıradışı bir insanmışsınız, çok çok sağolun. Umarım kısa zamanda temin edebilirsiniz, size şimdiden çok teşekkürler.

Adres    : Ahmet UYAR Pertek İlçe Emniyet Amirliği Pertek / TUNCELİ

img

guneyli_adam

12 yıl 8 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

simdiden tesekur ederim.elcin baş cagirkan kasabasi yeni mah.kaman/KIRSEHIR 12adet keklik yumurtasi olursa sevinirim.

mediko yazdı :

img

elcin40

12 yıl 8 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elcin40 yazdı :

simdiden tesekur ederim.elcin baş cagirkan kasabasi yeni mah.kaman/KIRSEHIR 12adet keklik yumurtasi olursa sevinirim.ben tel ve mail adresimi yazmayi unutmusum tel:05375593925 mail:[email protected] haber verirsen sevinirim...

mediko yazdı :

img

elcin40

12 yıl 8 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Iyi Aksamlar ve hayirli ramazanlar, bu isi boylesine sevmeniz ve gonul vermenize ender gorulen ve takdire sayan bir davranis, adresimi vermek isterim, kargo ucretini odemeli yaparsaniz Ben oderim, Uphill Court Towers A1B blk k.21 d.122 bati atasehir Istanbul, tel: 05306684826, Mustafa Tolga Keser 

img

TolgaKeser

12 yıl 8 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeş gönderirsen çok güzel olur inşallah gönderebilirsin bir aksilik olmaz Selimiye Mah. Yeni Mah. Sok. No:6 ORDU  ÖNDER EKİCİ Tlf: 0543 735 40 79 eğer gönderebilirsen şimdiden çok teşekkür ederim.

aliturkyilmaz yazdı :

arkadaşlar bizede nasip olurmu ama olursa mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim ali türkyılmaz  261 sokak no  17 buca..izmir

img

SaToooo52

12 yıl 8 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mediko  bey  bu   yaptığınızdan   dolayı  sızı  tebrık ediyorm yenı bır  kuluçka  makine yaptm  farklı   hayvan  yumurtaları  denemek istıyorum  çıkım için halan  yumurta   varsa veya  bir  dahaki   yıl  gönderırsenız  yumurta sevinirim... Tarık Akar\ Kırklareli\ Lüleburgaz Eski Kırklaeli cad. Yılmaz mahallesi no\28 kargo  ücretini ben öderim  teşekürler....

mediko yazdı :

img

assk

12 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ