Arkadaşlar öncelikle biz Aksaray İlinde Kümes hayvanları ticaretiyle uğraşan basit bir esnafız. (Sedaş Ticaret Emre Doğan) Buradan bizi sizlere dolandırıcı olarak yansıtan Selçuk Karakuş isimli vatandaşı şiddetle kınadığımı belirtmek istiyorum.
Her ticarette olduğu gibi bizim uşraştığımız ticarette aksilikler yanlış anlamalar olabilir. Bunlar gayet insani olağan durumlardır. Önemli olan hatanın olması değil hatanın telafisidir. Selçuk Karakuş ve aynı tihniyete sahip vatandaşlarımızın sırf kendi menfaatlerini düşünerek insanların rızıklarıyla oynamalarının onlar tarafından hiç önemli olmadığını sizde bir kez ticaret yaparak öğrenebilirsiniz.
Bu tihniyetteki arkadaşlarımıza dikkat etmeniz gerektiği kanaatindeyim.
Bizi seven sevmeyen bütün 🔒 Üyelere Özel sitesi üyelerine teşekkür ederim
Sedaş Ticaret
Emre Doğan
ispenç,brahma,denizli,pleymut,phoneix,pado,aracunas,pleymut,kelboyunlu yumurtası ve 1-2-3-4-5 aylık piliçleri(köy tavuğu horozları) satılıktır...mesajlarla bu ara fazla ilgilenemiyorum bilgi için cepten ulaşabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel.gg
ispenç,brahma,denizli,pleymut,phoneix,pado,aracunas,pleymut,kelboyunlu yumurtası ve 1-2-3-4-5 aylık piliçleri(köy tavuğu horozları) satılıktır...mesajlarla bu ara fazla ilgilenemiyorum bilgi için cepten ulaşabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel.gg
ARKADAŞLAR
1 hint horozu
1 hint tavuğu
2 koy tavuğumu satıyom...
ilgilenen arkadaşlarla görüşelim
🔒 Üyelere Özel
topluca satılıktır veya süs tavuklarıyla takas da yapabilirim.
ARKADAŞLAR
1 hint horozu
1 hint tavuğu
🔒 Üyelere Özel
ARKADAŞLAR
1 hint horozu
1 hint tavuğu
🔒 Üyelere Özel
ARKADAŞLAR
1 hint horozu
1 hint tavuğu
🔒 Üyelere Özel