Kuş Forumları

Kanatlı Kümes Hayvanları

brahma -
rkadaşlar 2 aylık brahmamla fizanım var birertane yanına eş olarak 2 yada3 tane brahma alacam ama ankarada satan yok heralde

KELEPİR BILDIRCIN ÇİFTLİĞİ MALZEMELERİ VE BILDIRCINLARI -
KELEPİR BILDIRCIN ÇİFTLİĞİ MALZEMELERİ VE BILDIRCINLARI UYGUN FİYATA 5500 ADETLİK, YUMURTA KAFESİ , 7000 ADETLİK KULUÇKA MAKİNASI , YOLMA MAKİNASI , SULUK VE YEMLİKLERİ SATILIKTIR.. 1500 ADET DAMIZLIK BILDIRCIN BULUNMAKTADIR ÜRETİME YENİ BAŞLAYACAK ARKADAŞLAR İÇİN, KAÇIRILMAYACAK FIRSAT TÜM TİCARİ BAĞLANTILARIYLA BİRLİKTE, HER KONUDA YARDIMCI OLUNACAKTIR ALICAK OLANA ŞİMDİDEN BEREKETLİ OLSUN İRTİBAT : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

KELEPİR BILDIRCIN ÇİFTLİĞİ MALZEMELERİ VE BILDIRCINLARI -
KELEPİR BILDIRCIN ÇİFTLİĞİ MALZEMELERİ VE BILDIRCINLARI UYGUN FİYATA 5500 ADETLİK, YUMURTA KAFESİ , 7000 ADETLİK KULUÇKA MAKİNASI , YOLMA MAKİNASI , SULUK VE YEMLİKLERİ SATILIKTIR.. 1500 ADET DAMIZLIK BILDIRCIN BULUNMAKTADIR ÜRETİME YENİ BAŞLAYACAK ARKADAŞLAR İÇİN, KAÇIRILMAYACAK FIRSAT TÜM TİCARİ BAĞLANTILARIYLA BİRLİKTE, HER KONUDA YARDIMCI OLUNACAKTIR ALICAK OLANA ŞİMDİDEN BEREKETLİ OLSUN İRTİBAT : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

kaliforniya bıldırcını -
selam yakında kaliforniya ve bobwite bıldırcın palazlarını satışa sunucam ilgilenenlere duyrulur isteyenlerinbu başlık altına yazabilirler

kaliforniya bıldırcını -
selam yakında kaliforniya ve bobwite bıldırcın palazlarını satışa sunucam ilgilenenlere duyrulur isteyenlerinbu başlık altına yazabilirler

kaliforniya bıldırcını -

kaliforniya bıldırcını -

kaliforniya bıldırcını -

dev brahma piliçler satılıktır. -
bu sezon yetiştirdiğim çeşitli boylarda ligh,kırmızı, beyaz brahma, langhan ve cüce koşin piliçler satılıktır.sakarya 🔒 Üyelere Özel

dev brahma piliçler satılıktır. -
bu sezon yetiştirdiğim çeşitli boylarda ligh,kırmızı, beyaz brahma, langhan ve cüce koşin piliçler satılıktır.sakarya 🔒 Üyelere Özel

1 horoz 4 tvuk anaç japanese -
anaç 1 horoz 4 tavuk beyaz japonez takım satılıktır.toplam fiyat 300tl. ş .dışına göndermiyorum elden teslim edilir. irt: 🔒 Üyelere Özel Adil Derici - izmir(Torbalı)

Toptan Civciv Alımı Yapmak isteyenler -
slm ben aylık takribi 2000 adet ördek yumurtalık civciv paçalılar tepeliler olmak üzere karışık kümes malları satmaktayım aranızda daima alım yapmak isteyen kişiler varsa civciv fiyatı 1tl tepeli paçalılar 2 tl ördek 3 tl olmak koşuluyla anlaşıp sürekli üretimimi alabilirsiniz Adresim :E5 yanyol İstanbul caddesi no:135 Kamiloba Büyükçekmece İstanbul Fiyatlarım hiç bir yere teslim fiyatı değildir Mal alıcıya müessesede teslim edilir Şimdiden hepimize hayırlı olsun Sinan ÖNÜGÖREN 🔒 Üyelere Özel NOT:Yerim günü birlik piknik alanı ve plaj olması nedeni ile pazar günü sadece iş için gelmeyiniz o gün sizinle ilgilenmem zor olur ama Diğer hergün müsaitim saygılarımla

suna kılkuyruk angıt fiyo -
herkese selamlar evcil severler yeni sezon yavrularından veya anaç suna,kılkuyruk ,fiyo vede angıt arıyorum .elinde olan ve satmak isteyen arkadaşların çağrılarını merakla bekliyorum .telefonum 🔒 Üyelere Özel şimdiden teşekkürler saygılarımla bol evcilli günler

herkese selamlar evcil severler yeni sezon yavrularından veya anaç suna,kılkuyruk ,fiyo vede angıt arıyorum .elinde olan ve satmak isteyen arkadaşların çağrılarını merakla bekliyorum .telefonum 🔒 Üyelere Özel şimdiden teşekkürler saygılarımla bol evcilli günler

beytepeli -
Bey tepeli kanatlılarının fotoğraflarını paylaşmak istemezmisin görmek isterdik

beytepeli -

beytepeli -

beytepeli -

beytepeli -