Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

ucuza ciklet -
snow prenses, şeker pembe, ahli ve yaprak cikletlerimi tanesi 6 ytl den satıyorum bana 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsiniz

ucuza ciklet -
snow prenses, şeker pembe, ahli ve yaprak cikletlerimi tanesi 6 ytl den satıyorum bana 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsiniz

ucuza ciklet -

Dişi beta çok güzell ve sağlıklı -
Heryerde bulamayacağınız dişi beta oldukça sağlıklı ve büyük genelde lacivert ağırlıklı çok az kesişim yerleri mor renkte Erkek alıp çiftleştirmedim şu an yumurta dolu erkeğiyle buluştuğu an yumurtlamaya hazır besleyici yem yumurta ve bitkilerle besliyorum özel bakım ;) isteyen olursa yumurtlatmayı bile anlatabilirim çok kolay Diğer balıklarım çoğaldığı için boş akvaryumum kalmadı diğer balıklarla da anlaşamıyor bu yüzden elimden çıkartmak istiyorum ve satıyorum izmitteyim 🔒 Üyelere Özel

ucuza ciklet -
merhaba 7 ila 11 cm aralığındaki snow prenses, colica niasa, ahli ve şeker pembelerimi tanesi 6 ytl den vereceğim pazarlık yapılmayacak ve 80 altında balık verilmeyecektir bana 🔒 Üyelere Özel den ulasabılırsınız

satılık LEPTOSOMA UTINTA YAVRULARI -
13 adet satılık utınta yavruları 1 aylık 50 ytl 🔒 Üyelere Özel

satılık LEPTOSOMA UTINTA YAVRULARI -
13 adet satılık utınta yavruları 1 aylık 50 ytl 🔒 Üyelere Özel

satılık cok ucuza frontosa resimli -
satılık 2 adet erkek frontosa büyük olon 20-22 cm 4 yaşında kücük olan 18-19 cm 3 yaşında.ikiside 6 banttır. büyük olan 60 ytl kücük olan 50 ytl yer ist-hanedar 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

satılık cok ucuza frontosa resimli -
satılık 2 adet erkek frontosa büyük olon 20-22 cm 4 yaşında kücük olan 18-19 cm 3 yaşında.ikiside 6 banttır. büyük olan 60 ytl kücük olan 50 ytl yer ist-hanedar 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

blue zaire moba -
1 erkek 2 dişi 15-16cm 3 adet blue zaire moba 1200ytl.cep:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

blue zaire moba -
1 erkek 2 dişi 15-16cm 3 adet blue zaire moba 1200ytl.cep:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

( ANKARADA SATILIK CANLI YAYIN BALIĞI ) -
Ankarada kendi evimde, tek başına beslediğim 32 cm boyundaki Krem rengi Kedibalığı (Yayın) mı acil satıyorum. Şehirdışına çıkmam gerektiği için bakamayacağım. Fiyatı 25 lira. Tatlısuda yaşıyor, suyun çok soğuk veya çok sıcak olmasından etkilenmiyor, sabit hassas bir ısı ayarı gerektirmez, bir hafta yem yemeden yaşar, et kıyma balık yemi ne verirseniz yer. iletişim için 🔒 Üyelere Özel

kafalı yunus yavruları ankara -
elimde 80 tane 6-7 cm boyunda yavrularım var.yavrular saf kan anne ve baba kafalıdır. yavrularımın tane fiyatı 6 ytl dir. toplu alımlarda fiyat 5 ytl dir. gelip siz seçebilirsiniz. 03124332632 🔒 Üyelere Özel yüksel cad.içel sok.29/19c kızılay/ ankara

kafalı yunus yavruları ankara -
elimde 80 tane 6-7 cm boyunda yavrularım var.yavrular saf kan anne ve baba kafalıdır. yavrularımın tane fiyatı 6 ytl dir. toplu alımlarda fiyat 5 ytl dir. gelip siz seçebilirsiniz. 03124332632 🔒 Üyelere Özel yüksel cad.içel sok.29/19c kızılay/ ankara

Elma Salyangozu İstanbul -
10 adet fındık boyunda rengi ve formu harika elma salyangozu 10 YTL`den satılıktır. Cennetten evden ya da Çobançeşmeden işyerimden teslim. İletişim için mbaysan(a)🔒 Üyelere Özel

tropheus yavru -
3,5-4 cm dibois maswa adet fiyatı 15 ytl(20 adet) 5-5,5 cm ikola adet fiyatı 18 ytl (13 adet) sadece ankra içi tlf 🔒 Üyelere Özel

tropheus yavru -
3,5-4 cm dibois maswa 20 adet-- adet fiyatı 15 ytl 5-5,5 cm ikola 15 adet-- adet fiyatı 18 ytl

SATILIK YUNUS VE İMPARATOR :) -
6 adet yunus(4d-2e) ve imparator (2d 2e) satmayı düşünüyorum boyları 9 cm ile 6 cm arasıdır 🔒 Üyelere Özel ankara olsun

6 adet yunus(4d-2e) ve imparator (2d 2e) satmayı düşünüyorum boyları 9 cm ile 6 cm arasıdır 🔒 Üyelere Özel ankara olsun