Satılan Canlı(lar): Bricardi yavru
Adet Fiyatı: 2 ytl
Toplu Alım Fiyatı: 2 ytl
Adedi:50-60 adet Yaklaşık olarak
Boyu:3 cm civarı
İli:istanbul fatih vatan caddesi migros yanı akşam 20:00 sonrası
İrtibat Bilgileri:öm ya da 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden teslim
Fotoğraf: -
diger bilgiler: Minimum 20 adet
selamlar....
2 ay önce büyük bi hevesle başladığım diskus besleme kararımı bir süreliğine askıya aldığımda elimdeki dişi red marlboro diskusumu satmaya karar verdim balık 10 - 11 cm olup şehir suyuna alışkın ve formu çok güseldir dileyene resim yollayabilirim .. fiyat pazarlıksız 120 ytl .. 🔒 Üyelere Özel cep : 🔒 Üyelere Özel
2 ay önce büyük bi hevesle başladığım diskus besleme kararımı bir süreliğine askıya aldığımda elimdeki dişi red marlboro diskusumu satmaya karar verdim balık 10 - 11 cm olup şehir suyuna alışkın ve formu çok güseldir dileyene resim yollayabilirim .. fiyat pazarlıksız 120 ytl .. 🔒 Üyelere Özel cep : 🔒 Üyelere Özel
SATILAN CANLILAR:(2 adet borleyi)(3adet 1e2d imparator)(4adet Snow prenses)(1 adet paslı prenses yavru)(3 adet rosy barb)(2 adet tinfoil barbus)(2 adet şeker pembe)(2 adet yunus yavrusu)(2 adet ismini bilmediğim resmini ekledim KAHVERENGİ SARI ÇİZGİLİ).
Toplu Alım Fiyatı: 85YTL
ADET FİYATI: ( 2 adet borleyi 20ytl)(3 adet imparator 20ytl)(4 adet snow prenses 20ytl)(1 adet paslı prenses 2,5ytl)(3 adet rosy barb 12ytl)(2 adet tinfoil barbus 10ytl)(2 adet şeker pembe 8ytl)(2 adet yunus 5ytl)( 2 adet ismini bilmediğim 6ytl)
BOYLARI: borleyi 6-7cm imparator 6-7cm snow prenses 6-7-8cm paslı p. 4cm rosy barb 5cm Tinfoil barbus 6-8cm arası şeker pembe 5-6cm yunus 4-5cm ismini bilmedigim 4-4,5cm
İL/SEMT:Fatih/Karagümrük
İRTİBAT: özel mesajdan 🔒 Üyelere Özel
NAKLİYE: Fatihte uygun bir yerden yada Vatan caddesinden
FOTOGRAF:Resimleri digital cameramla çektim biraz kötü çıktı...
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Diğer Ek Bilgiler: Akvaryumumu YAvru TAnkı yapmak için satıyorum...
Balıklar sağlıklıdır isteyen yerinde görebilir....
SATILAN CANLILAR:(2 adet borleyi)(3adet 1e2d imparator)(4adet Snow prenses)(1 adet paslı prenses yavru)(3 adet rosy barb)(2 adet tinfoil barbus)(2 adet şeker pembe)(2 adet yunus yavrusu)(2 adet ismini bilmediğim resmini ekledim KAHVERENGİ SARI ÇİZGİLİ).
Toplu Alım Fiyatı: 85YTL
ADET FİYATI: ( 2 adet borleyi 20ytl)(3 adet imparator 20ytl)(4 adet snow prenses 20ytl)(1 adet paslı prenses 2,5ytl)(3 adet rosy barb 12ytl)(2 adet tinfoil barbus 10ytl)(2 adet şeker pembe 8ytl)(2 adet yunus 5ytl)( 2 adet ismini bilmediğim 6ytl)
BOYLARI: borleyi 6-7cm imparator 6-7cm snow prenses 6-7-8cm paslı p. 4cm rosy barb 5cm Tinfoil barbus 6-8cm arası şeker pembe 5-6cm yunus 4-5cm ismini bilmedigim 4-4,5cm
İL/SEMT:Fatih/Karagümrük
İRTİBAT: özel mesajdan 🔒 Üyelere Özel
NAKLİYE: Fatihte uygun bir yerden yada Vatan caddesinden
FOTOGRAF:Resimleri digital cameramla çektim biraz kötü çıktı...
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Diğer Ek Bilgiler: Akvaryumumu YAvru TAnkı yapmak için satıyorum...
Balıklar sağlıklıdır isteyen yerinde görebilir....
Arkadaslar akvaryumu sadelestirmek istedigim icin bir cift ( 1D 1E ) erkek 7 cm dısı 6 cm , bir tane disi mucevher 9 cm ( damızlık ) ve 3 cm venustus satılacaktır . dusunenler 🔒 Üyelere Özel dan gorusebiliriz .ANKARA
3.4cm santim boyunda 27 tane yunusum var.balıkları aciliyetten satıyorum.masmavi.fiyat olarak tanesine 2.75ynk istiyorum bu boyda bu paraya bulamassınız yetişen alır. ulaşmak için 🔒 Üyelere Özel
3.4cm santim boyunda 27 tane yunusum var.balıkları aciliyetten satıyorum.masmavi.fiyat olarak tanesine 2.75ynk istiyorum bu boyda bu paraya bulamassınız yetişen alır. ulaşmak için 🔒 Üyelere Özel
4 adet pacum var onları satıp oscar besleyeceğim o yüzden satıyorum. boyları: 3tanesi 15 cm 1 tanesi 12cm balıkların hiçbir sağlık problemi yok gayet sağlıklılar.
4 adet pacum var onları satıp oscar besleyeceğim o yüzden satıyorum. boyları: 3tanesi 15 cm 1 tanesi 12cm balıkların hiçbir sağlık problemi yok gayet sağlıklılar.
Arkadaşlar özel nedenlerden dolayı 5 adet betamı satıyorum.Toptan verecem doğurma ergenliğine ulaşmış 2 dişi 3 erkek beta hepsi 20 YTL.İsteyenlere bölmeli özel yapım yavrulatma akvaryumunuda verebilirim 2 adet var elimde tanesi 10 YTL.Ben Ankaradayım.🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
Satılan Canlı(lar): Black cameroon - Black calvus
Adet Fiyatı: 10 ytl
Toplu Alım Fiyatı: 8 ytl
Adedi: 200
Boyu: 1,5 cm
İli/Semti: Kocaeli Gölcük
İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden veya otobüs ile.
Adet Fiyatı: 12,5 ytl
Toplu Alım Fiyatı: 10 ytl
Boyu: 2 cm
Adet Fiyatı: 22ytl
Toplu Alım Fiyatı: 20ytl
Adedi: 35
Boyu: 3,5-4 cm
Satılan Canlı(lar): Black Pectoral Calvus
Adet Fiyatı: 65 ytl
Toplu Alım Fiyatı: 180ytl
Adedi: 1 erkek 2 dişi
Boyu: 5 - 5,5 - 6 cm
Adet Fiyatı: 140ytl
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi: 2 erkek - 6 dişi
Boyu: 6-7-8-9-10-11 cm
Diğer Ek Bilgiler: Calvuslar yavru veriyorlar. Bol miktarda yavrusu görülebilir.
Satılan Canlı(lar): Black cameroon
Adet Fiyatı: 300 ytl
Toplu Alım Fiyatı: 500ytl
Adedi: 1 erkek 1 dişi
Boyu: erkek13-14 cm dişi 8-9 cm
Fotoğraf:
Diğer Ek Bilgiler: Balıklar F0 olup sürekli yavru veriyorlar.
Tüm Balıklar leptosoma nigripinnis albino / Blue Neon - Blue zaire moba /Kapamba - Jumbo Black Bee - Tricoti - Mikrolepidotos Bulu Point türleri ve 1,5 luk temiz Aksan akvaryum ile TAKAS düşünülebilir.
SAYGILARIMLA
Saadettin HATİPOĞLU
🔒 Üyelere Özel
KOCAELİ GÖLCÜK
Adet Fiyatı: 10 ytl
Toplu Alım Fiyatı: 8 ytl
Boyu: 1,5 cm
Adet Fiyatı: 12,5 ytl
Toplu Alım Fiyatı: 10 ytl
Boyu: 2 cm
Adet Fiyatı: 22ytl
Toplu Alım Fiyatı: 20ytl
Adedi: 35
Boyu: 3,5-4 cm
Satılan Canlı(lar): Black Pectoral Calvus
Adet Fiyatı: 65 ytl
Toplu Alım Fiyatı: 180ytl
Adedi: 1 erkek 2 dişi
Boyu: 5 - 5,5 - 6 cm
Adet Fiyatı: 140ytl
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi: 2 erkek - 6 dişi
Boyu: 6-7-8-9-10-11 cm
Diğer Ek Bilgiler: Calvuslar yavru veriyorlar. Bol miktarda yavrusu görülebilir.
Satılan Canlı(lar): Black cameroon
Adet Fiyatı: 300 ytl
Toplu Alım Fiyatı: 500ytl
Adedi: 1 erkek 1 dişi
Boyu: erkek13-14 cm dişi 8-9 cm
Fotoğraf:
Diğer Ek Bilgiler: Balıklar F0 olup sürekli yavru veriyorlar.
Tüm Balıklar leptosoma nigripinnis albino / Blue Neon - Blue zaire moba /Kapamba - Jumbo Black Bee - Tricoti - Mikrolepidotos Bulu Point türleri ve 1,5 luk temiz Aksan akvaryum ile TAKAS düşünülebilir.
SAYGILARIMLA
Saadettin HATİPOĞLU
🔒 Üyelere Özel
KOCAELİ GÖLCÜK
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.