Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

MuHaBBeT KuŞu üReTMe ÇiFTLiĞi BiLGiLeRi - 26.sayfa

DEĞERLİ hepsievcil.com ÜYELERİ TEKNİK ANLAMDA MUHABBET KUŞU ÜRETİMİ HAKKINDA PROPLEMLERİNİZİ BURAYA YAZABİLİRSİNİZ.GÜNLÜK OLARAK SORULARINIZA BURADAN CAVAP YAZACAM.SAYGILARIMLA VETERİNER HEKİM HİKMET TOPAL

img

hikmet

22 yıl 2 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba Hikmet bey öncelikle yazdıgınız bılgılerın cogunu okudum cok saglıklı ve egıtıcıbılgılerınız ıcın cok tesekkur ederım.  benımde sıze nacızane iki üc sorum olacak tabi uygun görürseniz. 

ilk önce bende yeni üretim yapmayı düsünen birisiyim 20 çiftle baslamak istiyorum evimimin altı gercekten uretım yapmaya müsait fakat ısı sorunum var bunu nasıl cozecegımı ve kac derece ısı yakalamam gerektigini bilmiyorum ve muhabbet kusları düsük ısı altındada yavru alabılırmıyım .

hangi yemi kullanıcagım nerden alıcagım bılmıorum

darı cesıtlerını neye gore alıcagım 

şimdiden cok tesekkur edıorumsaygılarımla emeginize saglık

img

can26ss

11 yıl 9 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın hikmet bey biz 100 çiftlik bir üretimhane kurmak istiyoruz. damızlık konusunda ve gereklı malzemeler konusunda yardımcı olurmusunuz ? mail adresıne mail olarak atarsanız sevinirim.([email protected])

hik met yazdı :
DEĞERLİ hepsievcil.com ÜYELERİ TEKNİK ANLAMDA MUHABBET KUŞU ÜRETİMİ HAKKINDA PROPLEMLERİNİZİ BURAYA YAZABİLİRSİNİZ.GÜNLÜK OLARAK SORULARINIZA BURADAN CAVAP YAZACAM.SAYGILARIMLA VETERİNER HEKİM HİKMET TOPAL

img

sahin38

10 yıl 4 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ