Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Balıklar

Mesaj Ekle

Yavru balık arayanlara ucuz yavrular - 5.sayfa

Çok sağlıklı, boyları 1-1,5 cm arasında değişen Albino Golden yavruları satılıktır. Düzenli olarak canlı yemlerle beslenen ve çok dayanıklı olan yavruların tanesi 75 YKR (750.000 TL)`dir. Kargo alıcıya aittir yanlız 50 ve üstü alımlarda kargo tarafımdan ödenecektir. Kargoyla ve iyi poşetlemeyle Türkiyenin heryerine yollayabilirim. Saygılar.

img

konuralp_91

19 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım merhaba erzurum`dayım, ulaşım pek problem olmaz bana 50 tane gönderebilirmisin [email protected] detaylı görüşebilirmiyiz

img

kuscu754

21 yıl 1 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam balıklarla ilgili görüşelim 100 veya daha fazla alabilirim [email protected]

img

sansey

19 yıl 4 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sevgili forum arkadaşlarım konuralp_91 arkadaşımızın bahsetiği balık beyaz zebra veya albino zebra olarak geçer ve akvaryumcularda çok ucuz fiyatlarda satılır çok hırçın bir balıktır ve çok çabuk ürer üreme zamanında çok hırçındır. Ben bulu balığı yavrulatıp yavrularını zamanında canlı yem olarak kullanıyodum. Çünkü akvaryumcuya satmaya kalksanız üstüne para vermeniz gerekir. Sonuç olarak trapzondan getirdirmenize gerek yokdur her yerde bula bilirsiniz. Bu arada lütfen birbirimizi kandırmayı bırakalım zaten akvaryumcular bizi kandırıyo yeterince ayıp yapmayalım bunları Saygılarımla

img

belzebuth

19 yıl 3 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bak arkadaşım bu yaptığın terbiyesizlik. Sen beni ne hakla yalancılıkla itam edersin. Önce yukarda mesajlar var onları oku. Sonra bir bak bakalım ben bu balık albino golden değildir yada beyaz zebra değildir demişmiyim. Üstelik gözlerinde bir sorun yoksa dikkatlice oraya koyduğum resimlere de bak. Sonrada hala bu balıkları benim sizlere başka bir balık diye satmaya çalıştığımı iddaa et. Bu durumda sen ne hakla böyle bir mesaj atarsın. Benim amacım kimseyi kandırmak falan değil balıklar hakkında herşeyi yazmışım daha ne yazmamı bekliyorsun. Eğer balık almak istemiyorsan oku sonrada kapat. Böyle terbiyesizce karalamalar yapma. Ben burdaki tüm arkadaslarla tek tek msn de görüştüm ve balıkları tanıttım. Lütfen böyle ileri geri iddalar ortaya atarak üste çıkmaya çalışmayın. Başaramazsınız!

img

konuralp_91

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar balıkların özellikle büyük olanlarını elimden çıkardım. Elimde hep ufaklar kaldığı için uzun süredir kimseye balık yollayamadım; özür dilerim. Ama şuan balıklar yeterince büyüdü. İlan hala günceldir. Eğer hala talipli varsa mesajlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.

img

konuralp_91

ÖZEL MESAJ

bunun turu ne ya ciklet mi cikletse 10 tane istıorum odemeyı nasıl yapacaz bıde tlf 0532 221 41 47

img

drchilit

19 yıl 2 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sn. Drchilit; Bu balık Amerikan cikletidir. Eğer almak istiyorsanız telefondan yada msn`den görüşelim. Balıkları otobüs yada kargo ile yollayabilirim. Msn [email protected] Saygılar.

img

konuralp_91

ÖZEL MESAJ

kardeş bu canlı hayvan taşıyan kargonun ismini yazarmısın rica etsem

img

kaganoner

19 yıl 1 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bana bi ulaşsana kardeş seninle detaylı konuşalım [email protected] ekleyince kendini tanıtkibileyim bekliyorum

img

mag

17 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ