Kuş Forumları

Kanarya

beyaz erkek malinua arıyorum -
elimdeki mavi muhabbet yavruyu verip üstüne biraz da para verebilirim.ankaradan arayın lütfen. tel: 312-3525528 den ömer

manilua 2007 TKKKF bilezikli -
anne baba orjinal belçika satılık manilualar tanesi 70 ytl 🔒 Üyelere Özel

125*50*50 taymur akvaryumumla malinua kanaryada veya yerli dişi muhabbet kuşu -
125*50*50 ölçülerindeki 1 aylık akvaryumumla ve yanında dolphin 1600 dış motoruyla beraber; malinua veya 5, 6 aylık dişi yerli muhabbet kuşları ile takas yapmak istiyorum , ankara içi takas yapacağım ahmet ankara 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

125*50*50 ölçülerindeki 1 aylık akvaryumumla ve yanında dolphin 1600 dış motoruyla beraber; malinua veya 5, 6 aylık dişi yerli muhabbet kuşları ile takas yapmak istiyorum , ankara içi takas yapacağım ahmet ankara 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

***satılık safkan malinualar, norviçler etlik/ankara*** -
malinua erkek 95 malinua dişi 65 norviç erkek 200 norviç dişi 200 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel kanaryalar 2006 bileziklidir.çeyiz mağazamın bölmesinde üretiyorum.yer sıkıntımdan dolayı satılıktır

Malinua Kanarya takası -
2007 nisan doğumlu belçika erkek malinua ile en az 1 yaşında eşe atılmamış dişi malinua takas etmek isteyen varsa görüşelim. Ortak bir noktada anlaşırız. İstanbul Beşiktaştayım. 🔒 Üyelere Özel

Bülbül öten saka kırması; -
Sadece bülbül öten saka kırması var. Geçen senenin yavrusu. 15 aylık oldu. Çok güzel ötüyor ve oldukça iri bir kuştur.

Bülbül öten saka kırması; -
Sadece bülbül öten saka kırması var. Geçen senenin yavrusu. 15 aylık oldu. Çok güzel ötüyor ve oldukça iri bir kuştur.

erkek olgun malinua arıyorum -
iki adet beyaz dişime, olgun, erkek, beyaz malinua arıyorum. ankarada olanlar arasın lütfen. etlikte oturuyorum. tel: 312-3525528 den ömer.

satılık toptan kanaryalar ve muhabbet kusları -
elimde bulunan 130 tane civarında malta cinsi kanarya,15 adet muhabbet kusu(4 tanesi jumbo kırıgı),2hint bulbulu 100 adet civarında kafes,yemlikler,suluklar ve yuvalıklar kusculugu bırakacagım icin uygun fiyata satılıktır.. ilgilenenler icin tel: 0-555- 829 41 31 IZMIR

İNGİLİZ BORDERLER İLE KAN DEĞİŞİMİ TAKAS -
2007 YAVRULARIMI, 2007 VASIFLI BORDER YAVRULARI OLANLARLA KAN DEĞİŞİMİ İÇİN RESİM YOLLAMAK KAYDIYLA TAKAS YAPABİLİRİM. RMZN ÇELİK 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ELİMDE ORJİNAL MALİNUALAR VAR 2007 YAVRULAR 2 YAŞINDA DİŞİ DAMIZLIKLAR İLGİLENENLER 70 YTL

2007 YAVRULARIMI, 2007 VASIFLI BORDER YAVRULARI OLANLARLA KAN DEĞİŞİMİ İÇİN RESİM YOLLAMAK KAYDIYLA TAKAS YAPABİLİRİM. RMZN ÇELİK 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ELİMDE ORJİNAL MALİNUALAR VAR 2007 YAVRULAR 2 YAŞINDA DİŞİ DAMIZLIKLAR İLGİLENENLER 70 YTL

SATILIK BELÇİKA MALİNUALAR -
2007 KKKF BİLEZİKLİ SECERELİ MALİNUALAR. TAM DAMIZLIK YAPILACAK KUŞLARIMIN HER ZAMAN ARKASINDAYIM TANESİ 70 YTL 🔒 Üyelere Özel

2007 KKKF BİLEZİKLİ SECERELİ MALİNUALAR. TAM DAMIZLIK YAPILACAK KUŞLARIMIN HER ZAMAN ARKASINDAYIM TANESİ 70 YTL 🔒 Üyelere Özel

SATILIK KANARYALAR -
YER DARLIĞINDAN DOLAYI İZABEL KANARYALARIMI SATIYORUM YER ANTALYA FİYAT 50 YTL 🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

Satılık al mozaik, bakıri ve malta kanaryalar!!! -
Kendi üretimimiz olan hepsi bu senenin yavruları 1. sınıf al mozaik ( şu anda boyanıyorlar) bakıri yavrular satılıktır. Tane pazarlıksız 125 YTL`dir. Elimizde çok fazla sayıda olduğundan bu seneniin yavrusu malta kanaryalar toptan verilecektir. Sayı 30`dan fazla olursa tane 30 YTL olacaktır. Daha az sayıda olursa tane 40 YTL`dir. Siz rengini belirtin yeter. iletişim kurmak ve bizi tanımanız amacıyla sitelerimiz 🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel Saygılar İletişim Eyüp Künlev 🔒 Üyelere Özel Adana

Satılık al mozaik, bakıri ve malta kanaryalar!!! -
Kendi üretimimiz olan hepsi bu senenin yavruları 1. sınıf al mozaik ( şu anda boyanıyorlar) bakıri yavrular satılıktır. Tane pazarlıksız 125 YTL`dir. Elimizde çok fazla sayıda olduğundan bu seneniin yavrusu malta kanaryalar toptan verilecektir. Sayı 30`dan fazla olursa tane 30 YTL olacaktır. Daha az sayıda olursa tane 40 YTL`dir. Siz rengini belirtin yeter. iletişim kurmak ve bizi tanımanız amacıyla sitelerimiz 🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel Saygılar İletişim Eyüp Künlev 🔒 Üyelere Özel Adana