mrb. arkadaşlar elim de 3 adet oyunlu kuşların yeni uçmaya başlamış yavruları var ama fazla ilgilenemiyorum ve bunun ticaretini de yapmak istemiyorum. eğer koşin+zibrit veya başka cins tavukların civcivleriyle takas etmek isteyen olursa sevinirim
mrb. arkadaşlar elim de 3 adet oyunlu kuşların yeni uçmaya başlamış yavruları var ama fazla ilgilenemiyorum ve bunun ticaretini de yapmak istemiyorum. eğer koşin+zibrit veya başka cins tavukların civcivleriyle takas etmek isteyen olursa sevinirim
arkadaşlar kanatlı hayvan yetiştirciliğine başlicam bir kuluçka makinası buldum mix 9 adam 300tl diyor sizce uy gunmu bana önereceğinz verimli 300tl fiyatına hangi makinasını önerir sinz
arkadaşlar kanatlı hayvan yetiştirciliğine başlicam bir kuluçka makinası buldum mix 9 adam 300tl diyor sizce uy gunmu bana önereceğinz verimli 300tl fiyatına hangi makinasını önerir sinz
Slm arkadaşlarlar ben istanbul kamiloba büyükçekmece de civciv üretimi yapıp siz değerli hepsievcil ziyaretcilerine yaklaşık 6 aylık bir süredir satmaktayım aynı şekilde Hepsievcil üzerinde satış yapmakta olan DENİZLİ HOROZU MEMLEKETİNDEN (DENİLİDEN)ALINIR ŞEKLİNDE İLAN Başlığı ile satış yapmakta olan daha önce bodrumda veteriner kliniğinde çalışan ve kendisinden bazı kanatlı hayvanlar aldığım ve güvenimi kazanan Erhan ATAK isimli arkadaşımız ürettiğim civcivleri almak üzere istanbula yanıma gelmiş ve elimde o an bulunan 400 +civciv ve 60 adet ördek yumurtası verdim kendisi 21 06 tarihinde göndermeyi beyan attiği hayvan bedellerini hala göndermemiş olup telefonlarada cvp vermiyor.sizde benim durumuma düşmemeniz için bu bilgiyi sizle paylaşmak istedim arkadaşa ait mail adresi:🔒 Üyelere Özel
Ticaret yapmayı düşünürseniz lütfen tedbirinizi alın benim gibi sizde herkeze güvenmeyin benimle irtibat kurmak isterseniz 🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.