Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
aalpkuscu877 ( adminler )
Bu arkadaş gereksiz yere forumu meşkul ediyor, burası eğlenmek için değil insanların bilgi alış verişi yapacağı yaptığı site, heryerde ismin gereksiz önerilerin gereksiz laf dalaşların, canın chat yapmak istiyorsa mırç öneririm sana yada git facede filan takıl,bezdirme insanları. Adminlere duyrulur
hayvanat bahçesinde kuşlara bakıyordum emekliyim ve orada olup bitenleri biliyorum ve elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum bunda bir zarar varmıki?
emeklimi????????? yorumlarını görünce seni ilkokul talebesi 8/10 yaş grubundan sanmıştım, bazen insan büyüsede aklı çocuk kalabiliyormuş demek. Aslında bazı sitelere girmek için yaş sınırı koyarlar bence yaş sınırı değilde akıl yaşına göre sınır koyulsa daha makbul olurmuş. Özür dilerim arkdaş:)))
önemli değil kardeş bende zaten çocukca davranıyorumki siz çocuk zanledip yaşıtınız zanledersiniz ve daha iyi daha dikkatli okursunuz diye ole dedim..
bu arkadaş 40 yaşindayım die yalan sölüyor ben msnindeki resmi gördüm eğer başkasının resmini koymaıysa oraya bu 15 16 yaşinda bi çocuk.lütfen adminler bu çocuğun gereksiz yazişmalarına engel olun.burası ciddi bi yer olarak bilinyor lütfen sirke çevirmesin bu çocuk...eğer tüm msslarını takip ederseniz ne kadar çocukca şeyler olduğunu anlarsınız saygılar.
o resimdeki kardeşim
derken kardeşimin oğlu ama onla birer kardeş gibiyiz
istersen kendi resmimide koyarım
sen gercekden yalancısın.o resimdeki kardeşim demişinsonrada kardeşimin oğlu demişin bu bile senin ne kapasitede olduğpunu gösteriyor.lütfen artık susu ve komik olma
resmimi koyiyimmi???msnye??