3 erkek 1 dişi nigripinnis blue neon adedi 25 liradan satılıktır. Boyları 7-8 cm dir. Erkek sayısını ayarlamak için zararına satıyorum. Son fiyattır.
K.Çekmece / Cennet
Murat Baysan
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
3 erkek 1 dişi nigripinnis blue neon adedi 25 liradan satılıktır. Boyları 7-8 cm dir. Erkek sayısını ayarlamak için zararına satıyorum. Son fiyattır.
K.Çekmece / Cennet
Murat Baysan
K.Çekmece / Cennet
Murat Baysan
2 adet 15-16cm papagan,2 adet 1d-10-11cm 1e-15-16cm yunus,2 adet 1d7-8cm 1e-8-9cm,1 adet yasayan kaya 7-8cm,1 adet dişi çingene 8-9cm
Balıklar çok sağlıklıdır.Akvaryum ve cins değiştirdiğim için vericem.
Hepsi 150YTL
Balıklar elden teslim edilecektir.ANKARA
🔒 Üyelere Özel msnden görüşebiliriz...
2 adet 15-16cm papagan,2 adet 1d-10-11cm 1e-15-16cm yunus,2 adet 1d7-8cm 1e-8-9cm,1 adet yasayan kaya 7-8cm,1 adet dişi çingene 8-9cm
Hepsi 150YTL
Hepsi 150YTL
14-15 cm boylarında 9 adet (2E-7D)/ 2 adet 10 cm boyunda yunuslar komple takım verilecek. ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel`den ulaşabilirler.balıklar yerinden teslim edilecek.
🔒 Üyelere Özel
SATILIK 5 ADET 3-4 CM UTINTA. ERKEKLER EŞSİZ OLMA GARANTILI SİMDİDEN MAVİ MAVİ OLDULAR KUYRUKLAR DA RENKLENDİ SAYILIR. GAYET SAĞLIKLILAR. YAVRU VERME GARANTİSİ DE VAR. YANİ HİÇ BİR ŞEKİLDE İLAÇ KULLANMADIM. 5 ADET 80 YTL
SATILIK ÇİFT UTINTA. ERKEĞİN GOVDESİNİN YARISI MAVİ, BENEKLERİ VE KUYRUGU TURUNCU. 1,5 YAŞINDALAR YAVRU VERİYORLAR DİŞİNİN ŞU AN AĞZINDA YAVRU VAR. ÇİFT 70 YTL
hepsini alan arkadaşa 10ytl indirim yapacağım
///İTHAL BALIKLAR 4 YASINDA YAVRU VERMEYE BAŞLAR///
🔒 Üyelere Özel
balıklar çok mu pahalı geliyor?
3 adet 8-9 cm tricolor (1e 2 d diye tahmin ediyorum) 1 adet 5 cm düz beyaz melek toplam 25 Ytl`ye Satılıktır. Tür değişikliğinden satıyorum. 1-2 cm yavru iken alıp büyüttüm. Neon, Rasbora, Kardinal Neon, İnci Gövde Japon ya da çöpçü türleriyle (albino, komando, bronz, leopar dışında) takas yapılır. İrtibat için 🔒 Üyelere Özel. Resimleri aşağıdaki linkte mevcuttur.
🔒 Üyelere Özel
7cm ile 11cm arasında 15 adet maymun kafa vardır araların da çift olanlar mevcuttur tek tek veya çift olarak satılır toptan almak isteyenlerle pazarlık yapılır çif fiyatı 45ytl:
iletişim:🔒 Üyelere Özel