Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

Nigripinnis blue neon (fotolu) -
3 erkek 1 dişi nigripinnis blue neon adedi 25 liradan satılıktır. Boyları 7-8 cm dir. Erkek sayısını ayarlamak için zararına satıyorum. Son fiyattır. K.Çekmece / Cennet Murat Baysan 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

3 erkek 1 dişi nigripinnis blue neon adedi 25 liradan satılıktır. Boyları 7-8 cm dir. Erkek sayısını ayarlamak için zararına satıyorum. Son fiyattır. K.Çekmece / Cennet Murat Baysan 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

su piresi (izmir) -
isteyenlere en az 5 ytl olacak şekilde verilecek. 🔒 Üyelere Özel yer: şirinyer

mutlaka bakın ANKARA -
2 adet 15-16cm papagan,2 adet 1d-10-11cm 1e-15-16cm yunus,2 adet 1d7-8cm 1e-8-9cm,1 adet yasayan kaya 7-8cm,1 adet dişi çingene 8-9cm Balıklar çok sağlıklıdır.Akvaryum ve cins değiştirdiğim için vericem. Hepsi 150YTL Balıklar elden teslim edilecektir.ANKARA 🔒 Üyelere Özel msnden görüşebiliriz...

mutlaka bakın ANKARA -
2 adet 15-16cm papagan,2 adet 1d-10-11cm 1e-15-16cm yunus,2 adet 1d7-8cm 1e-8-9cm,1 adet yasayan kaya 7-8cm,1 adet dişi çingene 8-9cm Balıklar çok sağlıklıdır.Akvaryum ve cins değiştirdiğim için vericem. Hepsi 150YTL Balıklar elden teslim edilecektir.ANKARA 🔒 Üyelere Özel msnden görüşebiliriz...

mutlaka bakın ANKARA -

damızlık genç yunuslar izmir -
14-15 cm boylarında 9 adet (2E-7D)/ 2 adet 10 cm boyunda yunuslar komple takım verilecek. ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel`den ulaşabilirler.balıklar yerinden teslim edilecek. 🔒 Üyelere Özel

damızlık beyaz prensesler -
Erkek:14 dişi:14cm`dir... Adet fiyatı:20ytl Toplu alım fiyatı:40 ytl`dir. Yavruları alınmıştır. Akvaryumda yer olmadığından satılmaktadır. Resimleri isteyene atarım. Balıklar gayet sağlıklıdır. Ankara-Elden teslimat Yada Ulus`tan İrtibat:🔒 Üyelere Özel

damızlık beyaz prensesler -
Erkek:14 dişi:14cm`dir... Adet fiyatı:20ytl Toplu alım fiyatı:40 ytl`dir. Yavruları alınmıştır. Akvaryumda yer olmadığından satılmaktadır. Resimleri isteyene atarım. Balıklar gayet sağlıklıdır. Ankara-Elden teslimat Yada Ulus`tan İrtibat:🔒 Üyelere Özel

SATILIK LEPTOSOMA UTINTA/// ANKARA -
SATILIK 5 ADET 3-4 CM UTINTA. ERKEKLER EŞSİZ OLMA GARANTILI SİMDİDEN MAVİ MAVİ OLDULAR KUYRUKLAR DA RENKLENDİ SAYILIR. GAYET SAĞLIKLILAR. YAVRU VERME GARANTİSİ DE VAR. YANİ HİÇ BİR ŞEKİLDE İLAÇ KULLANMADIM. 5 ADET 80 YTL SATILIK ÇİFT UTINTA. ERKEĞİN GOVDESİNİN YARISI MAVİ, BENEKLERİ VE KUYRUGU TURUNCU. 1,5 YAŞINDALAR YAVRU VERİYORLAR DİŞİNİN ŞU AN AĞZINDA YAVRU VAR. ÇİFT 70 YTL hepsini alan arkadaşa 10ytl indirim yapacağım ///İTHAL BALIKLAR 4 YASINDA YAVRU VERMEYE BAŞLAR/// 🔒 Üyelere Özel balıklar çok mu pahalı geliyor?

Satılık Melek Balığı (ankara) -
3 adet 8-9 cm tricolor (1e 2 d diye tahmin ediyorum) 1 adet 5 cm düz beyaz melek toplam 25 Ytl`ye Satılıktır. Tür değişikliğinden satıyorum. 1-2 cm yavru iken alıp büyüttüm. Neon, Rasbora, Kardinal Neon, İnci Gövde Japon ya da çöpçü türleriyle (albino, komando, bronz, leopar dışında) takas yapılır. İrtibat için 🔒 Üyelere Özel. Resimleri aşağıdaki linkte mevcuttur. 🔒 Üyelere Özel

15-16 cm vatoz... -
Lütfen cepten arayın saygılar... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

15-16 cm vatoz... -
Lütfen cepten arayın saygılar... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

satılık 38cm büyüklüğünde challenger -
fazla söze gerek yok 3 tane var isteyenlere resimlerini yollayabilirim hepsi 250ytl pazarlık zordur iletişim:🔒 Üyelere Özel

maymun kafa -
7cm ile 11cm arasında 15 adet maymun kafa vardır araların da çift olanlar mevcuttur tek tek veya çift olarak satılır toptan almak isteyenlerle pazarlık yapılır çif fiyatı 45ytl: iletişim:🔒 Üyelere Özel

etçil piranha -
5 adet 10-12 cm boyunda etçil piranha... fiyat 100 ytl dir. isteyene mail adresini verirse resim gönderirim.

etçil piranha -
5 adet 10-12 cm boyunda etçil piranha... fiyat 100 ytl dir. isteyene mail adresini verirse resim gönderirim.

ANKARADA 6 ADET DAMIZLIK FRANTOZA -
ARKADAŞLAR YAVRUDAN BÜYÜTTÜM.DÖRTBUÇUK SENEDİR BENDELER.GAYET SAĞLIKLILAR 2 TANESİNİN AZINA ALDIĞINI GÖRDÜM.FAKAT AKVARYUMUM KALABALIK OLDUĞU İÇİN ALAMADIM.SADECE YUNUS BESLEYECEĞİM İÇİN SATMAYA KARAR VERDİM. TANE İLE DEĞİL HEPSİNİ KOLONİ ŞEKLİNDE SATACAM. BOYLARI 15 SANTİM CİVARI YANİ DAMIZLIK BOYLARINDALAR.HEPSİ 500 YTL. TEL:🔒 Üyelere Özel

ANKARADA 6 ADET DAMIZLIK FRANTOZA -
ARKADAŞLAR YAVRUDAN BÜYÜTTÜM.DÖRTBUÇUK SENEDİR BENDELER.GAYET SAĞLIKLILAR 2 TANESİNİN AZINA ALDIĞINI GÖRDÜM.FAKAT AKVARYUMUM KALABALIK OLDUĞU İÇİN ALAMADIM.SADECE YUNUS BESLEYECEĞİM İÇİN SATMAYA KARAR VERDİM. TANE İLE DEĞİL HEPSİNİ KOLONİ ŞEKLİNDE SATACAM. BOYLARI 15 SANTİM CİVARI YANİ DAMIZLIK BOYLARINDALAR.HEPSİ 500 YTL. TEL:🔒 Üyelere Özel