Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

bir kedim bile yok:,,,,( - 3.sayfa

sicak evimde minik bi dost ariyorum... oyunlar oynasin..benimle konussun ...kucagima uzansin..kisaca evime cici bi dost istiyorum..bakamadiginiz ya da cok kardesli olusundan dolayi baska sicak bir yuvaya vermek istiyorsaniz bana yazin... ilk defa kedi bakacagim icin biraz evcil aliskanliklari edinmisse ona daha da iyi bakarim ;)

img

onderaydemir

19 yıl 5 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

3 gün önce sokağa terkedilmiş olarak bulduğumuz ve bi kaç gün içinde vermek zorunda olduğumuz sarı,2 aylık,erkek kediyi istermisin acaba? parazit ve pire aşıları yapıldı.tuvalet eğitimi de var.aşı parasının dışında bi ücret talep etmiyoruz. acil cvp yazarsanız sevinirim.

img

pirci

18 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar Onder Bey, benim yaklasik 4 yasinda, 3 senedir bakmakta oldugum cok tatli bir kizim var. kirma bir sokak kedisi. sanirim birkac farkli kedinin soyundan geliyor, cunku tuyleri arasinda nerdeyse her renk var. :) kizimi cok sevmeme ragmen onu verme sebebim, yogun is tempom nedeniyle hic evde olamamam ve ona yeterince iyi bakamamam. anattiginiza gore benim kizim cok iyi bir arkadas olabilir, cunku 3 senedir onu cok guzel egittigim icin yavru kediler gibi tuvalet ya da baska bir konuda egitmenize gerek kalmayacaktir. ayrica empatisi ve bence duygusal zekasi cok yuksek bir kedi, o yuzden sizinle cok iyi arkadaslik edecektir eminim. :) ilgilenirseniz resimlerini de gonderecegim. gorusmek uzere.

img

sezgiolgac

18 yıl 10 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evimde yavrular hariç 2 kedi ve 1 köpek var..yoksa gerçekten bu 4 yavrudan da ayrılmak zor geliyor..o kadar oyuncu ve yumuşaklar ki..yeni memeden kesildiler..aşılarını yaptırdım..ama çalışıyorum ve bakamıyorum..istanbuldayım..arnavutköy..ilgilenirseniz resimlerini yolları[email protected]

img

pisking

18 yıl 9 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

4 yavru kedim var. ikisi beyaz kulaklar ve kuyruk siyah. diğer ikisi ise siyah ağırlıklı ve uzun tüylü eğer yavru kedi bulamadıysanız ve ilgilenirseniz 0505 659 18 81

img

dilaydaf

19 yıl 5 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

10 günlük çok sağlıklı ve güzel yavru kediler var evde. hepsine bakamıycam. kedi isteyen birilerini arıyorum ben de. ilgilenirsen yavrular hakkında bilgi verebilirim :)

img

ebr

18 yıl 9 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben istanbul çamlıcadayım, 3 tane ikisi dişi birisi erkek yavru var, onları daha gözleri yeni açılmışken sokakta buldum ve 2 aylık oldular, üçüde birbirinden güzel tuvalet alışkanlıkları var, bende onlara yuva arıyorum, en azından bir tanesini verebilirim

8 tane iki aylık kedim var bakımlı, topaç gibiler ilgilenirseniz 536 276 00 20

img

saintlauren

18 yıl 9 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

size kedılerımın resımlerını mail attım cevabınızı beklıyorum ist uskudar [email protected]

img

buketden

18 yıl 9 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kedi buldunuz mu birseyler söyleyin!!! Benim de kedim var ona göre bulamadıysanız fotograf yollayayım ve ümitleneyim!!! Herkes suan ümitle sizden haber bekliyordur , bu gercekten yorucu oluyor ... saygılar

img

zipzip4

18 yıl 8 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

6 AYLIK YAVRU TEKİR Bİ KIZIM VAR ŞU ANA KADAR TÜM AŞILARI TAMAM.İLGİLENİRSENİZ BANA ULAŞIN LÜTFEN...538 626 52 71

img

caglarozbenli

18 yıl 8 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ