Kuş Forumları

Kanarya

satılık kanaryalar -
bu senenın yavruları ve anne babaları ile beraber toplam 70 adet aralarında malınua,fıfe,ızabel,boyasız bakıri,border ve kırık kanaryalarımı şehir değişikligi nedenı ıçın satmak zorundayım.1750 ytl pesın onlarla beraber 20 adet kafes suluk,yemlık,mamalık ve yuvalıklarınıda,ne varsa vericem.yerım dudullu/istanbul 🔒 Üyelere Özel bu numaradan ilgilenen kanarya sevenler ulasabılırler.

TOPTAN SATILIK YORKSHİRE . KUŞLAR BİLEZİKLİ, VASIFLI, 2006 - 2007 -
🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel

satılık ahad-siyah mozaik yavruları -
onbir adet yavru var dişili erkekli yavrular renk almaya başladı ilgilenenler kaçırmasın

onbir adet yavru var dişili erkekli yavrular renk almaya başladı ilgilenenler kaçırmasın

Toptan Satılık Kanarya -
Elimde 15-20 adet dişili erkekli kanaryalar (grest,border,izabel,manilua ve melezler) kuşları gelip görebilrsiniz.Fiyat Görüşülür elimde kanarya sayısı arttığından satmak istiyorum. Yer İstanbul Küçükçekmece İletişim : 🔒 Üyelere Özel

SATILIK RENK KANARYALARI -
BU YILIN YAVRUSU SARI SATENLER AGATLAR ANNE BABALARIYLA BİRLİKTE VE AYRICA İKİ ÇİFT AL MOZAİK SATILIKTIR YER ANTALYA TEL:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

BU YILIN YAVRUSU SARI SATENLER AGATLAR ANNE BABALARIYLA BİRLİKTE VE AYRICA İKİ ÇİFT AL MOZAİK SATILIKTIR YER ANTALYA TEL:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

malinua ve bakıcı kuslar satıyorum -
elimde cok güzel maliuna ve bakıcı yavrularım var bakıcı kuslarım ahraç ve yeşillerden oluşmaktadır almak isteyen arkadaslar bana 🔒 Üyelere Özel adresinden yada 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşanlirler herkese ii günler

ORJİNAL 2007 İZABEL YAVRULARI... -
arkadaşlar 2007 orjinal 8 adet izabel yavrum var...dişi erkek karışık şuan,ama bazıları ders yapmaya başladılar,vasıflı anne ve babaının yavruları..isteyen arkadaşlara anne baba ve yavruların resmini yollarım..ayrıca bu yavruların anne babasıda damızlıklarım onlarda satılık..fiyatlar piyasa nazaran cok makul ve mantıklı..isteyen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel adresinden mailde atabilir msn olarakda ekleyebilir,resimleri yollarım..saygılarımla yavuz şahin....

ORJİNAL 2007 İZABEL YAVRULARI... -
arkadaşlar 2007 orjinal 8 adet izabel yavrum var...dişi erkek karışık şuan,ama bazıları ders yapmaya başladılar,vasıflı anne ve babaının yavruları..isteyen arkadaşlara anne baba ve yavruların resmini yollarım..ayrıca bu yavruların anne babasıda damızlıklarım onlarda satılık..fiyatlar piyasa nazaran cok makul ve mantıklı..isteyen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel adresinden mailde atabilir msn olarakda ekleyebilir,resimleri yollarım..saygılarımla yavuz şahin....

satılık bakıri ve maltalar -
bakırilerimi ve maltalarımı yer darlı sebebi ile satıyorum iletisim kurmak isteyenler icin msn ad 🔒 Üyelere Özel egedısına yollama imkanım yoktur aydında ikamet etmekteyim.bakırilerim 🔒 Üyelere Özel maltalarım 🔒 Üyelere Özel

bakırilerimi ve maltalarımı yer darlı sebebi ile satıyorum iletisim kurmak isteyenler icin msn ad 🔒 Üyelere Özel egedısına yollama imkanım yoktur aydında ikamet etmekteyim.bakırilerim 🔒 Üyelere Özel maltalarım 🔒 Üyelere Özel

maluna ile takas -
süs tavukları ve sülün çeşitleri ile maluna kanarya ile takas ederim

beyaz erkek malinua arıyorum -
elimdeki mavi muhabbet yavruyu verip üstüne biraz da para verebilirim.ankaradan arayın lütfen. tel: 312-3525528 den ömer

beyaz erkek malinua arıyorum -
elimdeki mavi muhabbet yavruyu verip üstüne biraz da para verebilirim.ankaradan arayın lütfen. tel: 312-3525528 den ömer