osman bey bence bu ilanın altına satış iptal yazın.çünkü bu saatten sonra keklik yumurtalarının döl oranı çok düştüğünden bu işi yapanlar eş dosta hediye ediyor ve bunu yaparkende yumurtaların çoğu dölsüzdür haberin olsun diyor.sizde ilanınızın altına satış iptal yazıp bu yöntemi kullanırsanız daha makbul olur kanatlı severler açısından.yinede siz bilirsiniz tabiiki fikir bizden,karar sizden.saygılar.
Üretim fazlası keklik yumurtaları satılıktır. Keklikler 1-2 ve 1-3 kafeslerdedir.
100 ve üzeri siparişlerde özel fiyat.
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
Karakus, bu saatten sonra derken?
Kekliği entansif anlamda yetiştiriyorsanız; örneğin yıllık 50 yumurta alırsanız bunun ilk 3-5 ve son 5-7 tanesi dölsüz olur.
Elimde şu an yumurtlayan 25 takım, yumurtaya girmek üzere olan da bi 15 takım var. Yumurtlayanlar da başlayalı uzun zaman olmadı. Nasip demek gerekir, eyvallah ancak sebebimizi kusursuz işledik biz...
yok dişilerin yumurtlamasına sözüm yok elbette hala yumurtluyorlar.ama erkeklerin çiftleşme isteği bu zamanda iyice azalıyor.hepside dölsüz olur demedim zaten ama 2 ay öncesine göre döl oranı yarı yarıya düşmüştür.ben bunu kastedmiştim.neyse size hayırlı müşteriler.
O hayvanların bulunduğu şartlarla direk alakalıdır. Korkmayın tanıyanlar bilir kaptı-kaçtı ticareti yapmıyoruz. Biz sürekli buralardayız.
neden korkucam anlamadım.benim sizden yumurta almak gibi bi düşüncem yokki.allah a şükür elimde damızlığımda,palazımda,civcivimde,yumurtamda mevcut.ama dediğim gibi yumurtaları ben hediye ediyorum,satmıyorum.hatta hediye ederken bile bak yarı yarıya boş çıkabilir yanlış anlama diyorum.tabi siz satabilirsiniz mal sizin sonuçta.
ok.yanlış yorumumdan dolayı herkesten özür dilerim.hayırlı müşteriler osman beye.
Sn. Karakus
Ağzınız bir kere yanmış ama bunlar hep birer tecrübedir. Zamanla bu piyasayı tanır ve kimlerle alışveriş yapılacağını, kimin hayvanı iyidir, kimin damızlıkları safkandır, kimin yumurtalarının döl oranı yüksektir, hatta kimin kümesinde ne hastalık vardır ezberlersiniz... Bu kadar fevri davranmanız gerekmez! Hele hele tanımadığınız kişiler hakkında hiç.... Siz araştırmadan etmeden, bir anlık hevesle hiç tanımadığınız birinden hele hele yumurta almak gibi bir hata yapmışsınız. 5 TL`ye 35 liralık kekliğin yumurtası satılırken, 8-10 liraya, 100-150 liraya rahatça palazını satabileceğiniz bir hayvanın yumurtasını alabileceğinize kaanat getirmişsiniz ki ben bunun mümkün olmayacağını tahmin edebilirim. Ne olursa olsun ortada bir mağduriyet var eyvallah ama bunu diğerlerine sakın mal etmeyin. Biraz araştırırsanız Osmanın kim olduğunu, nasıl biri olduğunu ve ne kadar geniş bir vizyonu olduğunu öğrenebilirsiniz. 3`e 5`e tamah edecek insanlarla aynı kefeye konmak ben dahil hiçbir kardeşimin ve dostumun tahammül edebileceği birşey değildir. Zaten yanlış anlaşılmadan dolayı özürde dilemişsiniz. Bazı kişiler vardır gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz ve bunlardan biride Osman SÜRÜCÜ kardeşimdir. Alışveriş yapıpta Mağdur oldum diyen varsa gelsin ben gideririm mağduriyetini... Bu kadarda güvenirim.
Kemal UYGUR
🔒 Üyelere Özel
Beşiktaş
İSTANBUL
kemal bey teşekkürler.zaten özür de dilemiştim.ayrıca yönlendirdiğiniz için teşekkürler.adem bey ve siz bu şekilde kefilim dediğinize göre banada alışveriş yapacak bir yer çıktı demektir.osman beye tekrar hayırlı müşteriler.