Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
bakım ve yemleme saka*saka-flurya*flurya - 3.sayfa
slm üstatlarım ben saka*saka ve flurya*flurya çifte attım şu anda altları oldukça iyi ve erkek sakam yay çizerek ötüyor yuvalarını kamufule ettim. benim sormak istediğim şu çifte atılmış saka ve fluryalara nasıl bir bakım ve yemleme tarifi uygulanmalı(bende kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama sizlerinde tavsiyelerini almak istedim çünkü el elden üstündür her zaman için) üstatlar bu konuda yardımcı olursa sevinirim saygılarımla. örneğin şöyle yazılırsa daha iyi olur ve çok memnun olurum çifte atılmış sakalar için yemleme ve bakım 1. 2. 3. 4............ olmalı çifte atılmış fluryalar için yemleme ve bakım 1. 2. 3. 4............ olmalı gibi şimdiden bu işe gönül vermiş herkese tşk ederim.
arkadaşlar ben istanbuldan orhan kuş beslemeye babamın vefatıyla ve yetiştirdiği kanaryaların bana miras kalmasıyla profesyonel olarak başladım 4 sene önce melez almak icin saka kuşu almamla sakaya olan ilğim başladı ve busene mutasyon saka ve normal sakalardan üretim yapmaya karar verdim ve baktım hepsi evcil sitesi üye oldum benden daha bilgili arkadaşlardan bilgi aldım ve allah razı olsun bir kere yok demedi ve bilgilerini benle peylaştı efendilikle bilği paylaştıkca güzeldi cünki ha bu sitede cok kişi var bilezikli kafes üretimi diye ilan atan ha sonuc ne tıs ha bi arkadaşa tlf actım abi sezon sonunu bekle dedi ve ver bileziğini takayım dedi diye bilirdi gönder parasını göndereytim diye aldığımn cevap iyiydi tatminkar vede dürüst ben kuş besliyorsam hobi amaclı besliyorum bana onların yavrularını görmek ötüşünü dinlemek ayrı bi zevk veriyor ve mutlu ediyor ama bu mutlulugu bana kalırsa polimklerle kasmak hoş degil bilgilerimizi ve görüntülerimizi tabiki paylaşak,lım ve hepimiz başarılı olalım fırsatcılara gün gogmasın benim görüşüm bu arkadaşlar ha aynı şehirlerede gelirsek görüşelim
BAK EMRE ŞUANDA KANARYALARI KAFESE ALIŞTIRMA YADA KAFESE OTURTMA DURUMU VARMI YOK ÇÜNKÜ KANARYALAR ZATEN YILLARDAN BERİ KAFESTE ÜREYE ÜREYE TAM KAFES KUŞU OLMUŞLAR. BİZLERDE DOĞA KUŞLARINI ÜRETİRSEK ONLARDA ZAMANLA KAFESLERDE KANARYA GİBİ OLACAKLARDIR. BENDE SENİN YAŞADIKLARINI YAŞADIM TABİKİ ADAM BANA DİYORDU MALİNUA İLE SARI MALTAYA ÇİTFLEŞTİR ORJİNAL MALİNUA ÇIKAR YAVRULARI :-) Kİ BUNU YEMİN İÇEREK DİYORDU AMA NE OLDU AZ ÇOK İNCELE KURCALA BİR ŞEYLER ÖĞRENMEYE ÇALIŞTIK BEN SIRF BU YÜZDEN İLERİDE İKİNCİ İŞ OLARAK KAFES KUŞLARI ÜRETİM VE SATIŞI YAPILAN BİR YER AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA TABİ BU 1 YILDA OLABİLİR 10 YILDA AMA ÖYLE BİR DÜŞÜNCEM VAR TABİKİ SEBEP NE? SARI MALTAYI İNSANLARA MALİNUA DİYE SATMASINLAR DİYE :-) BENDE SAKA*SAKA FLURYA*FLURYA ÇİFTE ATMIŞIM BAKALIM NE OLACAK KISMETİMİZE ALLAH HERKESE EN HAYIRLISINI NASİP ETSİN SANADA EN HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞ. BOL BOL YAVRU ALIRIZDA GÜN GELİR DOĞA KUŞLARIDA KANARYA GİBİ OLURLAR TABİ ONLARI HEM DOĞADA YABANİ HEM KAFESTE KANARYA GİBİ GÖRMEK ÇOK GÜZEL OLACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM NEYSE. SANADA BAŞARILAR. HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.
EEEEEEEEEEE BENİM KONU NERDE KALDI EK İLAVE EDECEK YOKMU :-) slm üstatlarım ben saka*saka ve flurya*flurya çifte attım şu anda altları oldukça iyi ve erkek sakam yay çizerek ötüyor yuvalarını kamufule ettim. benim sormak istediğim şu çifte atılmış saka ve fluryalara nasıl bir bakım ve yemleme tarifi uygulanmalı(bende kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama sizlerinde tavsiyelerini almak istedim çünkü el elden üstündür her zaman için) üstatlar bu konuda yardımcı olursa sevinirim saygılarımla. örneğin şöyle yazılırsa daha iyi olur ve çok memnun olurum çifte atılmış sakalar için yemleme ve bakım 1. 2. 3. 4............ olmalı çifte atılmış fluryalar için yemleme ve bakım 1. 2. 3. 4............ olmalı gibi
TŞKLER MEHMET abi inş herşey herkesin gönlünce olur... orhan abi dediğimin herzaman arkasındayım inancı olmayn insan güveni olmayan insan bileziğini yollasın onun bileziğinide takarım hiç sorun değilll Saygılar... BAŞLIK AMACINI AŞTI K.BKMAYIN RAHATSIZLIK VERDİK Ö.DİLERİMM
arkadaşlar bilğilerimizi ve tecrübelerimizi paylaşalım sizin yaptığınız yanlışlar benim tecrübem benim yaptığım yanlışlar sizin tecrübeniz olabilir emre tabiki aldıgımız yavrularıda paylaşalım dostum
çifte atılmış sakalar ve fluryalar için yemleme ve bakım 1.yemliğine karışık kanarya yemi 2.yemliğe doğa kuşu karışığı (kırk Çeşit Tohum)(perilla,nijer ve kenevir takviyeli) 3.çimlendirilmiş kenevir,nijer, buğday ve marş fasulyesi 4.yemliğe kanaryalar için hazırlanmış yumurta maması taze ve günlük olmalı ben bu şekilde bakıyorum
tşk ederim bilgileriniz için.
Ya Emre Erol çamur at izi kalsın değilmi benim 30 senelik ömrümde 300 tl ye 1 çift kuş aldığını kimse söyleyemez en son sattığım çifti yavrulayacak vs diye satmadım senin gibi uçuk fiyatlarada kuş vermem o çifti 2 yavru muhabbetle değiştim alan arkadaşda odada salma yapıp üretmeye çalışacak Mehmet demirbilek beyde benim kaça sattığımı biliyor sen nerden 300 diye laf çıkartıp duruyorsun anlamış değilim resim çekmek bukadar zormuydu ama çekemedin resimleri sağa sola sataşıyorsun yapma yanlış yapıyorsun bişeyeler paylaşmak isteyenleride bilmişlik yapıp küstürüyorsun na haliniz varsa görün ben sadece sakanın kafeste üretildiğini göstermek için resim çekip koydum ve uyguladığım besleme programını yazdım kalın sağlıcakla daha bu sitede yazı yazmayacağım. Lütfen arkamdan atıp tutmayın arayın konuşalım tel:0 537 680 87 48 turkcell
arkadaşlar üstatlar herkes kendi işine baksın bence kimse kimseye bu ortamda fazla yazmasın bence iletişimsizlikten kaynaklanıyor yanlış anlaşılmalar. tek yapmamız gereken bilgilerimizi paylaşıp üretime devam etmek kim kime ne kadara kuş sattı kimse kimsenin işine karışmasın bence alan razı satan razı olsada olmasada o alan ile satan arasında bence bir konu başlığı açtım tartışma platformuna gönmesin lütfen son sözüm arkadaşlar üstatlar herkes kendine göre haklı. iki günlük dünyada kimseyi kırmaya değmez emre üstatlar bence birbirinize cevap hakkı doğuracak yazılar yazmayın buda burda kapansın gitsin. saygılarımla.
benim uçuk fiyata kuş sattığımı söylüyosunda nieyse senelik kuşları eş olmamış kuşları özellikle saka x kanarya çiftini yumurtası olmadıgı halde 500 e sattılar ben altında 4 tane melez yavrusuyla çifti 500e verdim kimin uçuk fiyatlarda kuş sattığı belli oluyor neyse bende bu konuda konuşmıcam topik maksadını fazlasıyla aştı herşey herkesin gönlüne göre olsun SAYGILAR.