Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

kandırılmak istemiyorum yardım

arkadaşlar kanatlı hayvan yetiştirciliğine başlicam bir kuluçka makinası buldum mix 9 adam 300tl diyor sizce uy gunmu bana önereceğinz verimli 300tl fiyatına hangi makinasını önerir sinz

img

melikili

15 yıl 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım merhabalar; ben senin yerinde olsam iyice araştırırım. çimuka,sinbad bi bak derim çünkü başlangıçta insan hevesle alıyor sonra araştırmadığına bin pişman oluyor.tavsiyem kesinlikle mainalarını ayrı almandır.gelişim ve çıkım makinası olarak.çünkü gelişimin nemi farklı çıkımın nemi farklı olmakta. tek makina olduğu vakit kesinlikle ayarlayamıyorsun ortalarda bir yerlerde geziyosun ama olmuyor. bi bak derim;www.kuluçka.com tavsiyem 60 s ve 60 h modellerini incele ben yazdım diyede sakın kurcalamadan alma kardeş bence senin için ideal gibi 60 s ve 60 h bak bakalım sonra yine yazışırız.

img

beytepeli

15 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

http://www.kulucka.net/index.php?topic=3676.msg42268#msg42268 Burayı inceleyin. Eğer kuluçka.net üyesi iseniz sıfır 320 tl. Sıfır alın bence. Hatta tix9 alın şeffaf kapak sayesinde çıkımlarıda rahat izlersiniz. Bu makineyi kullanan bildiğim arkadaşlar genel olarak memnun hatta bende bu makineden aldım ama daha kullanmak nasip olmadı 2 hafta sonra kullancağım.

img

ozanka

15 yıl 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hepsievcilcom çok güzel bir site