Akvaryum Balıkları
Selam SiBeRNoT ;
4000YTL ye Söylediğin ölçülerden büyük , Kaliteli HARİKA bir akvaryum oluşturulurdu.Ama boşa kürek çekmeyelim almışın bir kere...Çinlilerin oyuncaklarını bile almak tehlikeli kullandıkları malzemelerin ne olduğu belli değil...Ülkemizde hür teşebbüsün yapmak istediği her yatırım için yok TSE (ki TSE basit kaldı artık) yok İSO belgesi (Bu belgeninde çeşitleri var milyarlar ödemek zorundasın almak için) vs.mecbur isteniyor.Türk vatandaşı herhangi bir şey ürettiğinde bunları satmak için bir sürü bürokratik belge almak zorunda..Ne YAZIK ki Çinden gelen mallar her türlüsü zemzem suyuyla yıkanmış gibi belge felan aranmadan işportadan en lüks mağazaya kadar her yerde satılıyor.Aldığın Akvaryumunun camı kimbilir hangi kimyasallardan oluşmuştur.Benim anladığım ; Camından salgılanan bir kimyasal atık balıklarını öldürüyor.Tüketici Danışma Kurumuna müracat etmeni öneririm.Ayrıca bu konuyu basınada bildirmelisin.Sakın Akvaryumu atma İNCELENMELİ...
Sevgiler.
Selam;
Bugün İzmir'de gördüm Kipanın altındaki balıkçıda Sun sun marka akvaryumu mobilyalı yekpare cam(karışım ama camdan daha net görüntü veriyor)Seninkiyle aynı ölçüde boş olarak 650YTL fiyat yazmışlar.SiBeRNoT Senin mevzuyu anlattım satıcıya öyle bir durumla hiç karşılaşmadıklarını onlarcasını sattıklarını ve hiç bir şikayet almadıklarını söylediler dostum..Biraz önyargılı davrandım galiba problem senden kaynaklanıyor olabilir akademist le görüşmeni tavsiye ederim.Yada sendeki akvaryum imalat hatalı vs.
Sevgiler.