YER DEĞİŞİKLİĞİNDEN DOLAYI FAZLA GELEN 20 ADET BORDER İLE
15 FİFE FANCY VE 5 GLOSTER TOPTAN SATILIK.
KUŞLAR ORJİN OLUP KENDİ ÜRETİMİMDİR.ÖZELLİKLE YENİ BAŞLAYAN
YA DA ÜRETİMDE BAŞARISIZ OLMUŞ ARKADAŞLARA TAVSİYE EDERİM.
KESİNLİKLE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAYACAKLARDIR.
HEPSİ SAĞLIKLI OLUP GENELLİKLE AÇIK RENKTEDİRLER.
ANNE BABALARI İNGİLTERE VE BELÇİKADAN GELDİ.YERİM BURSA`DA.
İLGİLENEN ARKADAŞLAR MESAJ BIRAKIRLARSA TELEFONLA DAHA
FAZLA BİLGİ VEREBİLİRİM.
Satılık mozaik, border ve york yavrular. Mozaik yavrular orjinal bilezikli anne babanın yavruları, border ve yorklar da kendi üretimimiz, borderler Türkiye şampiyonluğu tatmış Eyüp Künlev üretimimidir. Bilgi resim için 🔒 Üyelere Özel
Satılık mozaik, border ve york yavrular. Mozaik yavrular orjinal bilezikli anne babanın yavruları, border ve yorklar da kendi üretimimiz, borderler Türkiye şampiyonluğu tatmış Eyüp Künlev üretimimidir. Bilgi resim için 🔒 Üyelere Özel
2004 Dünya teklilerde şampiyon 105 puanlı ve 2 adet erkek puansız malinua verilecektir,malinualar Topkapı-İstanbuldadır,görülebilir,dinlenebilir...
MURAT YILMAZ
0.536.855.85.00
Topkapı-İstanbul
2004 Dünya teklilerde şampiyon 105 puanlı ve 2 adet erkek puansız malinua verilecektir,malinualar Topkapı-İstanbuldadır,görülebilir,dinlenebilir...
MURAT YILMAZ
0.536.855.85.00
Selam arkadaşlar elimde 15 tane mailnua var. Bunlardan 4 erkek ve bir çift damızlık bülbül ötümlü malinuayı kuşlar oğaldığından dolayı satmak istiyorum. İsteyen arkadaşlara duyurulur. Ben çankırıdayım yakın ilgililere duyrulur.
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Satılık erkek renk kanaryası, mayıs 2006 yavrusu, ötüme yeni başladı, kafes ve malzemeleriyle birlikte. Üsküdar-İstanbul Bilgi iletişim: 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Orjinal Belçika malinuası,1 adet 2005 doğumlu bileziksiz erkek(çok şahane ötümü var,123 puanlı kuşun yavrusu) ,,, 1 adet 2006 doğumlu kız dişi orjinal bilezikli.Kuşlar ünlü yetiştirici ve malinua hakemi Mittemeijer(Mitemayır) kanına aittir.Taşınma nedeniyle bütün evcil hayvanlarımı vermek zorundayım.Bana e-mail adresimden ulaş🔒 Üyelere Özel
Damızlık ya da bu yılın yavruları malta ya da kırık kuşlarınız toptan alınır. arayın görüşelim. Şehir dışına gönderebilecek arkadaşlar ile irtibat kurulacaktır. DİYARBAKIR 🔒 Üyelere Özel
Orjinal Belçika malinuası,1 adet 2005 doğumlu bileziksiz erkek(çok şahane ötümü var,123 puanlı kuşun yavrusu) ,,, 1 adet 2006 doğumlu kız dişi orjinal bilezikli.Kuşlar ünlü yetiştirici ve malinua hakemi Mittemeijer(Mitemayır) kanına aittir.Taşınma nedeniyle bütün evcil hayvanlarımı vermek zorundayım.Bana e-mail adresimden ulaşabilirsiniz
Orjinal Belçika malinuası,1 adet 2005 doğumlu bileziksiz erkek(çok şahane ötümü var,123 puanlı kuşun yavrusu) ,,, 1 adet 2006 doğumlu kız dişi orjinal bilezikli.Kuşlar ünlü yetiştirici ve malinua hakemi Mittemeijer(Mitemayır) kanına aittir.Taşınma nedeniyle bütün evcil hayvanlarımı vermek zorundayım.Bana e-mail adresimden ulaşabilirsiniz
değerli arkadaşlar kanaryayı bırakıyorum bu yüzden kuşlarımı satıyorum...Elimde 45 adet secereli ve dereceye girmiş veya onların yavrusu NORWİCH...Ayrıca 30 adet roller ve kırmızı mozaik ...Bakıcı malta ve glosterlerim 40 adet bu kuşların hepsini satıyorum.tlf 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel fiyatlar için arayın görüşelim.İkamet ettiğim yer YALOVA...
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.