Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

aalpkuscu877 ( adminler ) - 4.sayfa

Bu arkadaş gereksiz yere forumu meşkul ediyor, burası eğlenmek için değil insanların bilgi alış verişi yapacağı yaptığı site, heryerde ismin gereksiz önerilerin gereksiz laf dalaşların, canın chat yapmak istiyorsa mırç öneririm sana yada git facede filan takıl,bezdirme insanları. Adminlere duyrulur

img

yuceltoglu

16 yıl 9 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ozzo sanki bu cevabın bir benzerini bir yerde gördüm yahu...aman boswer

img

lacine11

15 yıl 9 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

lacine ne demek istediğini ne tolarak anlayamadım bişey yazıyosan boşver deme yada yazma

img

ozzo

17 yıl 10 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer yumurtayı kırdın sarısı var ise sorun çok büyük ihtimalle erkektedir, ya çiftleşme gerçekleşmemiştir yada erkek kısırdır, bence erkeği değiştirip tekrar deneyebilrsin, tabi dişiyi bir iki ay dinlendirdikten sonra. Not : Aynı şey benim başıma geldi, erkeği değiştirdim ve yavru aldım.

img

yuceltoglu

ÖZEL MESAJ

eğer yumurtayı kırdın sarısı var ise sorun çok büyük ihtimalle erkektedir, ya çiftleşme gerçekleşmemiştir yada erkek kısırdır, bence erkeği değiştirip tekrar deneyebilrsin, tabi dişiyi bir iki ay dinlendirdikten sonra. Not : Aynı şey benim başıma geldi, erkeği değiştirdim ve yavru aldım.

img

yuceltoglu

ÖZEL MESAJ

sağolun arkadaşlar yorumlarınız için eyvallh gaga taşı balık kemiği hepsi warda faliyet yok:D birkez daha kuluçka dönemine girsinler yine boş çıkarsa dediğin gibi erkek kuşu değiştircem büyük ihtimalle :S

img

forhunters

15 yıl 6 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ozzo alınma kotu bisey demedim yani daha önce bir yrde gördüm demek istedim alınma özür dlerim...:(

img

lacine11

ÖZEL MESAJ

forhunrest ciğim bana adın gibi ters gitme çok fazla tanıyosun gibi hissettiriyorsun bir konuda msnni wermişsin ona o da ekledi beraber konuşuyorsunuz heralde birde ben bu forumda senden eskiyim önceki forumlara bak gör sadece uzun bir süre girmedim bunuda bil..

img

lacine11

ÖZEL MESAJ

ister eski ol ister yeni snane kardeşim baksana işine

img

forhunters

15 yıl 6 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

forhunters bakın millet dediğim çıkıyor başladı gine savunmaya

img

lacine11

ÖZEL MESAJ

son zamanlarda sitedeki yorumlara dikkat edeerseniz bir yazılan cevabın üzerine 10 gün bir şey yazılmıyor neden: çünkü bu adamın yüzünden birde yüceltoglu milletten özür dileyeceksen niye actın arkadaşım bukonuyu

img

lacine11

ÖZEL MESAJ