Kuş Forumları

Kanarya

SATILIK 4 TAKIM YORKSHİRE -
SATILIK 4 TAKIM YORKSHİRE. 100 YTL.GSM:🔒 Üyelere Özel.MSN:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

alıştırma ?? -
arkadaşlar kanaryayı muhabbet kuşu gibi alıştırıp evin içinde bizimle birlikte yaşaması mümkünmü bunu çok istiyorum çünki..tecrübesi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim,,

alıştırma ?? -
arkadaşlar kanaryayı muhabbet kuşu gibi alıştırıp evin içinde bizimle birlikte yaşaması mümkünmü bunu çok istiyorum çünki..tecrübesi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim,,

elinde LİZART altınbaş olan yokmu ya -
slm arkadaşlar bu nasıl bil ilgisizliktir anlamadım bu sitede önceden yardımlaşma paylaşma vardı kaç aydır altınbaş lizart arıyorm bulamadım yardıcı olanda yok üzüldüm açıkcası yardımcı olan olursa sevinirim 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

slm arkadaşlar bu nasıl bil ilgisizliktir anlamadım bu sitede önceden yardımlaşma paylaşma vardı kaç aydır altınbaş lizart arıyorm bulamadım yardıcı olanda yok üzüldüm açıkcası yardımcı olan olursa sevinirim 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

LİZART kanarya arıyorum -
Selam arkadaşlar elinde lizart kanarya bulunan varmı lizart üretip satmak isteyen varsa lütfen 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel

Harika Belçika Malinuası -
123 puanlı 2004 doğumlu Belçika dereceli muhteşem malinuanın erkek yavrusu satılıktır.Yavru 2005 TR doğumlu.125 ytl. 🔒 Üyelere Özel Bana e-posta adresimden ulaşabilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel

Harika Belçika Malinuası -
123 puanlı 2004 doğumlu Belçika dereceli muhteşem malinuanın erkek yavrusu satılıktır.Yavru 2005 TR doğumlu.150 ytl. 🔒 Üyelere Özel Bana e-posta adresimden ulaşabilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel

5 adet malinua 500 ytl -
NBB 999 05 063 NBB 999 05 165 NBB 999 03 069 NBB 999 05 069 NBB 999 01 017 (Evvel ki sene 1000 dolar üzerinden satın alınmış kuş) Elimde fazla sayıda kuş olması sebebi ile mecburen bu 5 kuşu satmak zorundayım. 19/10/2009 - 29/10/2006 tarihleri arasında alıcı çıkması halinde 500 ytl Satılmadığı takdirde. %15 eksiği ile. 30/10/2006 - 09/11/2006 tarihleri arasında alıcı çıkması halinde 425 ytl Satılmadığı takdirde. %15 eksiği ile. 10/11/2006 - 19/11/2006 tarihleri arasında alıcı çıkması halinde 360 ytl Fiyat mukabilinde satılacaktır. - Rakamlarda pazarlık söz konusu değildir. - Fiyatlar tarihleri arasında geçerlidir. Bu dönemlerde talipli çıkmaz ise 19/11/2006 tarihinde ilan iptaldir. Tarih geçişlerinde Mesai bitimi 18:30 baz alınır. - İstanbul dışı taliplilere extra %5 iskonto uygulanır. - Kuşlar ayrı ayrı değil tamamı satılıktır. Kuşları dinleyerek almak gibi bir şans bulunmamaktadır, kuşlar sağlıklıdır, ötüşlerini dinlemediğim gibi bu konuda yorum yapmamda mümkün değildir. - Kuşlar Türkiyenin her yerine otobüs ile gönderilir. Otobüs ücreti satıcıya aittir. - Kuşları alan çıkması dahilinde ve alım gerçekleştiği süreçte, alıcının ismi gerektiğinde açıklanabilecektir. - Kuşlara talip olanlar aynı gün içerisinde vereceğim banka hes numarasına meblağı yatırmak zorundadır. Rezerv söz konusu değildir. Yüksel ÇAKMAKCI 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

elinde kıvırcık olan varmı -
ilgi alanım kıvırcıktır güzel parizyenleri olanlarla alışveri yapabiliriz...

kanarya -altuni sülün takası -
2 yaşında rengini almış damızlık altuni sülünlerim var. Kanarya ile takas etmek istiyorum. 🔒 Üyelere Özel ist.maltepe 🔒 Üyelere Özel

TOPTAN SATILIK YORKSHİRE -
DERECELİ KUŞLARIN YAVRULARI TAMAMI BİLEZİKLİ BAKIMLI VE VASIFLI YORKSHİRE YAVRULARI TOPTAN SATILIK.GSM:🔒 Üyelere Özel MSN:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

BORDER KANARYA - BORDER TÜRK -
Border Kanarya hakkında herşey, satılıklar, üreticiler, 🔒 Üyelere Özel sitesinde buluşalım!!

BORDER -- FİFE FANCY -
YER DEĞİŞİKLİĞİNDEN DOLAYI FAZLA GELEN 20 ADET BORDER İLE 15 FİFE FANCY VE 5 GLOSTER TOPTAN SATILIK. KUŞLAR ORJİN OLUP KENDİ ÜRETİMİMDİR.ÖZELLİKLE YENİ BAŞLAYAN YA DA ÜRETİMDE BAŞARISIZ OLMUŞ ARKADAŞLARA TAVSİYE EDERİM. KESİNLİKLE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAYACAKLARDIR. HEPSİ SAĞLIKLI OLUP GENELLİKLE AÇIK RENKTEDİRLER. ANNE BABALARI İNGİLTERE VE BELÇİKADAN GELDİ.YERİM BURSA`DA. İLGİLENEN ARKADAŞLAR MESAJ BIRAKIRLARSA TELEFONLA DAHA FAZLA BİLGİ VEREBİLİRİM.