Çok sağlıklı, boyları 1-1,5 cm arasında değişen Albino Golden yavruları satılıktır. Düzenli olarak canlı yemlerle beslenen ve çok dayanıklı olan yavruların tanesi 75 YKR (750.000 TL)`dir. Kargo alıcıya aittir yanlız 50 ve üstü alımlarda kargo tarafımdan ödenecektir.
Kargoyla ve iyi poşetlemeyle Türkiyenin heryerine yollayabilirim.
Saygılar.
Dostumm Sen 5 Cift BaLıı Aras Kargoyla Sirinevler İstanbula Yolla Bana Bi Hesap Nosu Ver Bnde Paranı Yollim ok Bna 🔒 Üyelere Özel ULasabiLRsin
Güncellenmiştir.
Saygılar.
arkadaşlar selam ... konuralp merhaba ...sayfada msn adresin varmı yani illaki vardır ama ben bulamadım bana msn adresini verirmisin .. veya sen beni ekle konuşalım 50 ve üzeri almayı düşünüyorum 🔒 Üyelere Özel .... görüşmek üzere
konuralp selamlar ben eskişehir deyim ve acilen görüşelim. kargo ile ne kadar doğru bi taşımacılık yağılır bilmiyorum ama acil görüşelim 🔒 Üyelere Özel ( bütün cins balık alabilirim sayılar da illa ki 100 ün üzerinde olacaktır.)
Arkadaslar sizlerinde msnlerini ekledim. İnsallah kısa zamanda görüşürüz. Fakat sayın canluqa01 sizin msniniz de sanırım bir sorun var yazdıklarım herhalde size gelmiyor.
Herkeze saygılar.
abi sen benide ekle balık lazım oldugunda direk sana sorim olurmu abi cevap kısa süre içinde bekliyorum abi 🔒 Üyelere Özel :D
kardeş bu balıkları kargo ile nasıl yollanıyor gerçek merak ettim alcam ama ya kargoda ölürse ayrı bi yollanma şeklimi var
Posetleme önemli oksijenli poşetler var onlarla poşetlendiği taktirde balıkların oksijen yetersizliğinden ölme sebbebi ortadan kalkıyor. Tabii ayrıca hem poşetlemeden evvel bolca doyuruyorum hemde poşete bozulmayacak kadar yem koyuyorum. Bu sayede açlıktan ölme sebepleride ortadan kalkıyor. Zaten gerisine bir Allah karışabilir.
ya kargoda sarsılmadan dolayı ölülerse
abi sen benide ekle msn ben ilerde daha fazla beslemeyi düşünüyorum hatta bi odamı bile bu iş için kullanmayı düşünüyorum 🔒 Üyelere Özel