Heryerde bulamayacağınız dişi beta
oldukça sağlıklı ve büyük
genelde lacivert ağırlıklı
çok az kesişim yerleri mor renkte
Erkek alıp çiftleştirmedim şu an yumurta dolu erkeğiyle buluştuğu an yumurtlamaya hazır
besleyici yem yumurta ve bitkilerle besliyorum özel bakım ;)
isteyen olursa yumurtlatmayı bile anlatabilirim çok kolay
Diğer balıklarım çoğaldığı için boş akvaryumum kalmadı
diğer balıklarla da anlaşamıyor bu yüzden elimden çıkartmak istiyorum
ve satıyorum
izmitteyim
🔒 Üyelere Özel
merhaba 7 ila 11 cm aralığındaki snow prenses, colica niasa, ahli ve şeker pembelerimi tanesi 6 ytl den vereceğim pazarlık yapılmayacak ve 80 altında balık verilmeyecektir bana 🔒 Üyelere Özel den ulasabılırsınız
satılık 2 adet erkek frontosa büyük olon 20-22 cm 4 yaşında
kücük olan 18-19 cm 3 yaşında.ikiside 6 banttır.
büyük olan 60 ytl
kücük olan 50 ytl yer ist-hanedar
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
satılık 2 adet erkek frontosa büyük olon 20-22 cm 4 yaşında
kücük olan 18-19 cm 3 yaşında.ikiside 6 banttır.
büyük olan 60 ytl
kücük olan 50 ytl yer ist-hanedar
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Ankarada kendi evimde, tek başına beslediğim
32 cm boyundaki
Krem rengi
Kedibalığı (Yayın) mı acil satıyorum.
Şehirdışına çıkmam gerektiği için bakamayacağım.
Fiyatı 25 lira.
Tatlısuda yaşıyor, suyun çok soğuk veya çok sıcak olmasından etkilenmiyor, sabit hassas bir ısı ayarı gerektirmez, bir hafta yem yemeden yaşar, et kıyma balık yemi ne verirseniz yer.
iletişim için 🔒 Üyelere Özel
elimde 80 tane 6-7 cm boyunda yavrularım var.yavrular saf kan anne ve baba kafalıdır. yavrularımın tane fiyatı 6 ytl dir. toplu alımlarda fiyat 5 ytl dir. gelip siz seçebilirsiniz. 03124332632 🔒 Üyelere Özel yüksel cad.içel sok.29/19c kızılay/ ankara
elimde 80 tane 6-7 cm boyunda yavrularım var.yavrular saf kan anne ve baba kafalıdır. yavrularımın tane fiyatı 6 ytl dir. toplu alımlarda fiyat 5 ytl dir. gelip siz seçebilirsiniz. 03124332632 🔒 Üyelere Özel yüksel cad.içel sok.29/19c kızılay/ ankara
10 adet fındık boyunda rengi ve formu harika elma salyangozu 10 YTL`den satılıktır.
Cennetten evden ya da Çobançeşmeden işyerimden teslim. İletişim için mbaysan(a)🔒 Üyelere Özel