Satılık Balıklar

Yavru balık arayanlara ucuz yavrular
Çok sağlıklı, boyları 1-1,5 cm arasında değişen Albino Golden yavruları satılıktır. Düzenli olarak canlı yemlerle beslenen ve çok dayanıklı olan yavruların tanesi 75 YKR (750.000 TL)`dir. Kargo alıcıya aittir yanlız 50 ve üstü alımlarda kargo tarafımdan ödenecektir. Kargoyla ve iyi poşetlemeyle Türkiyenin heryerine yollayabilirim. Saygılar.

Ayrıca arkadaşlar yeni kurduğum akvaryum için ısıtıcı almam gerek. Bu yüzden balıkları elinde fazlalık ısıtıcı bulunan biriyle yada başka balık karşılığında takas edebilirim. Saygılar.

Bende bu yavrulardan dusunurum fakat akvaryumun olcusu 35cm uzunlugunda ve 15lt hacmınde icinde 2 tane papagan ve 2 tane ıce man var bunların icine senden yavru alsam olurmu yada akvaryumumu buyutmem gerekır mı? bılgılendırırsen sevınırım.35 cm uzunlugundakı akvaryuma kactane yavru atabılırım.bu yavrulara ben bakabılırmıyım(cunku olduklerınde vıcdan azabı cekıyorum)(ılk japon balıgı almıstım ılk basladıgımda hepsı beyaz benek oldu oldu.) yaklasık 4 aydır cıklıt lerle ilgilenıyorum. önerilerinizle beraber fıkrınızıde beklıyorum. şimdiden tesekkurler...

arkadaşım fiat güzel yozgata gönderirmisin 10 15 tane alsam kargoo benden dimi 🔒 Üyelere Özel a e-mail atarssan veya msn kaydedersen görüşürüz kesin cvp bekliyorummmm

arkadaşım bende 1.5 cm zebra yavruları var bu balıklar ın türü zebra turune yakın gıbı duruyor beraber yaşarlarsa okey bende 1.5 cm lık olan larda 20 tane düşünebılırım 🔒 Üyelere Özel ekle konuşalım.

Arkadaşlar öncelikle hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum, uzun süredir buraya uğrayamadım. Öncelikle cmilyy şimdi yavrular epey büyüdüler ve kendilerini rahat bir şekilde koruyabilyorlar. Çünkü bende de iki sarı prenses var hiç birbirlerine dokunduları bile yok. Eğer sen bunların saklanabilecekleride ufak yerler hazırlarsan hiç bir sorunla karşılaşmazsın. Ayrıca balıklar çok dayanıklı ve sağlıklı. Yani büyük ısı değişiklerini bile sıfır kayıpla atlatıyorlar. Sizin akvaryumda da bir sorunla karşılaşmayacağınıza eminim. Fakat şöyle bir sorun var akvaryumunuz çok ufak bu yüzden bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Çünkü 4 tane büyük balığın bile orda yaşaması sakıncalı. Yani belirtmem gerekir kesinlikle amacım kimseyi kandırıpta balıkları satabilmek değil. Bu yüzden önerim akvaryumu biraz daha büyütmeniz yolunda. Bu sayede hem balıklar hemde siz daha rahat edersiniz. Fakat yine söyleyeyim isterseniz istediğiniz sayıda balık yollarım ve hatta sizin akvaryumunuzda rakatta yaşarlar ama bir süre sonra akvaryumun ufaklığından dolayı balıklar ölmeye falan başlarsa bir çok yönden vicdan acabı çekerim. Eğer isterseniz msn den de görüşelim. Ayrıca asil_prens66 ve maviimparapor sizleri msn eekledim kısa sürede görüşelim. Saygılar.

SELAM KONURALP DOSTUM BEN TRABZON LUYUM (TONYA) AMA DENİZLİDE OTURUYORUM 3-4 CM CİVARI FRONTOZA YAVRULARI ARIYORUM ELİNDE VARMI VARSA FİYAT NEDİR

slm konuralp öncelıikle yaklasımından dolayı tesekkur ederim. 🔒 Üyelere Özel eklersen sevınırım. ii gunler

Sayın cmilyy sizinde msnizi ekledim. Ayrıca teşekküre layık değil normal bir davranış. Yinede çok teşekkür ederim. Sayın cengonline çok üzgünüm elimde frontoza yavrusu yok tabii isterseniz albino yollayabilirim. Ayrıca yardımcı olamamama rağmen hemşehrim olmanız beni çok mutlu etti. Birde sayın asil_prens66 ve maviimparator sizleri msne ekledim uzun süredir online değilsiniz ama inşallah kısa zaman içinde görüşürüz. Saygılar.

konuralp bilmiyorum her saat giriyorum ama sen online değilsin?

Dostum Bn 5 Cift BaLını Alabilirim bn İstanbuldaım

Yanıtlamak için giriş yapın