4 adet malinua 3 adet gloster 3 adet gloster kırması siyah beyaz kuşlar toplam 10 adet kanaryayı 250 ytl ye vereceğim, ayrıca 1 çift orjinal bilezikli jumbo muhabbet kuşlarımıda 150 ytl den çiftini vereceğim erkek yeşil dişi sütlü kahve rengindedir ankara bahçelievlerdeyim 0312 222 39 75 - 🔒 Üyelere Özel tel numaralarındanda ulaşabilirsiniz saygılar.
Şehir değişikliğinden dolayı elimdeki iyi kalite avrupa bilezikli norwich damızlık ve yavruları ile bakıri, mozaik, border yavru ve damızlıklar satılıktır. Yer Adana. İrtibat Eyüp Künlev 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel da bazılarının resmi, iletişim bilgilerin tümü vardır. Msn 🔒 Üyelere Özel ( Eyüp Beyin) ve benim msn ise 🔒 Üyelere Özel, adım Gökhan Özerdem.
merhaba elimde kanarya saka öten bilezikli erkek saka melezi var .. kafes dahil 80 ytl istiyorum .. yer istanbul zeytinburnu .. gelip görerek almanız gerekiyor ..kargo vs ile gönderemem ..sadece kafesin piyasa değeri 40 ytl .. tatile çıkcağımdan acil vermek durumundayım sadece kuşu almak isterseniz fiyat son 60 ytl olur ..bana 🔒 Üyelere Özel dan veya 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsiniz ...
merhaba elimde kanarya saka öten bilezikli erkek saka melezi var .. kafes dahil 80 ytl istiyorum .. yer istanbul zeytinburnu .. gelip görerek almanız gerekiyor ..kargo vs ile gönderemem ..sadece kafesin piyasa değeri 40 ytl .. tatile çıkcağımdan acil vermek durumundayım sadece kuşu almak isterseniz fiyat son 60 ytl olur ..bana 🔒 Üyelere Özel dan veya 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsiniz ...
Gloster üretimi için tasarlanmış 40 x 35 x 35 ebatlarında,18 mm suntadan, tek kapılı ve dıştan takmalı 4 yemlikli,öntellerini Bursa`dan Ahmet Dereli`ye yaptırdığım 24 Gözlü henüz kullanılmamış Box`larım satılıktır.Fotoları gönderilir Ahmet Can PAŞAOĞULLARI /EDİRNE e-mail:🔒 Üyelere Özel
2si beyaz toplam 6 adet yavru malinua satılıktır babaları BG bilezikli anneler belçika orjinlidir toplam 200 ytl ye verilecektir tel:0266 412 1442 BALIKESİR/BURHANİYE deyim
2si beyaz toplam 6 adet yavru malinua satılıktır babaları BG bilezikli anneler belçika orjinlidir toplam 200 ytl ye verilecektir tel:0266 412 1442 BALIKESİR/BURHANİYE deyim
ELİMDEKİ DAMIZLIK EŞ SARI AGAT MOZAİK KANARYALARIMI SATIYORUM ERKEK ŞU ANDA DİK ÖTER DURUMDA İSTEYEN OLURSA RESİM GÖNDEREBİLİRİM 🔒 Üyelere Özel BAHÇELİEVLER İSATNBUL 🔒 Üyelere Özel
ELİMDEKİ DAMIZLIK EŞ SARI AGAT MOZAİK KANARYALARIMI SATIYORUM ERKEK ŞU ANDA DİK ÖTER DURUMDA İSTEYEN OLURSA RESİM GÖNDEREBİLİRİM 🔒 Üyelere Özel BAHÇELİEVLER İSATNBUL 🔒 Üyelere Özel
3 ÇİFT KANARYA ALTINDA YAVRUSU OLAN 1 ADET BAKICI KANARYA ALTINDA 2 YAVRUSU OLAN MERGEN MARKA YENİ 4"LÜ SALMA BU SAYDIKLARIMIN HESPİ SATILIKTIR KUŞLARIN CİNSLERİ; ERKEKLER MOZAİK,AL MOZAİK, DİŞİLER BORDER VE MALİNUA KIRMASIDIR RESİM İSTEYENE MAİL ADRESİM;info@karma-🔒 Üyelere Özel
bu senenın yavruları ve anne babaları ile beraber toplam 70 adet aralarında malınua,fıfe,ızabel,boyasız bakıri,border ve kırık kanaryalarımı şehir değişikligi nedenı ıçın satmak zorundayım.1750 ytl pesın onlarla beraber 20 adet kafes suluk,yemlık,mamalık ve yuvalıklarınıda,ne varsa vericem.yerım dudullu/istanbul 🔒 Üyelere Özel bu numaradan ilgilenen kanarya sevenler ulasabılırler.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.