Satılık mozaik, border ve york yavrular. Mozaik yavrular orjinal bilezikli anne babanın yavruları, border ve yorklar da kendi üretimimiz, borderler Türkiye şampiyonluğu tatmış Eyüp Künlev üretimimidir. Bilgi resim için 🔒 Üyelere Özel
güncelleme.
merhaba bilgin vardır diye soruyorum benim sarı beyaz turuncu renginde bir mozaik kanaryam var yanına normal dişi koydum aniden mükemmel ötüşünü kesti dişi yanında 1 hafta durdu ama hiç bişey olmadı dişi ayrı kafeste kanaryam onu görmüyor ve ötüme başladı neden yavru olmadığını sordum kuşçuya ötüşünü boşuna kesmişin dişi ayrı kafesteyken yuvaya bişey taşır kendini belli eder dedi o zaman yanına koy dedi sence gerçekten doğrumu biraz daha dursaydı yanında benim erkeğim ötmeyi unuturmuydu??
Öncelikle dik ötüşte, tüylerini dizmiş bir erkek yavrulama sezonu için ön şarttır. Yavrulma sezonu Türkiyede bölgelere göre sıcaklıkların durumuna göre değişiklik göstermesinin yanında genellikle mart - haziran ayları arasıdır. Dişi altını kabartıp, etraf tüylerini dökünce ve kafes tabanındaki gazete parçalarını ağzında gezdirmeye başladığında hazır demektir. Şu anda onları ayrı tut, mama takviyeli karışık yemlerle besle, yeşilliği unutma. Baharda kafeslerini yanyana koy, birbirlerine biraz alışırlar ve havalar ısınınca aynı kafese koyarsın, çiftleşmeleri daha sağlıklı olur. Detaylı bilgi için bizim siteye veya diğer kanarya sitelerini ziyaret edebilir, etrafındaki kanarya severlerden, özellikle de derneklerden ayrıntılı bilgi edinebilirsin.
Saygılarımla
Arkadaşlar yer sıkıntısı nedeniyle bakıcılarımızdan ( damızlık veya yavru Gloster ve Maltalar) 10 tanesini elimizden çıkartmak istiyoruz. Adana çevresindeyseniz gelin ve siz seçin. Diğer illerdeki arkadaşlar bzimle irtibata girebilirler. İrtibat Eyüp Künlev...Fiyat toptan alımda tane 40 YTL dir. Sayı istenirse biraz daha arttırılabilir.
Ayrıca Border, al mozaik ve yorklarımızdan sınırlı sayıda satılık kalmıştır.
🔒 Üyelere Özel sitemizi ziyaret edin!!!
Saygılarımızla
Elimizde 3 erkek al mozaik kaldı, maskeleri ötüşleri dört dörtlük, tanesi toptan olursa 75 YTL; 1 çift Agath mozaik 200 YTL; Çok kaliteli norwich çift 400 YTL; 10 yavruya kendi bakan 1 çift york ve 5 yavrusu, yavru erkeklerin hepsi ötüyor, yavrularla beraber hepsi 700 YTL. Tek alımlarda fiyat artar. Çok kaliteli damızlık fazlası 4 border yavru, 2 erkek 2 dişi, çifti 500 YTL. Tmamen bordere geçmemiz ve yeni yerimizde yer darlığı nedeniyle kuşlar satılıktır. Adana çevresinde olanlar gelip görebilirler kümesimizi.
Resimler için 🔒 Üyelere Özel
Saygılarımla