Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Balıklar

Mesaj Ekle

Yavru balık arayanlara ucuz yavrular

Çok sağlıklı, boyları 1-1,5 cm arasında değişen Albino Golden yavruları satılıktır. Düzenli olarak canlı yemlerle beslenen ve çok dayanıklı olan yavruların tanesi 75 YKR (750.000 TL)`dir. Kargo alıcıya aittir yanlız 50 ve üstü alımlarda kargo tarafımdan ödenecektir. Kargoyla ve iyi poşetlemeyle Türkiyenin heryerine yollayabilirim. Saygılar.

img

konuralp_91

19 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

albino golden????? o ne oluyo bi resim atarsan bakabilirim.

bende ilk defa duydum resim koyarsan iyi olur...

img

slave

19 yıl 7 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

erkek    Albino_Golden  Albino_Çift

Arkadaşlar resimler alıntıdır.

img

konuralp_91

ÖZEL MESAJ

siz nerde oturuyorsunuz yani sizden bir balık alırsam ne kadar ödeyeceğim ben istanbulda yaşıyorum kozyatağındaaa

Ben Trabzon`dayım yanlız Türkiyenin heryerine balık yollayabilirim. Eğer 50 veya üstü balık alırsanız kargo parasınıda ben ödüyorum. Ama diğer türlü 3-5 ytl`lik bir kargo parası çıkar.

img

konuralp_91

ÖZEL MESAJ

çok teşekkür ederim ben 2tane alabilirim açık adresimi vermek zorundamıyım acaba

çünkü zaten 5 milyon vericem size de 750 verince zaten normal parası çıkıyo vede o balıklar japon balıklarıyla aynı fanusta yaşarlar mı

Tabii haklısınız 2 tane balık olunca normal fiyatları zaten çıkıyor. Fakat sayıyı artırırsanız normalden epey ucuz oluyor. Ayrıca açık adres vermek zorunda da değilsiniz. Mesela size yakın bir kargo şirketinin şubesine yollayabilirim. Yanlızca adınız ve soyadınız yetecektir. Birde balıklar yenilmeyecek kadar büyük yani japonlarla yaşarlar ama fanusta beslemeniz sakıncalı olabilir. Ama kararınızı değiştirirseniz sonuna dek yardımcı olabilirim. Saygılar.

img

konuralp_91

ÖZEL MESAJ

çok teşekkür ederim adım seray karlav ve kozyatağı şubesine gönderirseniz sevinirim ama kargo parasını yine ben ödeyeceğim.peki size ne zaman paranızı vericem???