Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
aalpkuscu877 ( adminler ) - 3.sayfa
Bu arkadaş gereksiz yere forumu meşkul ediyor, burası eğlenmek için değil insanların bilgi alış verişi yapacağı yaptığı site, heryerde ismin gereksiz önerilerin gereksiz laf dalaşların, canın chat yapmak istiyorsa mırç öneririm sana yada git facede filan takıl,bezdirme insanları. Adminlere duyrulur
arkadaşlar bu aalpkuşcu denen arkadaş benden kuş almak istemişdi 3 4 ay evvel.ozamanda bana karaman ili ayrancı ilcesinden kalıyorum 16 yaşindayım demişdi.bilginize bu çocuk yalan sölüyor ve burayı bir oyun yeri olarak görüyor.
slm mıllet su aalpkuscunun cevaplarını okudum bu cocuk 12 yaşında abi benim kardeşimde bole cevaplar werio bole sorular fılan sorunca bn o yuzden bence bu çocuk yalancı mıllet...
yahu ben bir kaç konu araştırdım yeni-eski orta duzey konularda atılmadan once gırılıyordu konusu silinmiş heralde yalancı İzmire hayvanat bahçesine gittim diyor allah allah bizde yuttuk :D
bir de forhunters sen niye bu adamı savunuyorsun bu kadar çok yoksa arkadaş filanmısınız?????
birde arkadaşlar bu adamın reklamlara fılan yazdıgı konulara bakarsanız adam ilk once istanbula yolluyormuyuz diye soruo sonra yanıt gelincede dusuneyim diyo sonrada bisey demio iste mesaj sayısı artsın diye neler yapıo bu adam bence atılmalı...
aalpkuscu877 forumdan atıldı arkadaşlar az haber aldım haberiniz olsun
forhynters yumurtaların sağlam olduğunu nerden biliyosun:)bide sorun erkekte deyil dişidede olabilir etkileyen başka nedenler souk ve yumurtalara düzenli yatmıyoda olabilir.kuşlardan birini deyişmelisin bence yine aynı sorun oluyosa büyük olasılık elindeki kuş kısırdır
0zz0 sağlam dediğim 4 yumurtadan birirni kırdık sarısıı içinde duruodu.dişinin yüzünü unuttum full gün yuvadaydı ve son yumurtadan itibaren 1 ay yattı yumurtaya hala yatıodu yumurtayı aldım altından çok zayıfladı die..ne zamn tekrar takıyım yuvalığı 6 marta 2 hafta oluo yuvalığı çıkartalı ne zmn takımm yuvalığı...kuşları farklı kuşlarla eşleştirsem olurmu eyvallh saol hocam
lacin sen yenı düştün heralde bu siteye... burdan tanıyorum ii bir arkadaşa benzior muhabbetle ilgili yardımcı oluodu rahmetli ne sorsam hemn cewaplıodu
forhunters sağlam yumurtalar tohumsuz olabilir içinde sarısı olması bişey ifade etmez bu normaldir.tüm yumurtaları alsaydın altından 15 gün dolsun tak yuvalığı 2.ye dene istersen kuşları bide arada kaynamış yumurtayı rendele irmikle karıştır sağlam beslensinler.gaga taşı takmayıda unutma kafese alternatirf olarakta başka kuşlarla eş yağabilirsin tabi bide öyle deneyebilirsin eş olmaları biraz zaman alabilir onuda unutma