anaç 1 horoz 4 tavuk beyaz japonez takım satılıktır.toplam fiyat 300tl. ş .dışına göndermiyorum elden teslim edilir.
irt: 🔒 Üyelere Özel Adil Derici - izmir(Torbalı)
slm ben aylık takribi 2000 adet ördek yumurtalık civciv paçalılar tepeliler olmak üzere karışık kümes malları satmaktayım aranızda daima alım yapmak isteyen kişiler varsa civciv fiyatı 1tl tepeli paçalılar 2 tl ördek 3 tl olmak koşuluyla anlaşıp sürekli üretimimi alabilirsiniz Adresim :E5 yanyol İstanbul caddesi no:135 Kamiloba Büyükçekmece İstanbul
Fiyatlarım hiç bir yere teslim fiyatı değildir
Mal alıcıya müessesede teslim edilir
Şimdiden hepimize hayırlı olsun
Sinan ÖNÜGÖREN 🔒 Üyelere Özel
NOT:Yerim günü birlik piknik alanı ve plaj olması nedeni ile pazar günü sadece iş için gelmeyiniz o gün sizinle ilgilenmem zor olur ama Diğer hergün müsaitim saygılarımla
herkese selamlar evcil severler yeni sezon yavrularından veya anaç suna,kılkuyruk ,fiyo vede angıt arıyorum .elinde olan ve satmak isteyen arkadaşların çağrılarını merakla bekliyorum .telefonum 🔒 Üyelere Özel şimdiden teşekkürler saygılarımla bol evcilli günler
herkese selamlar evcil severler yeni sezon yavrularından veya anaç suna,kılkuyruk ,fiyo vede angıt arıyorum .elinde olan ve satmak isteyen arkadaşların çağrılarını merakla bekliyorum .telefonum 🔒 Üyelere Özel şimdiden teşekkürler saygılarımla bol evcilli günler