Akvaryum Forumları > Satılık Balıklar
Yavru balık arayanlara ucuz yavrular - 2.sayfa
Çok sağlıklı, boyları 1-1,5 cm arasında değişen Albino Golden yavruları satılıktır. Düzenli olarak canlı yemlerle beslenen ve çok dayanıklı olan yavruların tanesi 75 YKR (750.000 TL)`dir. Kargo alıcıya aittir yanlız 50 ve üstü alımlarda kargo tarafımdan ödenecektir. Kargoyla ve iyi poşetlemeyle Türkiyenin heryerine yollayabilirim. Saygılar.
yemini nerden alabilirim japon balığı için kullandığım yem olur mu???ayrıca da fanusta yaşamaslarsa nere yaşıycak bu balıklar bu arada takma ismim japon balığımın ismi yani çiço :D
Size 2 balık yollayayım hatta onlar için paradan dahi söz etmeye gerek yok yanlız siz o balıklara kargo için 3-5 ytl para vereceksiniz. Yani siz o balıkları ordan alsanız daha ucuza gelecektir. Ama yinede isterseniz hiç sorun olmaz. :-)
teşekkür ederim ama napıcağmı bilmiyorum ve kargoda balık taşınır mı ki?
burda balıkların fiyatı n ekadardır sizce
peki ben alsam 3 veya 2 tane kozyatağı şubessi mng kargoya verseniz ben nasıl alıcam ne zaman gelir ki
Ben burdan yolladıktan en geç 24 saat sonra orada olur. Ayrıca ben size kargo numarasını veririm ve sizde kargonun gelip gelmediğini internetten öğrenirsiniz. Yanlız iki husus var birincisi mng kargo canlı hayvan taşımıyor, İkincisi siz oradan iki tane yavruyu en kötüsü 1,5 Ytl`ye bulsanız bile bu durumdan daha ucuza gelir. Ama bakın mesela 50 tane alındığı zaman siz yanlızca 37,5 Ytl gibi bir para veriyorsunuz. Yani 1,5 Ytl`den tanesini düşünürsek 50 tanesi 75 Ytl`ye geliyor ki tam olarak %50 daha ucuz. Yani aynı sayıda balığı yarı fiyatına alıyorsunuz.
50 balık almam imkansız sizce burdaki balık fiyatı ne kadardır?
Bilemiyorum ama taş çatlasın 1,5 Ytl`dir. Ama yani 1 Ytl de, daha azda olabilir. Fakat şunu söyleyeyim balıklar ufak yani 50 tanenin şuan ki kapladıkla ve ihtiyaçları olacak yer epey ufak. Yani almak isterseniz dediğim gibi fazla düşünmeniz çok daha hesaplı olacaktır.
selam çiçom :) arkadisim bende bostncida oturuyorum bak maltepeye git orda merkezde akvaryumcular var veya kucukyalıda selam oglu pasaji var minibüs yolunun orda icinde zevkim akvaryum var git oraya yardimci olurlar.benim bi cikarim yok bunlardan sadece yardimi olmak istedim ve gecen zamanlardada uretimhanem vardi az cok anlarim.simdi bu baliklar fanusta falan yasamazlar ayriyeten bu baliklar için taa trabzonaki arkadasi yormaya hele 2 tane icin yormaya hiç gerek yok.eger baska merak ettigin bisey olursa [email protected] dan ulasabilirsin.tabi diger arkadaslarda ulasabilir bildigim kadar yardimci olmaya calisirim.iyi aksamlar
Arkadaşlar yok mu Albino isteyen. Balıklar çok sağlıklı, bu balıkları bir daha bu fiyata bulamazsınız. Şuan elimde çok balık yok ama yer sıkıntısı çekiyorum. Ayrıca alacak olanlarla da msn`den konuşabiliriz.