Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

MuHaBBeT KuŞu üReTMe ÇiFTLiĞi BiLGiLeRi - 23.sayfa

DEĞERLİ hepsievcil.com ÜYELERİ TEKNİK ANLAMDA MUHABBET KUŞU ÜRETİMİ HAKKINDA PROPLEMLERİNİZİ BURAYA YAZABİLİRSİNİZ.GÜNLÜK OLARAK SORULARINIZA BURADAN CAVAP YAZACAM.SAYGILARIMLA VETERİNER HEKİM HİKMET TOPAL

img

hikmet

22 yıl 2 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hikmet bey benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.benim bir çift muhabbetim var. dişi 12 gündür yumurtalığa girip çıkıyor. çiftleşmek içinde kuyruğunu kaldırıyor fakat erkek tam çıkacağı zamn dişi tekrar eski haline dönüyor ve erkeği kovalıyor. yani çiftleştiklerini hiç göremedim 12 gündürde yumurtalığa giriyor ve yuvayı kemiriyor.ben bu kuşlardan yavru alabilirmiyim veya ne zamn alırım.yardımlarınız için şimdiden tşkr ederim

img

mehmet_yuksel

15 yıl 4 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim bir sorum olacak site ile ilgili mesajları adminlermi öncelikli konu yapıyor????

merhaba benim 4çift muhabbet kuşum war 3 tane çiftte sorun yok ama dün 1 tane deaha aldım folluğa baktığımda 1 tane yumurta wardı yer değişikliği yüzünden kuş yumurtaya bişey yaparmı bide fdişi folluğa giriyo ve 1,2 dakkika sonra dışarı çıkıyo hiç üstüne oturmuyo ve birdaha yumurta yaparlarmı şimdiden teşekürler

img

maviş12

15 yıl 4 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yumurtanın üzerine oturur derim ben yer değiştirmemeni öneririm yavrular için değil kuşlar için (kalıcı olarak değişme geçici(2-3 gün)olarak değiştir)

peki şuanda 1 yumurta var tekrar yumurta yaparmı

img

maviş12

ÖZEL MESAJ

yapar..

petshoptan eve getirdim okardar folluğa girio ama en fazla 2 dk kalıo çıkıo :( ne yapmam lazım

img

maviş12

ÖZEL MESAJ

bn knuya yzdm

Benim iki çift muhabbet kuşum var bir çiftini bir hafta önce bi kuşçudan aldım aldığım zamn 15 günce yavru aldığını söyledi aldığımda arka tarafında şişkinlik vardı ben belki yumurtadır dedim aldım bir hafta sonra şişkinlik inmişti.şimdi yuvaya giriyorlar erkekle beraber baya kalıyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum.vitaform aldım ama dozajı bilmiyorum orada kuş sayısı çok fazla bir çifte ne kadar atmalıyım bir çay kaşığı çokmu olur.tşk.ederim

img

fuat194

15 yıl 6 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

birde yavruyken aldığım iki kuşu bir araya koydum anlaştılar sanırım yaklaşık 4 ay oldu ağız ağıza geliyorlar erkek çok canlı dişiyi hep sıkıştırıyor ama dişi ozamn vuruyor erkeğe onlarada vitaform veriyorum mama veriyorum yuvalıkları var erken mi yuvalık koymak için yuvaya giriyorlar ama fazla değil ben kafesin yanına gidince çiftleştiklerini görmedim zaten

img

fuat194

15 yıl 6 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ