Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

Safkan Damızlık Mücevher ve Sarı Prenses -
Merhaba arkadaşlar 10-12 cm 1d 1e damızlık safkan mücevherler:20 lira 6 cm 2 dişi sarı prenses :10 lira Toplu alım :30 lira 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Safkan Damızlık Mücevher ve Sarı Prenses -
Merhaba arkadaşlar 10-12 cm 1d 1e damızlık safkan mücevherler:20 lira 6 cm 2 dişi sarı prenses :10 lira Toplu alım :30 lira 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

satılık veya takas duboisi -
Adet Fiyatı: adet/15ytl Toplu Alım Fiyatı:trop/250 Adedi: 17 Boyu: tropheuslar/3-5cm İli/Semti: b.çekmece/ist İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel ,ö.m, 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: ewden,b.çekmece atirus önünden veya beykent d`silva alışveriş merkezi önünden testlim NOT:BALIKLAR ERKEK KANARYALARLA VE SAKALARLA TAKASDA YAPILABİLİR. Fotoğraf: [IMG]🔒 Üyelere Özel] not:balıklar en az 5 adet satılacaktır.

satılık veya takas duboisi -
Adet Fiyatı: adet/15ytl Toplu Alım Fiyatı:trop/250 Adedi: 17 Boyu: tropheuslar/3-5cm İli/Semti: b.çekmece/ist İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel ,ö.m, 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: ewden,b.çekmece atirus önünden veya beykent d`silva alışveriş merkezi önünden testlim NOT:BALIKLAR ERKEK KANARYALARLA VE SAKALARLA TAKASDA YAPILABİLİR. Fotoğraf: [IMG]🔒 Üyelere Özel] not:balıklar en az 5 adet satılacaktır.

SATILIK MALAWİ ANKARA -
<<6 adet YUNUS 1 tanesi 6 cm boyunda diğerleri 7 cm ve 9 cm civarı 3 dişi 2 erkek 1 i belli değil daha <<6 adet İMPARATOR 4 adet 2 dişi 2 erkek 8 9 cm civarı imparator ve 2 adet tür alev imparator 5 6 cm civarı <<10 adet KIRMIZI PRENSES boyları karışık içinde yavru aldıklarım var şimdi renkleri açık turuncu gibi ileride süper bi renk alıyorlar dişili erkkrk li karışık <<2 adet ZEBRA yumurta bıraktığı zaman 50 60 yavru alınabiliyor balıklar sağlıklıdır ve resimleri mevcuttur yer ank olsun topllu alımda fiyatta yardımcı olabilirim iyi günler fiyatı msn de konuşuruz!!! 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

SATILIK MALAWİ ANKARA -
<<6 adet YUNUS 1 tanesi 6 cm boyunda diğerleri 7 cm ve 9 cm civarı 3 dişi 2 erkek 1 i belli değil daha <<6 adet İMPARATOR 4 adet 2 dişi 2 erkek 8 9 cm civarı imparator ve 2 adet tür alev imparator 5 6 cm civarı <<10 adet KIRMIZI PRENSES boyları karışık içinde yavru aldıklarım var şimdi renkleri açık turuncu gibi ileride süper bi renk alıyorlar dişili erkkrk li karışık <<2 adet ZEBRA yumurta bıraktığı zaman 50 60 yavru alınabiliyor balıklar sağlıklıdır ve resimleri mevcuttur yer ank olsun topllu alımda fiyatta yardımcı olabilirim iyi günler fiyatı msn de konuşuruz!!! 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

SATILIK 2 ÇİFT DEV TÜL MELEK YAKLAŞIK 20 CM .. -
Elimde 2 çift dev tül melek ayrıyeten 2 de tek erkek bulunmaktadır .. çift olanlar yumurtaya garantilidir,100 e yakında yavru vardır .. 2 çift melek ve 2 erkek fiyatı pazarlıksız 500 ytl .. balıkların resimlerini yollayabilirim ilgilenen olursa bu fiyata satabilirim,pazarlık yapmayınız .. 🔒 Üyelere Özel

Elimde 2 çift dev tül melek ayrıyeten 2 de tek erkek bulunmaktadır .. çift olanlar yumurtaya garantilidir,100 e yakında yavru vardır .. 2 çift melek ve 2 erkek fiyatı pazarlıksız 500 ytl .. balıkların resimlerini yollayabilirim ilgilenen olursa bu fiyata satabilirim,pazarlık yapmayınız .. 🔒 Üyelere Özel

SAMSUN DA 5 ADET 30 CM LİK PİRENA -
5 ADET 30 CM LİK PİRENAM VAR.BİRLİKTE VERİCEĞİM 3 ADET 25 CM LİK VATOZ LAR VAR SAMSUNDAN ELDEN TESLİM EDİLECEKTİR. FİYAT 250 YTL

Amerikan CikLet -
Joker Cikletler Satılıktır İstanbuL Dışına Gönderim yoktur uLasmak İsteyenler 🔒 Üyelere Özel msn adresimiz Resimler Çok yakında

SATILIK RED DRAGON AROWANA -
SATILIK 15 CM RED DRAGON AROWANA VAR ELİMDE 5 TANE TANE FİYATI 300 YTL 6 AY İÇİNDE 40 CM OLURLAR KARİDESLE BESLEMENİZ YETERLİ SAĞLIKLARI GAYET İYİ TEL: 🔒 Üyelere Özel LEVENT

SATILIK TROPHEUS ÇEŞİTLERİ -
DUBOİSİ 3-4 CM 50 TANE VAR ELİMDE TANE 8YTL İKOLA 3-4 CM 35 TANE VAR ELİMDE TANE 12,5YTL RED BANDET 3-4 CM 40 TANE VAR ELİMDE TANE 12,5YTL YER DARLIĞINDAN DOLAYI SATIYORUM FİYATLAR ÇOK UYGUN TOPTAN ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ARASIN TEL: 🔒 Üyelere Özel LEVENT

AROWANA(RED DRAGON AROWANA+ SİLVER AROWANA -
BALIKLAR SATILMISTIR.ANKARADAN BÜLENT BEY E TESEKKÜRLER.AYRICA AKVARYUM VE TÜM SİSTEMİ SATIYORUM.İLGİLENENLERE TESEKKÜRLER. ŞUAYİP AKKAYA 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Satılık Frontosa Kolonisi -
6 erkek 7 dişiden oluşan frontosa kolonisi tür değişikliği nedeniyle elden çıkarılacaktır. Kolonide 2 adet 25 cm lik erkek frotosanın yanında diğer 11 balığın boyutları 20-12 cm. arasında değişmektedir. Balıklardan düzenli olarak yavru alınmaktadır. Koloni duruma göre 2`ye ayrılarak satılabilecek, ancak bu durmda erkek ve dişi sayısı eşit miktarda tutulacaktır. Yakın şehirlere gönderi yapılabilecek olup, pazarlık paylı toptan fiyat 1000 YTL`dir. Bağlantı bilgileri: Telefon: 0262 4146570 🔒 Üyelere Özel

Acil takasla verilecek... -
Sarı renkte Severyum yerli çiklitler takasla verilecektir. akvaryumumda küçük balıklar çoğunlukta olduğundan 22 santim erkek 20 santim dişi severyumlara bakamıyorum ve dişi sarı prenses veya yunuslarla takas etmek istiorum. Balıklardan çok kolay yavru alınabiliyor, pazartesiye kadar bana 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan ulaşabilirsiniz olmadı pazartesi akvaryumcuya değer değmeze vereceğim artık. karşılığında çok balık olması gerekmiyor elinizdeki birkaç dişi balıkla takas yapabilirim. Saygılarımla.

Acil takasla verilecek... -
Sarı renkte Severyum yerli çiklitler takasla verilecektir. akvaryumumda küçük balıklar çoğunlukta olduğundan 22 santim erkek 20 santim dişi severyumlara bakamıyorum ve dişi sarı prenses veya yunuslarla takas etmek istiorum. Balıklardan çok kolay yavru alınabiliyor, pazartesiye kadar bana 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan ulaşabilirsiniz olmadı pazartesi akvaryumcuya değer değmeze vereceğim artık. karşılığında çok balık olması gerekmiyor elinizdeki birkaç dişi balıkla takas yapabilirim. Saygılarımla.

Astronot ve Pacu piranha -
2 adet 15cmlik albino (turuncu desenli) cok saglikli astronotlarimi adet fiyati: 40ytlden cift olarak alinirsa ise toplam: 70ytlye satiyorum. 2 adet 20cmlik pacularida adet fiyati: 50ytlden cift olarak alinirsa ise toplam: 90ytlden satiyorum. lutfen mail yoluyla ulasiniz resimde yollarim. mail: 🔒 Üyelere Özel