Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Önemli... Arkadaşlar lütfen dikkatlice okuyun...
Arkadaşlar öncelikle biz Aksaray İlinde Kümes hayvanları ticaretiyle uğraşan basit bir esnafız. (Sedaş Ticaret Emre Doğan) Buradan bizi sizlere dolandırıcı olarak yansıtan Selçuk Karakuş isimli vatandaşı şiddetle kınadığımı belirtmek istiyorum. Her ticarette olduğu gibi bizim uşraştığımız ticarette aksilikler yanlış anlamalar olabilir. Bunlar gayet insani olağan durumlardır. Önemli olan hatanın olması değil hatanın telafisidir. Selçuk Karakuş ve aynı tihniyete sahip vatandaşlarımızın sırf kendi menfaatlerini düşünerek insanların rızıklarıyla oynamalarının onlar tarafından hiç önemli olmadığını sizde bir kez ticaret yaparak öğrenebilirsiniz. Bu tihniyetteki arkadaşlarımıza dikkat etmeniz gerektiği kanaatindeyim. Bizi seven sevmeyen bütün Hepsievcil.com sitesi üyelerine teşekkür ederim Sedaş Ticaret Emre Doğan
yahu arkadaş ben sana intokodan yazdım,hepsievcilden yazdım adamsan cevap yaz dedim şimdi tutmuş bizi yalancılıkla suçluyorsun. işte tüfekçi rumuzlu arkadaşımızın cevabı; karakuş kardeş insanlarda artık allah korkusu kalmamış bu şahıs bunu bilinçli yapıyor inan senin benim gibi daha kimleri dolandırdı en kısa zamanda bu şahısın yerini ve adresini tesbit ettim hatasını düzeltmezse onunla görüşecğiz selamlar kendisinden internette görüp çok beyendiğim çil keklik yumurtası istemiştim malesef dolandırıldık. işte içel den erdoğan peker arkadaşımızın yazısı; ARKADAŞLAR BEN AKSARAYDAN 0542 6020312 numaralı telefonun sahibi EMRE DOĞANDAN ilanı üzerine tanesi 8 TL den 10 tane beyaz keklik yumurtası aldım . Emre doğan gayet hoşgörülü davrandı.Ama 24 gün sonra yumurtalar çıktığında yumurtaların beyaz keklik yumurtası değil kınılı keklik yumurtası olduğu ortaya çıktı.vede yumurtalardan 7 tanesi dölsüz çıktı. Duruma emre doğan,a anlattığımda halledeceğini söyledi. Şimdi ne telefonu açıyor ne cevap veriyor iş yerindede sürekli yok dedirtiyor. tüm iyi niyetime rağmen halen çözümcü değil.Bende tüm arkadaşları burdan uyarıyorum bu gibi 80 tl nin ardına düşen adi şerefsizlerden bir şey almasınlar ve dikkatli olmasınlar 1 lira dahi olsa herkezin rızkıdır bu. . EMRE DOĞAN sana diyorum.insanlık bu kadar ölmüşmü.adi .ERDOĞAN PEKER 0536 603 0336. işte onayını aldıktan sonra ismini vereceğim bi arkadaşımızın bana attığı mail; bilader bunların ne kümesi var nede hayvanı nigde civarında bıkaç üretene intr.net den taşeronluk yapıyorlar biyerde bildigim kadar bor meslek yüksekokulu.ben 15 yıldır makına kafes yaparım bıktım bunlardan. şimdi sen beni şiddetle kınamaya devam et çünkü rantın düştü.soruyorum sana ben sana yumurtaları yollarken 10 tane çil 10 tane beyaz dedimmi demedimmi.sonra yumurtaları 10 çil 10 beyaz diye ayrı ayrı koli yap üzerlerinede bunlar çil bunlar beyaz yaz dedimmi demedimmi.sen ne yaptın hepsini bir kutuya uydur kaydır doldurdun yolladın.neden çünkü ayırmaya gerek yok nasıl olsa yumurtaların hepsi boş bişey çıkmayacak.sonra tutmuş telafiden bahsediyosun ben seni arayıp arkadaş kargo bedeli yine benim olsun sen söz verdiğin gibi şu kırılan yumurtaların yenisini yolla demedimmi tam üç kere aramadımmı bu sebepten seni.neyi telafi ettin.hiç.içelli arkadaşada beyaz diye kınalı yumurtası yolluyorsun arkadaş seni arıyor telefonuna cevap vermiyorsun işyerinde yok dedirtiyorsun.neyi telafi etmişsin.sen haram para kazanmayı kendine RIZIK olarak görüyorsan zaten sana söyleyecek çokta söz olmasa gerek.senin dolandırdığın insanlar haklarını arayınca seni sağda solda deşifre edince aynı zihniyete sahip insan oluyorlar öylemi.valla arkadaşlar yukarda allah var yalanım varsa en adi şerefsizim.ama bu şahıs hala bizi yani dolandırdığı kişileri suçluyor.taktiri size bırakıyorum.
ayrıca bişeyi daha unuttum sana yolladığım paranın makbuzu ile senin bana yolladığın kolinin kutusu yani senin adres bilgilerin(tabii eğer doğruysa)hala elimde bidaha bana hakaret eder gibi beni suçlamaya kalkarsan 150 lira için 1000 lira masraf eder seni mahkemeye veririm bırak bu yaştan sonra hiç allaha şükür işimin düşediği adliye kapılarında beni süründürmek zorunda bırakırsın.o yüzden haklı gibi değilde suçunu itif ederek özür diler tarzda yazılar yazda yazdığına değsin.
bi arkadaşımda bu aksaraylı arkadaşdan sülün yumurtası aldı malesef hepsi boş çıkdı
karakuş arkadaşım haklı olabilirsin davanda onu bilemem ama bence kendi reklamını yapıyormuş gibi geldi bana çünkü sende kanatlı satışı yapıyorsun senide görecez iyi bir reklam yöntemi seçmişin kendine baya akıllıca bir davranış hadi hayırlısı!!!
yawlakoz arkadaş insanları tanımadan yorum yapma lütfen.ben haksızlığa tahammülü olmayan dürüst bir insanım beni bilen biliyor.ayrıca ben senin dediğin gibi bu işlerle uğraşan biri değilim ben hobi amaçlı yapıyorum ama tabikide elimde damızlık fazlası olan hayvanları her hobicinin yaptığı gibi satıcam ki üç beş yem parası çıksın.ayrıca reklam yapmaya çalışmıyorum sadece insanları uyarmak istedim bu tip insanlara karşı.ama sizin başınızada aynı şey gelirse o zaman bana hak verirsiniz.
Hakkınızdaki suçlamalara cevap vermek için neden bu kadar beklediniz anlamadım. Sizden şikayetçi olan 1 kişi olsa anlayacağım ama gördüğüm kadarıyla canı yanan çok! Bu ara işler azaldı galiba...
aynen sayın wahshi,deşifre edildikten sonra suçlu olduğu için suçunu kabul ettiği için bir müddet bekledi baktıki arayan soran müşteri kalmadı rant azaldı bir cevap yazayım dedi ama tuttu bizi suçladı,hani derlerya ``YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRIRMIŞ``diye aynen o misal.dolandırılanlar aynı zihniyetteki insanlar oldu,dolandıran ise namusuyla rızık peşinde koşan kişi oldu.bunun öteki tarafıda var bakalım orda cenab-ı allah`ın huzurunda yalan konuşabilecekmi.burda istediğini söyle serbest orda elin, ayağın şahitlik yapacak seni susturacak.
adam açık adresine kadar yazmış biraz geçte olsa bir takım yanlışları olduğunu burada ima etmiş her ticarette olur yanlışlıklar diyebilmiş ama eğerki bilerek isteyerek size dölsüz yanlış yumurta göndermişse bunuda bize ispat etmek zorundasınız resimlerle kanıtınız varsa elinizde çıkın ortaya ama burda gördüğüm kadarıyla siz sadece sözlü suçlama yapıyorsunuz nerden bilelim siz bu şahısla husumetli olmadığınızı hengi siteye baksam siz karşıma çıkıyorsunuz bıktım sizi görmekten artık.
yawlakoz; senin gibi insanlarla uğraşmak benim seviyemi düşürür o yüzden senin yazılarına artık cevap yazmıyorum ne yazarsan yaz.sen önyargılı birisin.hatta bu aksaraylıyla bir göbek bağının olduğu kesin.adres istiyorsan gel sarımeşe hürriyet mahallesi atatürk caddesi no 140 kartepe kocaeli.selçuk karakuş tel numaramda 0 537 826 96 78.istersen gel misafirim ol sana yerinde gösterip ispatlayayım olayın doğruluğunu.resme gerek yok kendi gözünle gör.yol paranıda ben vericem onuda belirteyim.