TAYİNİM ÇIKTIĞI İÇİN ACİLEN KENDİ YETİŞTİRDİĞİM YERLİ VE ÇOK SAĞLIKLI DUBBOİSİLERİMİ
İSTEMESEMDE SATMAK İSTİYORUM.ACİL OLARAK CEVAP YAZIN
TANESİNİ 30 YTL YE VERECEM.45 ADET VAR
TAYİNİM ÇIKTIĞI İÇİN ACİLEN KENDİ YETİŞTİRDİĞİM YERLİ VE ÇOK SAĞLIKLI DUBBOİSİLERİMİ
İSTEMESEMDE SATMAK İSTİYORUM.ACİL OLARAK CEVAP YAZIN
TANESİNİ 30 YTL YE VERECEM.45 ADET VAR
17 adet albino çöpçü ( 11 erkek 6 dişi ) bir seferde 2500 üzeri yumurta dökmektedirler.. 17 balık toplam 140 YTL ------- 9 adet kadife çöpçü ( 6 erkek 3 dişi ) bir seferde 2000 üzeri yumurta dökmektedirler.. 9 balık toplam 80 YTL ------- 14 adet corydoras trilineatus ( 9 erkek 5 dişi ) bir seferde 200 den fazla yumurta dökmektedir ve yavrular çıkmaktadır ( kesinlikle kısır değiller ).. 14 balık toplam 180 YTL .. Tüm balıkları alana toplam 350 YTL ye bırakacağım .. Balıkların yavrularını gelip görebilirsiniz .. 🔒 Üyelere Özel den iletişim kurabiliriz.. Ankara dışına gönderebilirim.
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Satılan canlılar: Sarı prenses
Adet : 8 adet
Boyu :6 cm
Adet fiyatı: 6 ytl
Toplu Alım fiyatı: 5 ytl
Naklıye ile ek bilgiler : istanbul fatih/vatancaddesinden elden teslim edilecek bir yere getirmemi teklif etmeyin:
İrtibat bilgileri : 🔒 Üyelere Özel veya
🔒 Üyelere Özel adresinden.
Fotograf : Msn`den yollarım....!
Diger ek bilgiler : Arkdaşlar balıklar yavruluktan beri bendeler herhangi bir saglık problemleri v.s yoktur daha hiç hastalanmadılar bile maşallah renkleri v.s yerinde balıklardır...!Lütfen ciddi alıcılar irtibata geçsinler indirim yapılmıyacaktır zaten hepsi 40 ytl yapıyo simdiden ilgilenen tüm arkdaşlara teşekkür ederim...!
full akvaryum 40 50 80 sahıbınden resımlerı var msn den ulasabılırsınız resımlerı gonderılır 🔒 Üyelere Özel sirinevler tel: 451 55 74 gsm: 🔒 Üyelere Özel
ELİMDE SON KALAN 2 ÇİFT UTINTAYI(2E 2D) (ERKEKLERİN KUYRUGU TAMAMEN TURUNCU VE GÖVDELERİ MAVİ) 130 YTL YE VERİYORUM DİŞİLER 50 GUNDE YAVRU ALIYORLAR. 3 İLE 14 ARASI YAVRU VERİYORLAR BİR SEFERDE. 13 15 AYLIKLAR///
TÜM TURAN HARITASINA GONDEREBİLİRİM GÖNDEREBİLİRİM
🔒 Üyelere Özel adresinden e mail yoluyla ulaşabalirsiniz msn kullanmıyorum
ELİMDE SON KALAN 2 ÇİFT UTINTAYI(2E 2D) (ERKEKLERİN KUYRUGU TAMAMEN TURUNCU VE GÖVDELERİ MAVİ) 130 YTL YE VERİYORUM DİŞİLER 50 GUNDE YAVRU ALIYORLAR. 3 İLE 14 ARASI YAVRU VERİYORLAR BİR SEFERDE. 13 15 AYLIKLAR///
TÜM TURAN HARITASINA GONDEREBİLİRİM GÖNDEREBİLİRİM
🔒 Üyelere Özel adresinden e mail yoluyla ulaşabalirsiniz msn kullanmıyorum
black kameron calvus satıyorum. şuan boyları 5-6 cm fiyat 35 tl orjinal safkan. 🔒 Üyelere Özel. 0312 4332632 🔒 Üyelere Özel türkiyenin her yerine yollanır.
black kameron calvus satıyorum. şuan boyları 5-6 cm fiyat 35 tl orjinal safkan. 🔒 Üyelere Özel. 0312 4332632 🔒 Üyelere Özel türkiyenin her yerine yollanır.
ilan1
Satılan Canlı(lar): 1,5 aylık sarı prenses
Adet Fiyatı: 1,25
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi:100 üzeri
Boyu: 1,5 cm
İli/Semti: İzmir Buca
İrtibat Bilgileri: özel mesaj
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden teslim
Fotoğraf:
Diğer Ek Bilgiler: balıklar kendi üretimimdir.Anne ve babaları görülebilir.Aynı boy balık olmadığından satıyorum.
ilan2
Satılan Canlı(lar):4 aylık sarı prenses
Adet Fiyatı: 3,5ytl
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi: 100 üzeri
Boyu: 4,5 cm
İli/Semti: İzmir Buca
İrtibat Bilgileri: özel mesaj
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden teslim
Fotoğraf:
Diğer Ek Bilgiler: 15 Ocakta doğmuşlardır.kaliteli yem ile büyütülmüşlerdir akvaryum kalabalık olduğu için satıyorum istediğinizi beğenin.gayet sağlıklılar.gelişmesi iin kaliteli yemden başka birşey kullanılmamıştır.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.