Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Kınalı keklik yumurtası isteyenler - 11.sayfa
her kim isterse bu başlık altına isim ve adreslerinizi yazın her hafta yazılan sırayla 2 kişiye kargo bedeli bana ait olmak üzere 12 şer keklik yumurtası hediye ediyorum. seneye de altın, sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarını bedelsiz dağıtacağım.
arkadaşlar bizede nasip olurmu ama olursa mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim ali türkyılmaz 261 sokak no 17 buca..izmir
merhaba mediko
bu yapdığın davranışın çok güzel alah her istediğinizi gönlünüzce versin
facebookunuz yada telefonunuzu verebilirimisiniz konuşalım bana burdan atabilirsiniz
slm. böyle bir sey yaptığınız için teşekkür ederim.hep kuluçka makinama keklik yumurtası koymak isterdim bulamadım gönderirseniz çak memnun kalırım.adresim runguçpaşa mah. 121 sok. no:3 karacabey/BURSA tel 05464557477
keklik yumartasından istiyorum. mehmet güler D-400 KARAYOLU ÜZERİ KUMARLI MAH HASTANE CD N:1 TOPRAKKALE OSMANİYE
Ne sıradışı bir insanmışsınız, çok çok sağolun. Umarım kısa zamanda temin edebilirsiniz, size şimdiden çok teşekkürler.
Adres : Ahmet UYAR Pertek İlçe Emniyet Amirliği Pertek / TUNCELİ
simdiden tesekur ederim.elcin baş cagirkan kasabasi yeni mah.kaman/KIRSEHIR 12adet keklik yumurtasi olursa sevinirim.
simdiden tesekur ederim.elcin baş cagirkan kasabasi yeni mah.kaman/KIRSEHIR 12adet keklik yumurtasi olursa sevinirim.ben tel ve mail adresimi yazmayi unutmusum tel:05375593925 mail:[email protected] haber verirsen sevinirim...
Iyi Aksamlar ve hayirli ramazanlar, bu isi boylesine sevmeniz ve gonul vermenize ender gorulen ve takdire sayan bir davranis, adresimi vermek isterim, kargo ucretini odemeli yaparsaniz Ben oderim, Uphill Court Towers A1B blk k.21 d.122 bati atasehir Istanbul, tel: 05306684826, Mustafa Tolga Keser
kardeş gönderirsen çok güzel olur inşallah gönderebilirsin bir aksilik olmaz Selimiye Mah. Yeni Mah. Sok. No:6 ORDU ÖNDER EKİCİ Tlf: 0543 735 40 79 eğer gönderebilirsen şimdiden çok teşekkür ederim.
arkadaşlar bizede nasip olurmu ama olursa mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim ali türkyılmaz 261 sokak no 17 buca..izmir
mediko bey bu yaptığınızdan dolayı sızı tebrık ediyorm yenı bır kuluçka makine yaptm farklı hayvan yumurtaları denemek istıyorum çıkım için halan yumurta varsa veya bir dahaki yıl gönderırsenız yumurta sevinirim... Tarık Akar\ Kırklareli\ Lüleburgaz Eski Kırklaeli cad. Yılmaz mahallesi no\28 kargo ücretini ben öderim teşekürler....