125*50*50 ölçülerindeki 1 aylık akvaryumumla ve yanında dolphin 1600 dış motoruyla beraber; malinua veya 5, 6 aylık dişi yerli muhabbet kuşları ile takas yapmak istiyorum , ankara içi takas yapacağım
ahmet
ankara
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
125*50*50 ölçülerindeki 1 aylık akvaryumumla ve yanında dolphin 1600 dış motoruyla beraber; malinua veya 5, 6 aylık dişi yerli muhabbet kuşları ile takas yapmak istiyorum , ankara içi takas yapacağım
ahmet
ankara
ahmet
ankara
2007 nisan doğumlu belçika erkek malinua ile en az 1 yaşında eşe atılmamış dişi malinua takas etmek isteyen varsa görüşelim. Ortak bir noktada anlaşırız.
İstanbul Beşiktaştayım.
🔒 Üyelere Özel
elimde bulunan 130 tane civarında malta cinsi kanarya,15 adet muhabbet kusu(4 tanesi jumbo kırıgı),2hint bulbulu 100 adet civarında kafes,yemlikler,suluklar ve yuvalıklar kusculugu bırakacagım icin uygun fiyata satılıktır..
ilgilenenler icin tel: 0-555- 829 41 31 IZMIR
Kendi üretimimiz olan hepsi bu senenin yavruları 1. sınıf al mozaik ( şu anda boyanıyorlar) bakıri yavrular satılıktır. Tane pazarlıksız 125 YTL`dir. Elimizde çok fazla sayıda olduğundan bu seneniin yavrusu malta kanaryalar toptan verilecektir. Sayı 30`dan fazla olursa tane 30 YTL olacaktır. Daha az sayıda olursa tane 40 YTL`dir. Siz rengini belirtin yeter.
iletişim kurmak ve bizi tanımanız amacıyla sitelerimiz 🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel
Saygılar
İletişim Eyüp Künlev 🔒 Üyelere Özel Adana
Kendi üretimimiz olan hepsi bu senenin yavruları 1. sınıf al mozaik ( şu anda boyanıyorlar) bakıri yavrular satılıktır. Tane pazarlıksız 125 YTL`dir. Elimizde çok fazla sayıda olduğundan bu seneniin yavrusu malta kanaryalar toptan verilecektir. Sayı 30`dan fazla olursa tane 30 YTL olacaktır. Daha az sayıda olursa tane 40 YTL`dir. Siz rengini belirtin yeter.
iletişim kurmak ve bizi tanımanız amacıyla sitelerimiz 🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel
Saygılar
İletişim Eyüp Künlev 🔒 Üyelere Özel Adana
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.