Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
bakım ve yemleme saka*saka-flurya*flurya - 4.sayfa
slm üstatlarım ben saka*saka ve flurya*flurya çifte attım şu anda altları oldukça iyi ve erkek sakam yay çizerek ötüyor yuvalarını kamufule ettim. benim sormak istediğim şu çifte atılmış saka ve fluryalara nasıl bir bakım ve yemleme tarifi uygulanmalı(bende kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama sizlerinde tavsiyelerini almak istedim çünkü el elden üstündür her zaman için) üstatlar bu konuda yardımcı olursa sevinirim saygılarımla. örneğin şöyle yazılırsa daha iyi olur ve çok memnun olurum çifte atılmış sakalar için yemleme ve bakım 1. 2. 3. 4............ olmalı çifte atılmış fluryalar için yemleme ve bakım 1. 2. 3. 4............ olmalı gibi şimdiden bu işe gönül vermiş herkese tşk ederim.
bişeyler yapmak isteyenleri bilmiş yapıp küstürüyorsun diosunuzda allah için söyleyin bu siteden kaç insana yardımcı oldunuz benim bilmişlik fln yaptıgım yok sadece bildiğimi paylaştıgım var o da kesin ve net bence karın darlığınızı bencilliğinizi bırakında herkes bişeyler öğrensin yapmaya çalışsın 3-4 senelik olması lazım illa fln fistan kafes ölçüsü bunların bahane oldugunu burda çoğu insanda cok iyi biliyor bilmişlik yapmanın anlamı yok bırakında başkalarıda üretsin koca türkiyenin saka ihtiyacını tek başınıza karşılayamazsın korkmayın ürettikleriniz elinizde kalmaz satacak adam bulursunuz siz .....
ben EMRE ERGİN in kuşlarını biliyorum,zaten yakında koyar video sunu setreder millet ama diğer arkasında siteye bir video falan eklemesi iyi olur.bizlerde faydaslaırız genç üstatlardan.