Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

bir kedim bile yok:,,,,( - 4.sayfa

sicak evimde minik bi dost ariyorum... oyunlar oynasin..benimle konussun ...kucagima uzansin..kisaca evime cici bi dost istiyorum..bakamadiginiz ya da cok kardesli olusundan dolayi baska sicak bir yuvaya vermek istiyorsaniz bana yazin... ilk defa kedi bakacagim icin biraz evcil aliskanliklari edinmisse ona daha da iyi bakarim ;)

img

onderaydemir

19 yıl 5 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba benim 1,5 ay once sokakta bulduğum ve bir ayağı sakat yavru van kırması var elimde bembeyaz tüyleri olan kediciğin iki gözüde yesil, tuvalet alışkalığı var hiçbir ücret taleb etmiyorum. 5 adet kemik iğnesi vurdurdum. ona iyi bakacak biri olabilirsinn 3,5 aylık bir kedi yavrusu bu dilersen resimlerini atabilirim gerçekten ilgilenirseniz zor durumdayım çiğdem iş 415 24 24 / 0555 266 11 88

img

sanslıpamuk

18 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Sizin arad1giniz özelliklere uyarlarm1 bilmiyorum ama elimizde 3 ayl1k 5 yavru kedi var. 2 k1z 3 erkekler. 0stanbul Ataköyde oturuyoruz ve onlari bahcede kutu icinde muhafaza etmeye cal1s1yoruz. Cok sevimliler ve tüm a_1lari yap1ld1 ama geceleri cok buyuk kopekler dolasiyor ve apartmandaki ba_ka insanlar ne yaz1k ki hayvanlar1 istemiyorlar. sterseniz size fotolarini gonderebilirim, hepsi birbirine benziyor zaten. Ilgilenirseniz ve onlardan birine omur boyu bakabilecekseniz lutfen arayin. Iyi gunler

img

sakiz

18 yıl 7 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ