Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
bir kedim bile yok:,,,,( - 2.sayfa
sicak evimde minik bi dost ariyorum... oyunlar oynasin..benimle konussun ...kucagima uzansin..kisaca evime cici bi dost istiyorum..bakamadiginiz ya da cok kardesli olusundan dolayi baska sicak bir yuvaya vermek istiyorsaniz bana yazin... ilk defa kedi bakacagim icin biraz evcil aliskanliklari edinmisse ona daha da iyi bakarim ;)
selam halabir yavru bulamadıysanız bende de 2 tane 1.5 aylık dişi tekir yavruları var tuvalet eğitimleri var ve biri çok oyuncu, resim yollayabilirim size istanbul beşiktaşta oturuyorum adresim [email protected]
bu kediciklere acil,ömür boyu severek bakacak yuvalar ariyoruz. kadiköy,erenköydeler,isterseniz gidip görebilirsniz,karar verirseniz size (hangsini isterseniz)getirebilirler.. ikiside asili,kisirlasmis,tuvalet egitimli,mama problemi olmayan 8,9 aylik,temiz kizlardir.hic sokaga cikmadilar,ev yasamina aliskin ve cok sevecenler..hala bir kediniz yoksa,haberlerinizi bekliyorum. www.kseyda.de/kinali01.JPG www.kseyda.de/kinali02.JPG www.kseyda.de/pastel01.JPG www.kseyda.de/pastel02.JPG
merhaba önder bey ben 14 kediye bak?yorum hemde apartman dairesinde..bundan yaklas?k 5 ay önce beyaz agirlikli uzun tüylü çok candan sevimli bir kediş buldum..onu sahiplendirdim hatta kedicige taa hollandadan bile sahip c?kt?..güya bizde iyi bir secim yaptigimizi sanip bu yavrucagi birine verdik..yanl?z alan kisi calisiyorum bakam?yorum diye üç ay sonra geri getirdi..simdi benim evimde oldu 15 kedi..ve bu kediciği yani karameli istemiyolar dişliyorlar..kavgalar c?k?yor ben cok zor durumda kaldim ayr?ca ekonomik olaratkta issiziz bu aralar..art?k evede al?st?..tuvalet egitimli..asili ve ankara kirmasi..siz ilgilenirmisiniz..tel no0535 655 69 99 email [email protected]
merhaba, benim de bir arkadaşımın evinde bir çok kedi ve bir de köpek var, kedilerden biri yavruladı. yavrular henüz 2 aylık ve tuvalet eğitimleri var. ilginizi çekerse yazın, size yavruların resimlerini göndereyim. bu şirin ufaklıklara yuva bulabilmem için lütfen yardımcı olun. selamlar,
merhaba, benim de elimde acil yuva bulması gereken altı kedi yavrusu var. bir süredir onlara şevkat ve merhamet sahibi aileler arıyorum. altı haftalıklar. daha yeni sütten kesildiler. yavrular komsumun evinde. kadının yatalak hasta annesi var hastaneye kaldırılacak. yavruları sahiplendiremediğimiz için eli kolu bağlandı kaldı. ankaradayım. cep numaram 0533 521 09 49, komsumun numarası 436 66 48. yavruların çoğu tekir, biri sarı, biri arap. dunya tatlısı canlılar tıpkı tüm kediler ve hayvanlar gibi...yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer... email adresim: [email protected]
hangi şehirde yaşıyorsunuz,ben izmirdeyim ve elimde böyle bir kedi war [email protected]
İSTANBUL KADIKÖYDEYİM.ÖLMESİN DİYE ALDIĞIM VE BİR KEDİ VAR ELİMDE.ONA EV ALIŞKANLIKLARINI ÖĞRETİP VEREBİLİRİM İSTİYORSAN.ŞUAN BİBERON EMİYO TUVALET ALIŞKANLIĞI YOK.EĞER İSTİYORSAN MAİL AT 20 GÜN İÇİNDE ÇİŞİNİ YAPMAYI ÖĞRENİP MAMA YEMEYİ ÖĞRENECEK O ZAMAN VEREBİLİRİM.YOKSA PETSHOPA VERECEĞİM.ve lütfen sokağa atmayacaksan al [email protected]
bunlar 2 hafta önceki resimleri şuan çok daha şeker oyun oynamayı öğrendi.eğer istemiyorsanda mail at olurmu.ümitle birilerinden mail beklemek çok yoruyor zihnimi
siz sadece istiyorum diyorsunuz..kac kisi size cevap yazip secenekler sunmus.. cevap bekleyenlere bir de siz yazabilirdiniz.. nasil bir kedi istiyorsunuz anlayamadk!
merhaba, evde iki kedim olduğu için , ve kedilerim kendisini kabul etmediği için otoparkımızda yaşayan annesi tarafından terk edilmiş yavru beyaz bir kedinin sahibi olmayı düşünür müsün :) http://img501.imageshack.us/my.php?image=ked0140vd.jpg kedi ile birlikte kedi evi ve 2.5 kg.lık kuru mama hediye ... bende caddebostdan da oturuyorum....lütfen bana ulaş... mail adresim [email protected]
bende tam oyuncu bi fındık var.1.5 aylık ve sarı renkli.öyle tatlıkiii.erkek,tuvalet eğitimli.Onu sokakta buldum ve barınağa bırakmak istemiyorum.güzel bi yuva istiyorum.yemek ayırt etmiyo hiç.Çook tatlı.evde bi kedim daah var ve kıskançlıktan yemek bile yemiyor.onun için bu küçük kediye iyi bi yuva bulmak zorundayım.İlgilenirsen [email protected] dan bana ulaşabilirsin.bu arada Ankara.