Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

aalpkuscu877 ( adminler ) - 2.sayfa

Bu arkadaş gereksiz yere forumu meşkul ediyor, burası eğlenmek için değil insanların bilgi alış verişi yapacağı yaptığı site, heryerde ismin gereksiz önerilerin gereksiz laf dalaşların, canın chat yapmak istiyorsa mırç öneririm sana yada git facede filan takıl,bezdirme insanları. Adminlere duyrulur

img

yuceltoglu

16 yıl 9 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bir de sen benim msnyi nereden biliyorsun????

DİĞER ARKADAŞLARIMIN HEPSİNE KATILIYORUM ÇOLUK ÇOÇUK MUHABBET YERİ OLMUŞ HER KONUYA BOŞ BOŞ MSJ LAR YAZILIYO BU ARKADAŞ TARAFINDAN HEPSİ EVCİL.COM TÜRKİYENİN BİLİNEN EN İYİ SİTELERİNDEN FAKAT BU TARZDA GEREKSİZCE KONULARACEVAP VERENLER SİTEYİ KARALIYORR

img

koray35

17 yıl 4 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sanki Siz Karalamıyorsunuz

aalpkuscu877 adlı arkadaş ın konusuna girilmıo attınızmı adamı..ne güzel bilgili bir arkadaştı hemen cewaop werıodu sorularımıza ayıptır yaptığınız kim yazıcak şimdi cewzp bir hafta geçiıo aradan kkımse ses wermıo sorularıma.... hıkmet bey wardı o ne olduysa yok oldu bir anda.... arkasından norvic geldi sonraa oda kayıp olduuu...... alp hemen ceweap werıodu kalıcı adamı forumdan atıyonuz meyve veren ağaç taşlanır hesabı...!!!!

img

forhunters

15 yıl 6 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer verdiği bilgilerin yarralı olduğunu düşünyorsan yada yarraını gördysen hata yapmışım sendende özür dilerim:)

img

yuceltoglu

16 yıl 9 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

olsun hocam elınden geldiği kadar yardım edıodu rahmetli:D hızlı bir şekılde ama doru ama yanlış..benım fazla bılgım olmadığı için bilio gelıo banada hatalı birşey söylemdıde yine bilgikendirdi beni...!!!!

img

forhunters

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar kim kimi gereksiz görüyosa kaile almasın herkes yoluna baksın bence kimse kimseye zorla ne yorum yaptırıyor nede soru sorduruyo burda herkesinn bilgisi kendine kim ne biliyosa aktarır alan alır almayan almaz bence böyle yazışıp kapışmak bile yanlıştır böyle bi formda

img

ozzo

17 yıl 10 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

aynen öle doru söylemissin hocam...!!!!

img

forhunters

ÖZEL MESAJ

ozzo kısırlıkla ilgili yazı yazmışssın... benım kuşlarda çiftleştiler 4 tane sağlam yumurta wardı ama hepside boş çıktı omzn kısırmı oluo erkek kuş saol şimdiden eyvallh

img

forhunters

ÖZEL MESAJ

Adminlerin DİKKATİNE arkadaşlar bu aalpkuscu877 denilen adam eski niklerine bakarsanız nasıl yalancı olduğunu görürsünüz çünkü istanbul beylikdüzünde yazıyodu şimdide izmirden yazmaya başlamış terbiyesizlik yapmasın gerçekci olsun.saygılar

img

kuscu_arif

15 yıl 5 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ