Merhabalar Onder Bey, benim yaklasik 4 yasinda, 3 senedir bakmakta oldugum cok tatli bir kizim var. kirma bir sokak kedisi. sanirim birkac farkli kedinin soyundan geliyor, cunku tuyleri arasinda nerdeyse her renk var. :) kizimi cok sevmeme ragmen onu verme sebebim, yogun is tempom nedeniyle hic evde olamamam ve ona yeterince iyi bakamamam. anattiginiza gore benim kizim cok iyi bir arkadas olabilir, cunku 3 senedir onu cok guzel egittigim icin yavru kediler gibi tuvalet ya da baska bir konuda egitmenize gerek kalmayacaktir. ayrica empatisi ve bence duygusal zekasi cok yuksek bir kedi, o yuzden sizinle cok iyi arkadaslik edecektir eminim. :) ilgilenirseniz resimlerini de gonderecegim. gorusmek uzere.
evimde yavrular hariç 2 kedi ve 1 köpek var..yoksa gerçekten bu 4 yavrudan da ayrılmak zor geliyor..o kadar oyuncu ve yumuşaklar ki..yeni memeden kesildiler..aşılarını yaptırdım..ama çalışıyorum ve bakamıyorum..istanbuldayım..arnavutköy..ilgilenirseniz resimlerini yolları🔒 Üyelere Özel
4 yavru kedim var. ikisi beyaz kulaklar ve kuyruk siyah. diğer ikisi ise siyah ağırlıklı ve uzun tüylü eğer yavru kedi bulamadıysanız ve ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel
10 günlük çok sağlıklı ve güzel yavru kediler var evde. hepsine bakamıycam. kedi isteyen birilerini arıyorum ben de. ilgilenirsen yavrular hakkında bilgi verebilirim :)
8 tane iki aylık kedim var bakımlı, topaç gibiler ilgilenirseniz
🔒 Üyelere Özel
size kedılerımın resımlerını mail attım cevabınızı beklıyorum ist uskudar 🔒 Üyelere Özel
Kedi buldunuz mu birseyler söyleyin!!! Benim de kedim var ona göre bulamadıysanız fotograf yollayayım ve ümitleneyim!!! Herkes suan ümitle sizden haber bekliyordur , bu gercekten yorucu oluyor ... saygılar
6 AYLIK YAVRU TEKİR Bİ KIZIM VAR ŞU ANA KADAR TÜM AŞILARI TAMAM.İLGİLENİRSENİZ BANA ULAŞIN LÜTFEN...🔒 Üyelere Özel
merhaba benim 1,5 ay once sokakta bulduğum ve bir ayağı sakat yavru van kırması var elimde bembeyaz tüyleri olan kediciğin iki gözüde yesil, tuvalet alışkalığı var hiçbir ücret taleb etmiyorum. 5 adet kemik iğnesi vurdurdum. ona iyi bakacak biri olabilirsinn 3,5 aylık bir kedi yavrusu bu dilersen resimlerini atabilirim
gerçekten ilgilenirseniz zor durumdayım çiğdem iş 415 24 24 / 🔒 Üyelere Özel
Merhaba
Sizin arad1giniz özelliklere uyarlarm1 bilmiyorum ama elimizde 3 ayl1k 5 yavru kedi var. 2 k1z 3 erkekler. 0stanbul Ataköyde oturuyoruz ve onlari bahcede kutu icinde muhafaza etmeye cal1s1yoruz. Cok sevimliler ve tüm a_1lari yap1ld1 ama geceleri cok buyuk kopekler dolasiyor ve apartmandaki ba_ka insanlar ne yaz1k ki hayvanlar1 istemiyorlar. sterseniz size fotolarini gonderebilirim, hepsi birbirine benziyor zaten. Ilgilenirseniz ve onlardan birine omur boyu bakabilecekseniz lutfen arayin.
Iyi gunler