Kuş Forumları > Papağanlar
slm
selam arkadaşlar bende bi sutan papağanı var onun dişi ve ya erkek oldugunu nasıl anlarız
çeşitli yöntemlerinden bahsedilyor yanaklarının rengi yada tavır ve hareketlerine bakın falan deniyor ama ben henüz çözebilmiş değilim. erkek diye aldım ben de ama okuduğum şeylere bakılırsa dişi gibi davranıyo. biraz zor gibi anlamak.
selam arkadaşlar walla bende 3 gün önce sultan papağanı aldım ama kuş hakkında hiç bi bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim
bide aklıma takılan bişey var bu sultan papağanları konuşuyomu yani sizinkiler konuşuyomu? ben çok uraşıyorum konuşturmak için
evet konuşma kabiliyetleri varmış. konuşturanlar da var benim tanıdığım ama ben pek ilgilenemiyorum o yönde o yüzden benimki konuşmuyor henüz. ama uğraşırsan yapabilirsin 10-15 kelimeye kadar öğrenebildiklerini biliyorum.
slm.sultanların cinsiyeti şöyle ayrılır,erkeklerin yanakları daha koyu kırmızıdır dişilerde ise bu pembeye çalar,ayrıca dişilerin kuyruklarında enine sarı çizgiler olur erkeklerde asla böyle çizgilere rastlanmaz.kolay gelsin
Peki yanagında hiç kırmızılık veya pemnbelik yoksa nasıl olacak...