Akvaryum Balıkları
slm diamond,
yazdıklarını okudum ve haklı olabilirsin...olabilirsin diyorum çünkü bu konuyu pek bilmem yani balıkların seyahati hakkında...amonyok zehirlenmesine gelince amonyak zehirlenmesi suyun ph ının yaklasık 8 e ulaşmasıdır 7.4 civarında seyrederse hiç bir sorun yoktur..amonyak zehirlenmesi belirtilerini balıkların yere çok mesinin yani bir şok olarak degerlendirebiliriz ve onrada duruma göre delirmiş gibi akvaryumdan cıkmak istercesine sipiraller atıp sıçramasıdır...bu durum gerçekten çok ciddi bir durum...o yüzden ph ı herzaman sbt tutmaya çalışmalıyız....
ama buradaki arkadaşın sorunu bu degil bence arkadaş yeterince tecrübeli zaten bence akvaryumdaki bir kaç aksesuardan kaynaklanıyordur...yada dedigninz gibi akvaryum içideki plastikten.....bence tek bir çözümü var bu akvaryumu yeniden hepberaber kurmak yada bunu boşverip yeni bir akvaryum neyse durum bu ben arkadaşa güveniyorum açıkçası varsa bir sıkıntı herzaman buradayız degilmi dostlar???
Saygılarımla,
Crano
ne mutlu bize...bize diyorum çünkü hepimizin merakında bir sorundu güle güle yaşat balıklarını SiBeRNoT....vazgeçmedigin için seni tebrik ederim...
Saygılarımla,
Crano